Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

United stora favoriter. Kan vara klart inom 48h

The Independent skriver att Manchester United nu är stora favoriter till Alexis Sanchez signatur…

Allt mer pekar på att det är Manchester United som leder racet om Alexis Sanchez. Tidningarna rapporterar att City har backat eller tagit flera kliv från förhandlingsbordet och att United känner sig allt mer säkra på att rom hem värvningen. Så har skriver journalisten Miguel Delaney i The Independent:

”Manchester United känner sig nu säkra på att slå Manchester City i racet om att värva Alexis Sanchez. Den chilenska anfallaren var inte med i Arsenals matchtrupp till Bournemouth och förväntningarna är nu att Arsene Wenger ska sanktionera försäljningen inom de kommande 48 timmarna. De som rör sig nära affären tror nu att Manchester United är stora favoriter.”

”Även om City ännu inte övergett affären så har de hittills klargjort att de inte kommer att möta spelarens pris på £35 miljoner eller betala hans agent £10 miljoner. United är villiga att göra det och redo att betala Sanchez upp till £400 000 i veckan. De vet att spelaren desperat vill lämna så snart som möjligt. City däremot insisterar på att vara tålmodiga och hålla sin ställning eftersom de anser att det är en rättvis deal för en 29-årig spelare och de är redo att lämna bordet. United ska ha intensifierat trycket under det senaste dygnet och känner att City inte kommer att matcha deras bud. Det finns även en känsla hos vissa på Old Trafford att Arsenal hade föredragit att sälja till dem.”

 

Källa. Independent, MEN

PS: Unitedsveriges två första Tripplar satt! Kolla in Trippeln till Stoke HÄR.

12 Kommentarer

 1. Loveunited

  14 januari, 2018 at 13:30

  Jag tror att han kommer gå till city i sista sekunden tyvärr

  • Xinpei

   15 januari, 2018 at 12:18

   Guardian och BBC menar att United är nära Sanchez. Mer trovärdiga källor får man leta efter.

 2. Mogge

  14 januari, 2018 at 14:14

  Det luktar United lång väg. Mourinho har lagt ut krökar för att vi brukar värva på sommaren. Men nu tror jag på ett undantag. Zlatan försvinner och nu tror jag vi kör på redan nu.

 3. Diablo

  14 januari, 2018 at 14:56

  Känns ganska klart, en bra spetsvärvning som visar att United fortsätter framåt i utvecklingen som topplag. Han rankades som en av premier leagues bästa spelare förra säsongen. Sen att han inte presterat under hösten är inte konstigt med tanke på flyttrykten.

  • Richard

   14 januari, 2018 at 15:29

   Inget är klart alls.Arsenal måste göra klart med ersättare.Och inte ens då är det klart.Alla borde veta att det är inte klart,förrän det är klart

   • Diablo

    14 januari, 2018 at 15:42

    Nästan betyder inte klart men det lutar kraftigt åt det hållet. Att Arsenal måste göra klart med en ersättare är väl inte fastställt? Att han inte är uttagen i truppen tyder klart att något är på gång eller nästan klart. De sa t.o.m det i studion idag. Sen att det inte är klart förrän ha står med tröjan i hand är ju självklart….

   • Xinpei

    15 januari, 2018 at 12:19

    Det måste de inte alls det. De vill sälja Sanchez för att få några pengar alls och därför är det helt irrelevant om de hittar en ersättare eller inte.

 4. PA7

  14 januari, 2018 at 15:16

  Såg ett klipp från sky sports och där nämnde de att Mhykatarian skulle kunna att gå motsatt håll som delbetalning. Arsenal ville vill ha honom sommaren gick till United? Känns ju som en win-win situation?

 5. Peppis

  14 januari, 2018 at 15:27

  Är det sant så är det ju väldigt goda nyheter! Så länge spelaren själv är motiverad för det. Men det får man väl räkna med i så fall.

 6. Zingo

  14 januari, 2018 at 16:17

  Fan vad alla är pesimistiska här inne. Ni snackar som om vi vore lillebror. Bara för att City har varit starkare än oss i 2-3 säsonger betyder ingenting. Man Utd är fortfarande ett intressantare val än City helt klart.

 7. Felix

  14 januari, 2018 at 22:20

  Om vi lägger £400k i veckan på Sanchez så förutser jag antingen en totalt urspårad lönestruktur ELLER absurda problem med att förlänga några som helst kontrakt.

  Och om Sanchez är värd £400k, då är väl Fellaini värd £140k, eller? Blir ganska sjukt i så fall.

  Jag tar gärna emot Sanchez, för han är en riktigt bra spelare, men inte till de villkor som faktiskt målas upp i media här, för jag tror inte att det vore ett dugg bra för klubben.

  • Xinpei

   15 januari, 2018 at 12:20

   Mer trovärdiga källor säger £300k i veckan.. inte 400k. Det är mest The Independent och slasktidningar som Daily Mail (som har noll insikt) som skriver om 400K.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 16/12 17.00
Liverpool - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Adam Jorginho Rashford: Vi är inte underdogsSeriöst! Är det Liverpool forum här inne eller? Eller Liverpool fans som har kommit till fel hemsida?…Dec 16, 03:56
 • Kommentar från: lopa Rashford: Vi är inte underdogs"Nej vi åker inte dit som underdogs" Vänta lite ska bara skratta lite. Tillbaka. Lag som är…Dec 16, 01:31
 • Kommentar från: lopa Inför Liverpool v Manchester UnitedHur kan man vilja spela Pereira? Så jävla värdelösDec 16, 01:25
 • Kommentar från: Böje Rashford: Vi är inte underdogsHåller helt med dig efterlyst. Inför varje match säger de "vi går för vinst" och efter varje plattmatch (dvs varje…Dec 15, 21:33
 • Kommentar från: Richard Inför Liverpool v Manchester UnitedHur kan pogba ta plats i en elva där det handlar om klubbkänsla,och hjärta för klubben. Han har påvisat…Dec 15, 21:25

FLER Nyheter