Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

M.E.N: Mkhitaryan på Carrington

Manchester Evening News rapporterar att Henrikh Mkhitaryan fortfarande är i Manchester…

Wenger sa under sin presskonferens i dag att han räknar med en bytesaffär med Manchester United och att det är sannolikt att det sker, men sa även att ingenting är klart och att affären fortfarande kan gå i stöpet.

Manchester Evening News rapporterar nu att Mkhitaryan i dag anlänt till Uniteds träningsanläggning Carrington, dvs han är inte på väg till London. Även Alexis Sanchez ska ha setts till vid Arsenals träningsanläggning.

Men det kanske är nära ändå och kan gå fort när det väl blir aktuellt (om det blir aktuellt dvs…) Den chilenske journalisten Fabian Morales skriver på sin Twitter att United ordnat med transport för spelarna.

”Alexis Sanchez närmaste är just nu i England för att närvara vid Manchester Uniteds presentation. Manchester Uniteds har ett flygplan som väntar på att ta Mkhitaryan till London och sedan återvända med Alexis Sanchez till Manchester.”

 

Källa: MEN

3 Kommentarer

 1. Trippel

  18 januari, 2018 at 13:41

  Men vaffan gör Miki kvar på Carrington? Sätt din lata arsle på planet någon gång!!

  • Spaddeward

   18 januari, 2018 at 22:50

   Sanchez känns lite gnällig och tråkig, plus att han är 29 år, men han är en grym fotbollsspelare och det går inte att bortse ifrån.

 2. Molle

  18 januari, 2018 at 22:50

  Hur kan man inte se att med lite shälvförteonde så är han ligans bästa spelare!😎en riktig lirare!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 19/1 16.00
Manchester United - Brighton
Premier League
Spela på Betsson
Visas på

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: lopa Manchester United vs BrightonFelix: Eller så skaffar ni er DISQUS med krav att logga in via ex FB/Google-kontot etc för att kommentera. Tar…Jan 20, 10:35
 • Kommentar från: mofasaswe Manchester United vs Brightonpå tiden .... GRYMT! ;DJan 20, 09:05
 • Kommentar från: Albo Manchester United vs BrightonÄntligen, bra Felix 👍🏽👍🏽Jan 20, 07:03
 • Kommentar från: Bjureld Manchester United vs BrightonVi behöver en general där bak, på tok för klena i defensiven. Det märks tydligt på defensiva fasta då det…Jan 20, 02:55
 • Kommentar från: Richard Manchester United vs BrightonHelt rätt...men troll kommer alltid finnas... det ända vi kan göra är att inte svara o kommentera... jag vet att…Jan 20, 01:36

FLER Nyheter