Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Guardian: Affären kan bli av utan Mkhitaryan

Enligt The Guardian så krävs det inte nödvändigtvis att Henrikh Mkhitaryan går i motsatt riktning….

Tidningarna rapporterar nu att Sanchez accepterat Uniteds kontrakt på fyra och ett halv år, värt ca £14 miljoner om året. Det som tros fördröja affären är Mkhitaryans beslut – enligt hans agent Mino Raiola så hänger affären på att Mkhitaryan går i motsatt riktning. Trovärdiga The Guardian skriver däremot att Mourinho är hoppfull om att United kan genomdriva affären utan att Mkhi går till Emirates – detta pga klubbens starka ekonomi, skriver tidningen.

Om han går till Arsenal så förväntas det bli ett byte rakt av utan pengar emellan. Möjligheten finns dock också att han säljs till annan klubb och att United då skulle använda försäljningssumman till att plocka in Sanchez, men enligt The Guardian så tror Mourinho att Ed Woodward kommer sanktionera ett bud även om Mkhitaryan insisterar på att bli kvar i United.

 

Kommentar till artikeln. 

Frågan är dock huruvida Arsenal är intresserade av en substantiell summa pengar kontra värdig ersättare i utbyte – även om man skulle tappa honom gratis i sommar oavsett. Wenger har sagt att man måste ersätta Sanchez direkt om denne ska tillåtas lämna och Mkhitaryan hade varit en fullgod ersättare med tanke på omständigheterna. Arsenal länkas även med Malcom och Aubameyang, så möjligen hänger allt ihop – får han de två sistnämnda så kanske behovet av Mkhitaryan minskar.

Mkhitaryan lär nog känna en viss press just nu.. Och blir han kvar i United bör speltiden bli ganska knapp, om Sanchez anländer utan att Mkhi lämnar.

Källa: The Guardian

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter