Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Capello: Conte vet inte vad han gett sig in på på

Fabio Capello säger att landsmannen Antonio Conte är ute på hal is i sitt bråk med Mourinho…

Bråket mellan Jose Mourinho och Antonio Conte har eskalerat under den senaste veckan. Efter att Conte via en journalists påstående förstått det som att Mourinho under sin presskonferens kallat honom för galen clown så sa Conte att Mourinho kanske bivit senil och glömt hur han själv uppträtt vid sidlinjen under åren.

Mourinho svarade på det genom att påpeka att Conte stängts av för matchfixning. Det skedde 2011 under mutskandalen i Italien, men Conte friades sedan från anklagelserna. Conte ilsknade till ännu ett snäpp och kallade Mourinho för en ”liten liten man med låg profil.”

Nu lägger sig Contes landsman, f.d förbundskapten Fabio Capello i bråket.”Conte vet inte med vem han har att göra här. Det är Chelsea-tröjan som upprör managers. Conte gör nu som Mourinho brukade göra. Jag trodde inte det skulle bli så här. När man ger sig på Mourinho så har man att göra med en person som är väldigt duktig på verbala interaktioner. Han vill ta fokus från sitt lag. Det är viktigt att kunna de rätta engelska orden.”

 

Källa: MEN

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter