Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Vad Mourinho sagt om Chicha: Han är välkommen

Jose Mourinho verkar inte främmande för att plocka in Javier Hernandez i Manchester United…

Sky Sports skrev i går att West Ham är redo att lyssna på bud för Chicharito eftersom Moyes anser att truppen är för offensivt balanserad. Den nu 29-årige anfallaren kom till West Ham från Leverkusen för £16 miljoner förra sommaren och är i dag klubbens bäst betlada spelare med en lön på £115 000 i veckan. Efter Sky Sports rapport så började det ryktas om att det kan bli aktuellt för en comeback i United för Hernandez och Mourinho sa så här så sent som i augusti, inför mötet med West Ham.

”Han är en bra spelare. Han är en spelare som alltid kommer göra mål. Han är en spelare som jag alltid hade välkomnat i min trupp, för han behöver inte många minuter på planen för att göra mål.”

Förra våren så Mourinho så här.

”Man United sålde spelare som jag aldrig hade sålt och köpte spelare som jag aldrig hade köpt. Jag hade aldrig sålt Di Maria, Chicharito, Danny Welbeck. Aldrig. Inte en chans. Så som vi spelar på Old Trafford, med sättet vi dominerar motståndarna och sättet som vi spelar i deras straffområde så tror jag att Chicharito lätt hade gjort 20 mål. Även om han bara kom in från bänken med tio eller 20 minuter kvar på matcherna så hade han gjort 20 mål.”

 

Källa: MEN

 

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/12 18.30
Cardiff - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter