Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Neville: Det vore ett mycket starkt statement

Phil Neville ser Alexis Sanchez till Manchester United som den perfekta värvningen på flera sätt…

Sanchez-till-United-eller-City är ämnet på allas läppar efter att Guardian, Independent och Sky Sports i går skrev att United nu utmanar rivalen om spelarens signatur. Phil Neville säger att det vore ett starkt statement om man lyckades vinna racet.

”Jag blev väldigt förvånad, för alla trodde han skulle till den blå halvan av Manchester. Det är ganska uppenbart att han inte kommer stanna i Arsenal. Om United skulle köpa honom för £25 miljoner så hade det varit ett kap. United missade att få Ivan Perisic i somras och missade därmed att få in en winger. Jag tycker att Sanchez har kvalitén, målen och är världsklass.”

”Det hade varit en helt fantastisk värvning. Tittar man tillbaka på Man Uniteds stora värvningar genom åren – Cantona kom oväntat, van Persie var en överraskning och båda hjälpte United vinna titlar. Jag tror det här skulle kunna ha en liknande impact. Han har rätt karaktär för att spela på Old Trafford. Det hade varit ett kap. Speciellt för fansen att en spelare som Sanchez skulle välja United över City. Det hade varit ett starkt statement.”

Källa: MEN

3 Kommentarer

 1. Hughes 10

  12 januari, 2018 at 09:39

  Aldrig fel att kapa affären från City!!

 2. Viktor

  12 januari, 2018 at 09:53

  Känner igen det här, City eller United, snart kommer en tweet från Sanchez med texten ”I’m signing for the champion’s league winner.”

 3. Brämhult

  12 januari, 2018 at 10:47

  Det är inte mycket som talar för United. Titta bara på tabellen och vilken fotboll de båda lagen spelar.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/12 18.30
Cardiff - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter