Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Pereira om att återvända till United i januari

Andreas Pereira kommenterar möjligheten att återvända från sitt lån redan under januari månad…

Pereira insisterade förra sommarn på att lånas ut till spanska Valencia, trots att Mourinho föredrog att ha kvar honom i truppen. 22-åringen ville dock ha regelbunden speltid och tog sig söder ut på ett säsongslångt lån, där han nu gjort det bra under hösten och vintern. Det har pratats om att United kan återkalla Pereira tidigare (redan nu i januari) men han själv säger att han vill stanna i Valencia för nu.

”Jag är här nu och jag vill stanna. Jag känner mig bra. Jag spelar bättre och jag vill vinna cupen med Valencia. Jag känner mig väldigt bra och jag blir bättre för varje match. Jag är glad att kunna hjälpa laget och göra mitt bästa” säger Pereira till Superdeporte.

 

Källa: ESPN

6 Kommentarer

 1. Diablo

  10 januari, 2018 at 13:00

  Låt han vara där och utvecklas säsongen ut, spännande spelare som kanske kan konkurrera i framtiden.

 2. farzad khazaei

  10 januari, 2018 at 13:15

  Han har inte en växel till, lite för seg i beslutsfattandet och spelar väl enkelt ibland. Tror att han är klippt och skuren för ett lag i Valencias storlek, kan säkert bli månades spelare i Spanien men United är för stort för honom. Tycker att han även verkar ha förälskat sig i laget och landet, låt honom få stanna. Lider inte av det!

 3. pink

  10 januari, 2018 at 14:31

  Håller med Farzad. Du vinner inte ligan lr CL med Pereira i startelvan. Låt han stanna.

  • molle

   10 januari, 2018 at 16:53

   hör dig, desamma gäller spelare som mata, Mkhitaryan, blind, jones, herrera eller lingard (även om sistnämde har sjuk form). jämför de spelarna med exempelvis Bayern, Real, Barcelona, PSG, och även om de tar emot, Citys trupper. vi har alldeles för många rotationsspelare som inte bör vara vara startspelare i ett lag som skall utmana på alla fronter.

   • farzad khazaei

    10 januari, 2018 at 20:44

    Molle: Deras tid kommer också att komma. Dock är jag förvånad över att läsa Jones och Lingard, nog för att den sistnämnda har underpresterat tidigare, men inte ens jag som har velat få bort honom från laget kan säga något, han har ju varit fantastisk, sjukt bra att avgöra ifrån ingenstans under matcherna och han är snabb, arbetar hårt och är otroligt spelintelligent. Han kanske har kopplat ihop allt i år, tidigare år så var han fruktansvärt ojämn och missade chanser rätt friskt. I år så gör han helt sjuka mål. Man får vara nöjd och hoppas att han fortsätter så. Vad mer kan man begära av en spelare? Han gör mål i typ varannan match och springer och gör sig fri i straffområdet och även på hela planen. Jones är en mkt duktig försvarare när han är frisk, låt honom få chansen att fortsätta på en inslagna vägen, skulle han skada sig 2ggr till under sin karriär så kan man fundera på att sälja.

 4. Felix

  10 januari, 2018 at 18:51

  Det är en svår balansgång. Å ena sidan förstår man väl att Pereira gärna stannar där han får spela regelbundet och utvecklas genom det. Å andra sidan kan man väl tänka sig att om han inte vill komma hit och kämpa om en plats och hjälpa laget när det behövs så kan det ju mycket väl bli så att man värvar in någon på hans position och att han då inte har nån framtid längre.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter