Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mer från Mourinho om Sanchez

Här är fler citat från Jose Mourinho gällande Manchester Uniteds jakt på Alexis Sanchez…

Efter kvällens match mot Stoke, som United enkelt vann med 3-0 så pratade Jose Mourinho om jakten på Alexis Sanchez. Så här sa han under sin presskonferens.

”Jag är inte säker, men inte heller osäker. Jag känner mig bara lugn med känslan att han är en Arsenal-spelare. Med en känsla att han kan bli kvar där men även med en känsla att han kan flytta. Om han flyttar så tror jag vi har en bra chans, men en spelare som han har andra stora klubbar som är intresserade. Så vem vem? Jag tror att Mr Wenger och Mr Gazidis är de som verkligen vet vad som kommer att hända. Jag vet ingenting om det. I dag har jag inte fått någon som helst information.”

I intervju med Sky Sports så sa Mourinho att han varit fokuserad på matchen mot Stoke under hela dagen och inte tagit del av någon information gällande status på Sanchez-jakten.

Sky Sports rapporterar nu i kväll att även Chelsea begett sig in i jakten på spelaren, men att man ännu inte kommit med något konkret bud.

Källa: Sky Sports

2 Kommentarer

 1. Richard

  16 januari, 2018 at 02:26

  Guardiola holding crunch talks with citys hirds over sanchez,and Chelsea is in on sanchez….Detta kommer inte bli så lätt som alla tror.

  • Xavi

   16 januari, 2018 at 06:10

   Haha Nee jag sa direkt han kmr antingen gå till shitty eller stannar han säsongen ut!!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter