Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

”Det har hänt förut det kan hända igen”

Phil Jones minns tillbaka på sin första säsong med Manchester United och ser en möjlighet att komma ikapp City…

Manchester Citys 33 matcher långa förlustfria svit tog i söndags slut då man förlorade mot Liverpool på Anfield. Manchester United vann sin match mot Stoke på måndagskvällen och närmade sig därmed rivalen lite i ligatoppen. Det är fortfarande 12 poäng upp till City och normalt ska det inte gå att hämta in, även om många matcher återstår men Phil Jones minns tillbaka på sin första säsong med United då man ledde med åtta poäng med bara sex matcher kvar att spela. Det slutade med att City knappade in mer och mer och inför sista matchen så hade de avgörandet i egna händer.

United mötte Sunderland borta och City tog emot Queens Park Rangers på hemmaplan och det kändes inför sista omgången avgjort då City var storfavoriter i sin match. United gjorde vad man skulle och vann mot Sunderland och när slutsignalen gick så ledde QPR på Etihad (den matchen startade samtidigt) och var på väg mot en jätteskräll. United stod kvar ute på planen på Stadium of Light och precis som många andra trodde de inte sina öron när de nåddes av informationen att City först kvitterat och att Aguero sedan avgjort med säsongens sista spark på övertid. Med det i minnet så ser Jones att alla möjligheter finns att nå City under de många matcher som återstår av säsongen.

”Fotboll är fotboll och man ska aldrig säga aldrig. Jag minns min första säsongs när vi ledde med åtta poäng och bara gled igenom matcherna. Ingen trodde att det skulle vara möjligt att vi tappade den ledningen och vi förlorade allt sista dagen. Fotboll är fotboll. Folk kan säga vad de vill, men vi kommer fortsätta vara positiva och trycka på framåt. Man vet aldrig. Det hände oss 2012, så varför skulle det inte kunna hända nu?”

 

Källa: Sky Sports

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter