Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Independent: Alla öppna för en sådan affär

Enligt The Independent så är alla inblandade parter för en Mkhitaryan-comeback…

Mkhitaryan har inte lyckats speciellt bra i Manchester United. Visst har han stundtals blixtrat till med sin fina teknik och spelförmåga och under några matcher har han verkligen levererat, men i det stora hela så har han inte lyckats etablera sig pga av brist på kontinuitet.

Det ryktas om att Mourinho är villig att sälja honom och Dortmund och Inter är de två klubbar det pratats mest om. Enligt The Independent så vill Dortmund ha tillbaka spelaren de sålde till United sommaren 2016 och Mkhitaryan själv ska vara öppen för en sådan återkomst. Mourinho skulle inte stå i vägen om rätt bud kom, men problemet sägs vara att Dortmund inte kan matcha spelarens nuvarande lön på £120 000 i veckan. Han skulle för att få igenom flytten vara tvungen att kliva ned avsevärt i lön.

Även Inter sägs vara intresserade, men tros inte ha råd att betala vad United vill ha. Mourinho är dock en stor fantast av Ivan Perisic och han var av allt att döma ”den fjärde spelaren” som aldrig kom i somras. Enligt tidningen så kan United nu komma att använda Mkhitaryan som ett motvikt i en bytesaffär med Inter för att få Perisic.

 

Källa: Independent

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter