Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Sanchez galna lön nedbruten i detalj

The Mirror kikar på vad Alexis Sanchez kommer tjäna i Manchester United och det är galna siffror…

Ingenting är klart ännu, men mycket tyder på att Sanchez snart är en Manchester United-spelare. Det personliga kontraktet sägs vara överenskommet och enligt The Telegraph så kommer chilenaren bli en förmögen man om övergången går igenom (nåja, mer förmögen än tidigare) med en årslån på ca £14 miljoner netto.

Årslönen brutto blir ca £25,5 miljoner (ca 45% skatt) och The Mirror har räknat på hur den inkomsten fördelar sig över månad, vecka, dag och timme.

Det är alltså, innan skatt.

£25,5 miljoner om året

£2,1 miljoner i månaden

£490 000 i veckan

£70 000 om dagen

£2900 i timmen

£48 i minuten

 

Källa: Mirror

 

 

6 Kommentarer

 1. Emil

  18 januari, 2018 at 08:40

  Jag känner bara att detta är trist.
  Om han ska komma och bli den bäst betalda spelaren i uniteds historia så är jag inte alls glad över att han kommer.
  Ska han bara knalla in och gå förbi Rooney osv bara för att ro affären i hamn? Tycker man ska förtjäna en sådan lön först.
  Vad tycker ni?

  • Xinpei

   18 januari, 2018 at 10:25

   Var Rooney värd de pengarna? Inte om man ska se på hur han presterade under den tiden.

   • Puppym

    18 januari, 2018 at 11:25

    Rooney var ju lätt värd pengarna även om han gick ner sig på slutet som det händer alla spelare en vacker dag. Rooney gjorde en del grejer som jag blev besviken över men det han har gjort för våran klubb som fotbollsspelare kan ingen ta ifrån honom. Sanchez är knappast värd pengarna men cashen styr marknaden och det är bara och betala (investera) annars kommer någon annan och få honom.

 2. Xinpei

  18 januari, 2018 at 10:25

  Jag tror vad jag vill på dessa siffror.

  BBC och Sky sports säger £350.000 i månaden.. The mirror själv har tidigare påstått att det handlar om liknande siffror och nu har de slängt på £140.000 bara så där? Nej det luktar clickbait.

 3. Felix

  18 januari, 2018 at 15:13

  Frågan är ju hur de räknat ut detta. Räknar de in sign-on, agentarvode, bonusar blah blah i summan innan de börjar dela? För om det där faktiskt bara är grundlönen, då sprängs Uniteds lönestruktur totalt. Lycka till med att övertyga De Gea om att han är värd mindre än så också.

 4. Andy

  18 januari, 2018 at 21:52

  Fullständigt absurt. Förstår inte varför United låter sig utpressas på detta sätt.
  Mourinho får sin vilja igenom, försöka köpa till sig framgång, bara för att han inte har tålamodet ( förmågan) utveckla unga spelare. Hade varit bättre United tagit några års tålamod med fostra utveckla den trupp man har, i mitt tycke en ganska bra trupp. Det som jag saknar i truppen en riktig playmaker, som dikterar
  spelet, sätter tempot.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 19/1 16.00
Manchester United - Brighton
Premier League
Spela på Betsson
Visas på

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: lopa Manchester United vs BrightonFelix: Eller så skaffar ni er DISQUS med krav att logga in via ex FB/Google-kontot etc för att kommentera. Tar…Jan 20, 10:35
 • Kommentar från: mofasaswe Manchester United vs Brightonpå tiden .... GRYMT! ;DJan 20, 09:05
 • Kommentar från: Albo Manchester United vs BrightonÄntligen, bra Felix 👍🏽👍🏽Jan 20, 07:03
 • Kommentar från: Bjureld Manchester United vs BrightonVi behöver en general där bak, på tok för klena i defensiven. Det märks tydligt på defensiva fasta då det…Jan 20, 02:55
 • Kommentar från: Richard Manchester United vs BrightonHelt rätt...men troll kommer alltid finnas... det ända vi kan göra är att inte svara o kommentera... jag vet att…Jan 20, 01:36

FLER Nyheter