Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho om Sanchez: Jag säger inte ett ord

Jose Mourinho kommenterar de senaste dagarnas rykten om Alexis Sanchez och han är lurig i vanlig ordning…

De senaste dagarna har skvallerspalterna fyllt av rykten om Manchester-klubbarnas dragkamp om Alexis Sanchez. De senaste rapporterna gör gällande att City vägrar att möta Arsenals värdering och ska heller inte vara villiga att möta spelarens lönekrav – vilket enligt tidningarna banat vägen för United i jakten. Jose Mourinho höll i kväll presskonferens inför måndagens match mot Stoke och fick givetvis frågan om Uniteds intresse för Sanchez.

”Jag vet inte om etiskt är korrekt. Ordet vi kan använda när vi pratar om andra klubbars spelare. Om någon annan skulle prata om en av mina spelare så hade jag inte blivit speciellt glad. Sanchez är en Arsenal-spelare. Jag vet inte, men antagligen så kommer han nu i helgen att försvara Arsenals färger, så jag tycker inte det är korrekt att säga saker om Alexis Sanchez.”

”Det jag generellt kan säga är att jag själv och styrelsen i Manchester United inte tror mycket på januarifönstret. Vi tror inte på att signa en spelare bara för sakens skull. Det tror vi inte på. Det vi däremot tror på är att det finns en del spelare i fotbollens värld som man måste försöka signa om man kan, oavsett om det är i januari, mars eller juli. Man måste försöka och så är det bara. Men gällande Alexis Sanchez så säger jag inte ett ord. Det enda jag kan säga är att han är en fenomenal spelare. Utöver det känner jag att jag inte borde säga mycket mer, eftersom han är en Arsenal-spelare.”

 

Källa: MEN

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 19/7 03.00 (sv tid)
Club America - Manchester United
Tour 2018
Visas på

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter