Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Guardian: Manchester United lägger bud på Sanchez

Dagens stora transfernyhet är att Manchester United begett sig in i racet om Alexis Sanchez signatur…

Flera tidningar har under eftermiddagen skrivit att Manchester United nu utmanar Manchester City om Alexis Sanchez signatur. Här är en summering av vad som sagts i de största tidningarna.

Sky Italy rapporterar att United tagit kontakt med Sanchez representanter för att försöka kapa den väntade övergången till Manchester City. Enligt rapporten så är Manchester United villiga att betala mer för spelaren och erbjuda honom en högre lön än City, plus att man ska vara villiga at inkludera Henrikh Mkhitaryan i affären på ett eller ananat sätt. Sky Sports (engelska) skriver att de försökt nå United för en kommentar, men inte fått någon information som tyder på att man lagt ett formellt bud ännu.

The Independent skriver också om saken. Enligt deras rapport är City inte villiga att betala mer än £20 miljoner nu i januari då de kan få honom gratis i sommar. Tidningen skriver att Sanchez själv vill till City, men att United är redo att kapa dealen om de får signaler om att spelaren kan tänka sig Old Trafford istället för Etihad. Precis som Sky så skriver Independent att United är redo att betala mer än City (£25 miljoner samt inkludera en möjlighet att värva Mkhitarayan) både övergångssumma och lönepaket, men att man i detta nu inte aktivt försöker kapa affären eftersom man känner till spelarens önskan om att jobba med Pep Guardiola.

The Guardian skriver att Sanchez redan är överens med Manchester City om ett kontrakt värt £250 000 i veckan och att City la ett bud på £20 miljoner tidigare i veckan. Enligt rapporten så har dock Arsenal inte tagit ställning till budet ännu och United ska ha gett sig in i leken med ett bud på £25 miljoner redan nu. Likt övriga rapporter så skriver Guardian också att United är villiga att erbjuda Sanchez en högre lön än City och man ska ha erbjudit Arsenal möjligheten att signa Mkhitaryan. Vidare skriver tidningen att Mourinho ”känner sig säker” på att vinna racet om Sanchez signatur.

 

Källa: Sky Sports, Independent, Guardian

 

3 Kommentarer

 1. Johan

  11 januari, 2018 at 18:06

  Köp honom
  Hade varit klockrent

 2. Richard

  11 januari, 2018 at 18:41

  Ja detta hade vart en riktigt bra värvning.Och helt rätt värvning.Men att moui känner sig säker,tror jag inte alls på.Sanchez kommer hamna i city,men vart fan ska all 6 offensiva värlspelare få plats

 3. Reddevil

  11 januari, 2018 at 20:28

  Sanchez agent följer United på twitter vet inte om det skulle betyda något men ändå
  https://twitter.com/ffelicevich/following

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/12 18.30
Cardiff - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter