Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho om matchen mot Stoke

Jose Mourinho pratar om gårdagens match mot Stoke City. Här är hans post-match-intervju…

Manchester United slog i går Stoke hemma på Old Trafford efter tre vackra mål av Valencia, Martial och Lukaku. Så här sa Jose Mourinho om framträdandet.

”Jag tycker inte första halvlek var så bra. Jag tycker at Stoke hade en bra positiv attityd. Vi gjorde ett fantastiskt mål, men det var inte tillräckligt för att skada dem för de reagerade väldigt bra. De var väldigt positiva, de hade bäst chanser i första halvlek och sedan hade vi lite tur som gjorde det andra målet. Ännu ett vackert mål.”

”I andra halvlek var det annorlunda. Andra halvlek var svårare för dem. Det var svårt för dem att reagera på 2-0 och vi kontrollerade matchen. De hade bara en chans på slutet med Diouf när vi ledde med 3-0, genom fantastiska mål. Vi hade många chanser att göra det tredje målet och döda matchen innan vi väl gjorde det. Men jag skulle inte säga att vi kontrollerade matchen från början, för jag tycker Stoke var väldigt bra. Vi var ibland för avslappnade i första halvlek och vi lät dem bli kompakta och organisera sig ganska så lätt. I andra halvlek blev vi bättre. Vi flyttade bollen snabbare, vi hade snabbare omställningar, vi passade bollen, vann tillbaka bollen och gav dem problem.”

 

Källa: Manutd.com

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter