Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Affären förväntas bekräftas under dagen

Enligt flera engelska tidningar så förväntas en affär som tar Demetri Michell på lån, presenteras under dagen…

I går lånades James Wilson ut till Sheffield United och i dag kan nästa U23-spelare skickas på lån. Många tidningar skriver att Demetri Mitchell kommer lånas ut till skotska Hearts under resten av säsongen. Lånet är inte bekräftat ännu, men 21-åringen skrev nyss på sin Instagram ”Big New soon land.”

Mitchell, som skolats om från anfallare till vänsterback av Nicky Butt, spås en ljus framtid inom klubben. Han fick sin förstalagsdebut i förra säsongens sista match mot Crystal Palace och var sedan med laget under försäsongen i USA. Han har dock inte varit uttagen i någon matchtrupp denna säsong, men startat alla matcherna i U23-laget.

 

Källa: ESPN

2 Kommentarer

  1. Felix

    11 januari, 2018 at 11:42

    Känns tveksamt hur ljus hans framtid egentligen kan vara när han inte fått chansen som vänsterback i a-laget trots de stora brister den positionen haft under hösten.

  2. Puppym

    11 januari, 2018 at 15:18

    Håller inte med dig. Handlar nog om att Mou inte tror han är mogen än bara. Vi har ju en liknande situation med Tuanzabe. Mou har inte tiden på att spela talanger just nu eftersom det är en stor risk med tanke på att shitty dragit ifrån så mycket och dem under är nära och hugger så säkra kort som gäller och även behöver mou få in färdiga spelare som kan komma in och leverera. SAF kunde ta upp flera talanger och slussa in dem sakta eftersom grunden redan fanns där på plats och där är skillnaden mellan mou och Saf just nu.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter