Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Kluivert: Det sa Mourinho till mig

Justin Kluivert avslöjar vad Jose Mourinho sa under Europa League-finalen…

Efter att Manchester United slagit Ajax i Europa League-finalen i maj så omfamnades Patrick Kluiverts son Justin – som spelar för Ajax – kärvänligt av Jose Mourinho. Nu berättar han vad Mourinho sa och det var väl inget spännande i stil med ”jag vill att du spelar för mig” eller dylikt, så som det ryktandes om då.

”Han tyckte bara det var kul att se mig. Mourinho känner mig sedan jag var liten grabb och min pappa spelade i Barcelona när Mourinho jobbade där som assisterande” säger Kluivert Jr till den holländska tidningen AD.

 

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter