Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

City vägrar ge med sig. Öppet mål för United

Fler tidningar rapporterar att Manchester City vägrar möta både prislapp och lönekrav, med risk för att tappa affären…

Bl.a The Guardian och Sky Sports rapporterar nu att Manchester City inte tänker betala överpris för en spelare de tror sig kunna få gratis i sommar, även om det betyder att de potentiellt förlorar honom till Manchester United. Enligt rapporterna så är City inte villiga att sträcka sig längre än £20 miljoner, men Arsenal sägs kräva £35 miljoner för att sälja spelaren nu i januari. Sky adderar i sin artikel att det dessutom tros tillkomma ett agentarvode på ca £5 miljoner vilket tar övergångssumman till £40 miljoner. Tidningarna skriver även att City inte vill möta Sanchez höga lönekrav och accepterar att deras ställning kan bana vägen för United.

Racet om Sanchez har fram till i går trotts vara i det närmsta ett enmansrrace och spelaren själv sägs vilja återförenas med Guardiola, som han jobbade med i Barcelona men Manchester Evening News skriver att Sanchez är så angelägen om att lämna Arsenal denna månad att han är redo att ge upp sin ”drömflytt” till City och istället välja United.

Nu sägs mycket handla om huruvida Manchester United är redo att lägga fram pengarna som krävs. Arsene Wenger var försiktig med att uttala sig om intresset för Sanchez då han fick frågan i dag, men han sa att ”vi får se” och han sa även att en förutsättning för att man ens ska överväga att sälja chilenaren nu är att man får in en ersättare i samma fönster. Det har tidigare rapporterats att United är villiga att låta Mkhitaryan gå till Arsenal och kanske kan armeniern bli en nyckelfigur i den här transfersagan.

Källa: Sky Sports, Guardian, Manchester Evening News.

 

1 Kommentar

  1. Xinpei

    13 januari, 2018 at 04:05

    Kom igen nu Mourinho och United. Detta vore en dubbel prestigevärvning. Dels pga. att man snor lillebrors stjärnvärvning men dels så visar det även att United kan locka till sig även de bästa. Typ som RvP (som också.. ironiskt nog.. City var med i racet för) och jag tvivlar inte en sekund att Alexis skulle kunna ge direkta resultat precis som RvP gjorde.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/11 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter