Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Neville: Alla hade gjort det bytet

Gary Neville ger sin syn på en eventuell bytesaffär mellan Manchester United och Arsenal…

Mkhitaryan var inte uttagen till gårdagens matchtrupp mot Stoke och Mourinho bekräftade att det hade med alla transferrykten att göra. ”Vi använder spelare som är mentalt i Manchester United” sa Mourinho. Han syftade givetvis på ryktena om en bytesaffär som tar Sanchez till Old Trafford och Mkhi till Emirates – en affär som Gary Neville anser vore helt rätt.

”Det tydligaste tecknet hittills på att någonting är på gång med Sanchez är att Mkhitaryan inte spelade, att han inte var med i truppen och att Jose delade med sig av informationen till oss. Jag tror att han lätt hade bytt honom i en deal mot Sanchez. Det hade alla gjort” säger Neville till Monday Night Football.

Mourinho förklarade efter matchen att han ”gillar” Mkhitaryan och att han anser att armeniern är en spelare med hög kvalité, men Neville är inte säker på att Mourinho verkligen tycker det.

”Inte helt säker på det. Han är talangfull, men man måste ha större talang. Han har visat glimtar som gjort att man tror att han varit på väg, men sedan tappar han det.”

Sky rapporterade under natten att City nu helt lämnat racet (huruvida det verkligen är så låter vi vara osagt) samt att Chelsea nu gett sig in i racet och Neville spår några spännande dagar framöver.

”City har tydligen lämnat racet att om Sanchez, men jag trodde verkligen att han var deras spelare. Till och med i morse (måndag) så var det ganska klart för mig att han var (skulle bli) en City-spelare. Jag tror fortfarande inte att de dragit sig ur racet. Nu har även Chelsea anslutit. Det rör sig fort och de kommande dagarna kommer att bli intressanta.”

 

Källa: Sky Sports

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter