Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Zidane om Ronaldo-ryktena

Zinedine Zidane kommenterar de senaste dagarnas rykten om Cristiano Ronaldo…

Det har de senaste dagarna på nytt börjat ryktas om att Ronaldo är missnöjd med sin situation i Real Madrid och att han kommit på kant med klubbpresident Florentino Perez pga av kontraktsdiskussioner. Sky Sports-experten Guillem Balague sa i går att Real är öppna för att sälja Ronaldo i sommar och givetvis är det United och PSG som fort börjar länkas med honom när den här typen av saker kommer på tal.

Zidane kommenterade saken under onsdagen.

”Det Cristiano måste göra är att tänka på att spela. Jag vill bara prata om hans framträdanden och vad han kan tillföra laget på planen. Cristiano är den del av den här klubben och han hör hemma här. Jag säger alltid samma sak. Jag ser inte ett Madrid utan Cristiano. Det sportsliga är det jag är intresserad av och jag vill inte prata om hans kontraktssituation och de sakerna.”

 

Källa: Sky Sports

 

1 Kommentar

  1. G. Best

    17 januari, 2018 at 22:07

    Vad ska vi med en 33-åring som gjort 4 mål på 14 matcher och uppenbarligen har en nedåtgående karriär på planen.

    Ryktena kring honom i alla dessa är är tröttsamma. Han lämnade United, valde det självmant. Varför skulle vi ta tillbaka honom i slutet av hans karriär? För att vara snälla? Han skulle inte erbjuda något utan bara ta plats för Martial och Rashford.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter