Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Manchester United vs Burnley

Lingard och Young kombinerade för att rädda en poäng hemma på Old Trafford…

United startelva: De Gea – Young, Jones, Rojo, Shaw – Matic, Pogba (c) – Mata, Ibrahimovic, Rashford – Lukaku

United bänk: Romero, Blind, Lindelöf, Tuanzebe, Herrera, Mkhitaryan, Lingard

Burnley startelva: Pope – Bardsley, Long, Mee, Taylor – Arfield, Cork, Hendrick, Defour, Gudmundsson – Barnes
Burnley bänk: Lindegaard, Lowton, Marney, Westwood, Vokes, Walters, Wells

Domare: Martin Atkinson

Inför: United saknade Smalling, Darmian, Fellaini, Bailly, Valencia och Carrick som skadade, och något överraskande så var även Martial utanför matchtruppen. Shaw fick en välförtjänt chans igen, då Young fick flytta över till höger för att täcka upp för skadade Valencia (och Darmian). För Zlatan blev det äntligen en PL-start igen, efter skadan. Två United-bekantingar återfanns i Burnley – högerbacken Phil Bardsley (på senare tid mest känd för sin boxning med Rooney) samt målvakten Lindegaard på bänken. Burnley saknade ett par spelare, då Tarkowski var avstängd och Wood skadad, men Marney återvände från skada och tog plats på bänken.

Första: Bortalaget tog hand om avsparken på Old Trafford. Redan i 2a minuten kom matchens första gula kort då Rojo tryckte omkull Hendrick strax utanför straffområdet. På inläggsfrisparken av Gudmundsson så gick bollen över de flesta och studsade på Lukakus lår och då belgaren inte fick undan den så plockades den av Barnes som sköt in den till 0-1 från nära håll. Barnes fick direkt efter avsparken gult kort då han kapade Pogba. På ett inlägg av Gudmundsson i 12e minuten så skarvade Arfield bollen mot mål, men den touchade ovansidan av ribban och gick ut. Spelmässigt så var matchen jämn, även om Burnley var nöjda med att låta United ha mer boll. Shaw testade Pope i 17e minuten med ett skott utifrån, men målvakten räddade och returen rensades av försvaret. I 20e minuten hade Bardsley fått gult för en kapning bakifrån på Zlatan om Atkinson varit konsekvent, men det var han inte. Pogba kom nära via en nick på hörna minuten därpå, vilken gick via en försvarares huvud och mot krysset, där Pope tippade den till en ny hörna. United började snart ta över mer och Burnley fick kämpa för att freda sitt straffområde. Taylor belönades i 34e minuten med ett gult kort då han… halvdrog i någon Unitedspelare? Oklart. I 35e minuten klarade sig Young utan en varning när han nästan stämplade en motståndare med båda fötterna, men Burnley fick nöja sig med en frispark. Frisparken tog de dock tillvara på då Defour stegade upp och skruvade in 0-2 i krysset, rätt över muren. United var direkt nära att få till en reducering då Rashford skyfflade en boll mot mål, men Mee räddade på mållinjen. I 38e minuten blev Lukaku liggande efter en kollision med Pope, men han var strax uppe och gick igen. Matic skickade i 42a minuten en öppnande passning till Mata som skickade den vidare till Zlatan som tog ett par steg och gick på skott, men via en täckande försvarare gick den över mål till hörna. Minuten därpå gick Pogba på skott strax utanför straffområdet, men bollen strök tätt utanför bortre stolpen. När domare Atkinson efter tre tilläggsminuter blåste av för pausvila så satt Burnley med en tvåmålsledning, och inte mycket såg ut att tala för att United skulle resa sig och vända på steken.

Andra: Mourinho valde att göra två förändringar i paus: Lingard och Mkhitaryan äntrade planen på bekostnad av Rojo och Ibrahimovic. Det innebar att Matic flyttade ner som mittback och att Mkhitaryan tog plats bredvid Pogba. I 50e minuten kom Lingard ruggigt nära att få in en reducering, men hans avslut prickade Pope i ansiktet och gick i ribba ut för att sedan rensas. I 52a minuten åkte Shaw på ett gult kort då han kapade en motståndare vid ett kontringsläge. Två minuter senare skickade Young in ett inspel som Lingard klackstyrde in till 1-2. Snyggt! I 59e minuten så visade Mkhitaryan lite attityd och satte ett finger i ansiktet på Bardsley, för vilket han belönades med ett gult kort. I 63e minuten tilläts Barnes av någon anledning att ta med handen utan repressalier när Shaw försökte lobba över honom. Han borde nog fått sitt andra gula där, men domare Atkinson valde att hellre ge fördel av boll, som det såg ut… Märkligt. Gudmundsson fick i 66e minuten gult då han tryckte omkull Mkhitaryan nere vid kortlinjen. Frisparken slösade dock Rashford bort med ett dåligt inlägg. I 67e minuten kom Burnleys första byte då Defour plockades av för Vokes. Bardsley fick till slut ett gult i 69e då han kapade Mkhitaryan. Minuten därpå var det äntligen dags för Pope att få syna ostskivan för det maskande han gjort sen tjugonde minuten. Vokes blev näste Burnleyspelare att varnas, i 79e minuten då han struntade i offsideavblåsningen och sköt bollen i mål ändå. Strax därpå plockades Barnes av för Walters. Gult kort belönades även Cork med i 90e minuten då han sparkade bort en boll efter avblåsning. På just den frisparken, som Mata skickade in i boxen, så uppstod lite flipperspel innan bollen damp ner framför Lingard som bara drog till och skickade in 2-2 bakom en stelfrusen Pope. När domare Atkinson blåste av matchen efter fem tilläggsminuter så hade United iallafall lyckats rädda en poäng tack vare inhopparen Lingards två mål.

Betygsskala: 7: Cantonaklass, 6: Världsklass, 5: Mycket bra, 4: Bra, 3: Godkänd, 2: Inte godkänd, 1: Falcao-klass.

De Gea: 3 – Chanslös på frisparken, men man kan tycka att De Gea borde kunna komma ut och plocka lite fler inlägg än han faktiskt gör. Skötte sitt jobb i övrigt.

Young: 4 – Hade en ganska jämbördig insats med kollegan på andra kanten, med en betydande skillnad: Youngs inlägg och inspel hittade medspelare. Assisterade Lingards första mål, och sköt det skott som blockerades och landade framför Lingard för det andra målet.

Jones: 3 – Såg lite stabilare ut än Rojo, men ingen insats som kommer bli ihågkommen.

Rojo: 2 – Fortsätter sin direkt svaga form sen återkomsten, och att återförenas med Jones i mittlåset gjorde tydligen ingen skillnad.

Shaw: 3 – Stod för en okej insats. Stabil defensivt, och tog sig framåt en hel del. Samarbetet med en formsvag Rashford var dock dåligt och kvaliteten på inlägg och inspel behöver höjas.

Matic: 2 – Stod inte för någon vidare insats även om han skötte det okej som mittback i andra. Men slarvade i både passnings- och duellspelet.

Pogba: 2 – Kaptensbindelns förbannelse? Såg svag ut, och verkade mest gömma sig istället för att söka boll. Gjorde inte särskilt mycket med bollen när han väl hade den heller.

Mata: 3 – Den enda startande offensiva spelaren som faktiskt såg ut att ha någon förmåga, även om han blev väldigt lättläst stundtals. Godkänd.

Ibrahimovic: 1 – Statisk och hade svårt att komma med i spelet. Agerade mest bromskloss och såg inte alls ut att vara redo rent tempomässigt.

Rashford: 1 – Fortsatte med sin rent ut sagt vrålsvaga form, där han tappat precis allt vad beslutsfattande heter. Spenderade väldigt mycket tid med att pumpa dålig inlägg in i boxen som alla nickades undan av förste försvarare.

Lukaku: 2 – Hade en tung match och svårt att komma till skott. Misslyckades dessutom för X:te gången i ordningen med en defensiv fast situation och det gav ett tidigt baklängesmål.

Lingard: 5 – Uniteds offensiv var som natt och dag mellan halvlekarna, och en betydande skillnad var hur oerhört mycket rörligare Lingard är än andra alternativ. Hans intelligenta löpningar lönade sig också. Gjorde två mål, varav ett riktigt läckert, och kunde ha gjort minst ett till om inte Pope haft sitt ansikte ivägen. Matchens lirare utan konkurrens.

Mkhitaryan: 3 – Inledde piggt men försvann ganska snart. Visade mer vilja och attityd än han gjort på sistone. Klarar godkänt.

Mourinho: 3 – Platt fall med startelvan där United såg väldigt tröga ut. Men han ska ha cred för att han gjorde två byten direkt i paus, vilket trots allt ändrade matchbilden och knep en poäng. Däremot bör Lingard vara given i startelvan för tillfället.

Summering: United stod för en väldigt trög första halvlek, vilken komplicerades av att man tidigt släppte in ett baklängesmål på en fast situation, efter att (vem annars?) Lukaku spelat huvudrollen. Man hade problem i övrigt också, då innermittfältet fungerade dåligt, Zlatan var en bromskloss och Rojo fortsatte se rejält ringrostig ut. Att man sen släppte in en vacker frispark är inte så mycket att orda om, annat än sättet Young gav bort den på. Man får säga att Mourinho inte prickade särskilt rätt med sin startelva.

Däremot så gjorde han redan i paus två byten, och att flytta ner Matic som mittback var oväntat men fungerade hyfsat. Mkhitaryan, men framförallt Lingard, väckte Uniteds offensiv till liv, och med två aktiva ytterbackar så lyckades man ändå skapa en del chanser. Lingard, sin vana trogen, missade ett enkelt läge för att minuten därpå sätta ett betydligt svårare. När han sen instinktsköt in kvitteringen så var det en fin upphämtning United stått för, vilket då ändå gör att man lämnade matchen med en positiv känsla.

Däremot är det ganska oroväckande att se hur oerhört svag form exempelvis Rashford visar upp, hur fortsatt ringrostiga både Rojo och Zlatan är, och hur kvävd Pogba ser ut med kaptensbindeln på armen (han visar verkligen inte upp några ledaregenskaper på plan).

I och med att man bara fixade en poäng så ligger man nu 12 poäng efter City, och blott en poäng före Chelsea.. City spelar en bortamatch mot Newcastle under morgondagen.

Uniteds nästa match är i varje fall mot Southampton den 30e December, och det är ett Southampton som blev sänkta med hela 5-2 nere i London av Spurs. Förhoppningsvis så fortsätter deras försvar på den inslagna linjen mot United.

46 Kommentarer

 1. fyfaaaan

  26 december, 2017 at 18:58

  Hahahahahahahahahahahahaha

 2. Wolwet

  26 december, 2017 at 18:59

  Asså.. vi måste fan rensa ut laget.. Flera spelare måste bort.. Shaw tycker jag personligen är riktigt jävla dålig.. Rashford bör inte vara startspelare.. Rojo kan vi skeppa iväg för snubben har knappt vart bra nån gång under hans tid i United.. Smalling får gärna försvinna dessutom.. Sen har vi flera på bänken som kanske ska sticka.. Herrera, blind, darmian.. Ja ni.. 2-3 klasspelare till startelvan tack.. Ny vb, gärna någon bra offensiv mittfältare då vi är riktigt tunna där gällande kvalite.. Mou gillar att köra defensivt med kontringsspel men hur fan ska man kunna göra det med Mata på kanten? Och Rashford.. antingen vill han dra 3 gubbar samtidigt och tappa boll eller så vill han göra en valencia och stanna upp och hålla i bollen i 1 timme för att sedan släppa den bakåt.. Han är så fruktansvärt ointelligent på planen.. Hade Lingard haft Rashfords snabbhet och mer teknik så hade han vart fruktansvärt bra då lingard är riktigt smart på planen men saknar allt som oftast dom nödvändiga attributen för att bli en världsspelare..

  • farzad khazaei

   26 december, 2017 at 19:28

   Mycket bra analys kring vissa spelare. Valencia var spot on och så även Lingard och Rashford. Många spelare har peakat och Matic ser riktigt statisk ut och gör pojkmisstag, vet inte om man enbart kan skylla på trötthet för då vora hela PL trötta. Jag menar det finns spelare som alltid spelar i vissa lag och gör det riktigt bra. Jag börjar förstå varför Kanté gick före. Herregud vad dålig Lukaku är också. Youssef argumenterade för att Matic och Lukaku har gjort oss till ett mycket bättre lag. Jag tycker att de tre spelare som har visat upp god form i år är Young, Lingard och De Gea, resten har varit mediokra. Vad har hänt med Pogba´s dominans? Han spelar lite över average och gör inga banbrytande saker längre, dribblingar, avgörande passningar och smarta löpningar. Nu är det mest att slå enklare passningar och ibland håller han undan sin markering och kommer loss och aktionen efter det leder oftast inte till något av betydelse. Rensa, men United bör på riktigt överväga vilken väg de ska ta i framtiden!

  • ML

   26 december, 2017 at 19:29

   Kan bara instämma. Ser ut som ett pojklag och måste väldigt snart ändras annars det blir inga titlar med massa barnungar. Pogba måste ändra sitt stil annars får man funderar vad kan man göra med honom med, det spelar ingen roll att han har kostat 1 miljard. Jag vet att Matic var rätt dålig idag. Pga av hans och Shaws agerande två gånger om som inte lyckades ta bort bollen resulterade med en sen Young, men skulle ända påstå att utan Matic, Lukaku och De Gea hade United legat idag under Tottenham.

  • Youssef

   26 december, 2017 at 21:48

   farzad, Visserligen tycker jag att Matic gjort United bättre, men jag kan inte minnas att jag skrivit något sådant inlägg. Jag tror att den rätta personen är ”ML” i matchrapporten mot Leicester.

 3. runar

  26 december, 2017 at 19:11

  Useless and Clueless……
  glöm bort Shitty se till o kom på en CL plats åtminstone

 4. Mogge

  26 december, 2017 at 19:14

  Det känns som ett bra United måste ha en bra Pogba på planen.

  • Zzz

   26 december, 2017 at 19:24

   Svårt för anfall när dem tränas för att parkera bussen

 5. ML

  26 december, 2017 at 19:21

  Återigen, ska inte gå in och såga några spelare (vilka egentligen förtjänar) utan jag är fortfarande upptagen på att såga Pogba istället. Jag fattar inte vad han gör på planen och vet inte egentligen när ska detta ändras?! Jag vet att några här inne kommer att säga att han är ur form, har varit avstängd, lite ur balans osv. men jag kommer aldrig att köpa det. Han är klen, slö, långsam och dessutom skjuter otroligt dåligt. Fattar inte om varför måste han komplicera läget genom en massa touch på bollen tills han får tre motspelare och sen förlora den. Herregud 1.91 och sällan vinner någon luftduell. Jag känner att Pogba kommer aldrig bli den stora spelaren alla hoppades på. Det är ända matchen jag tyckte att han var helt ok var första matchen hemma mot Southampton. Läste en artikel häromdan att ledningen har problem med honom för att han ligger o sover när laget tränar. Jag vet inte om det är bullshit men å andra sidan detta reflekterar hans spel på planen. Skulle detta vara sant så vill jag aldrig se honom mer.

  • martin

   26 december, 2017 at 21:20

   Ferguson kanske inte var så fel ute trots allt ändå. Han fick mycket skit för att han tappade Pogba. Men jag kan mer o mer börja förstå varför han inte tyckte att han var värd pengarna han krävde. Han är ruggigt ojämn. Ena stunden briljant, andra stunden osynlig. Det håller inte i match efter match.

  • Youssef

   26 december, 2017 at 21:51

   martin: Pengarna? Pogba krävde speltid.

  • martin

   27 december, 2017 at 00:20

   Youssef: Finns flera uppgifter på att även pengar spelade in. Han och Riola krävde mycket pengar och speltid. Med Ferguson tog ju någonstans ett beslut i att inte möta kraven. Vem vet, kanske gjorde han rätt. Jag är inte vansinnigt imponerad av Pogba helt ärligt. På tok för ojämn.

 6. fyfaaaan

  26 december, 2017 at 19:49

  Börjar bli så JÄVLA less på Lukaku. Sämsta anfallaren vi någonsin haft Tror ja. Snubben är också 190+ cm o väger väl nästan 95-100 pannor och han förlorar 8/10 dueller i luften. Helt jävla otroligt tycker att han många gånger bara skulle behöva hoppa lite i luften för att vinna en boll men nää.. försvarare som är 2-3 huven kortare vinner luftdueller/närkamper mot honom. De är helt jävla ofattbart?! Och hans första Touch får fellaini att se ut som messi

  • Utd

   26 december, 2017 at 20:27

   Njea, kanske den sämsta anfallaren på att försvara

 7. fyfaaaan

  26 december, 2017 at 19:58

  Samt rashford.. Börjar tro att han fick en liten ‘one hit wonder’ säsong. Varit helt under isen nu under en längre period. Denna match bevisar han exakt hur valpig och omogen han är. Snubben har hundratusentals mil innan han är i närheten av en färdig spelare. Visst han är ung, men med hans spelade matcher i A-laget ska han fanemej ha så mkt mer erfarenhet och kunna visa upp något mer moget spel och spelförståelse.. aldrig förstått hypen kring honom, kommer aldrig bli något speciellt av honom. Kolla jesus i city, där har vi en yngling som kommer slå igenom med dunder och brak.

  • Utd

   26 december, 2017 at 20:37

   4 mål och 5 assist (i PL) den tiden han har varit på plan och oftast ej som anfallare.. rätt bra för att spela defensiv fotboll. Går inte att jämför City spelare och United spelare just nu.. Vi spelar för 1-0 och parkerar bussen mot vilket motstånd som helst, jumbo eller topplag. City spelar konstant för slakt.

  • Stefan

   27 december, 2017 at 09:21

   Tror nog snarare att det är Mouhrino som inte lyckas få ut potentialen i spelare som Rashford, Martial, Shaw etc. med sitt sätt att spela offensiv fotboll och sitt ledarskap( där det är viktigast att Han är störst, bäst o vackrast ) Man ser ju inte något större självförtroende hos de unga spelarna, snarare räddare för att göra fel än att våga lyckas.

 8. Matte

  26 december, 2017 at 20:23

  Jag tänker så här !
  Många skriver sälj han och han är så kass men ett lag som inte fungerar får spelarna att se ut så här så jag skyller på Mou som inte får ihop ett lag som fungerar.
  Alltså många lag med betydligt sämre spelare spelar bättre som lag och det hjälper inte att köpa någon ny så kallad stjärna för han kommer säkert också att underprestera. Vist fattas det några ledarfigurer på planen men dom går ju inte att köpa fast en ny anfallare behövs för Z är långt från vad han har vart och Martial och Rasford ska ju inte spela där enligt Mou.. måste tydligen vara långsam och statisk för att ta en plats där.

  • Sauron

   26 december, 2017 at 20:33

   Jo jag tror också att det stora problemet är Mourinho. Vi har köpt enormt dyra spelare och han har haft tre fönster på sig – så att truppen är för dålig får i så fall stå för honom.
   Det viktigaste är som du säger att få spelarna att fungera som ett lag, att ha rätt man på rätt plats, att kunna spela spelare som är i form. Jag är mer förvånad över att vi ligger på andra plats och inte lägre i tabellen – än att vi inte är närmre city. Ska vi spela fegt och snålt och tråkigt så ska det fan i mig resultera i tre poäng om det ska vara godkänt.

   Positivt är att när vi ligger under är att matcherna blir lite mer underhållande att se på än när vi leder.

  • Utd

   26 december, 2017 at 20:38

   ”Positivt är att när vi ligger under är att matcherna blir lite mer underhållande att se på än när vi leder” Håller verkligen med dig!

 9. Hughes 10

  26 december, 2017 at 20:37

  Har tyckt att Matic var sommarens värvning, men det blir tyvärr mer och mer tydligt att jag haft fel. Han är duktig på att ligga rätt och skära av, men i speluppbyggnaden är han tämligen medioker, det går alldeles sakta!!

 10. farzad khazaei

  26 december, 2017 at 20:45

  Jag vill bara påpeka att vi är ett mycket bättre lag under Mou än under de två senaste och det positiva är att vi hämtar in ett underläge och skapar många inlägg/hörnor. Vi ligger trots allt tvåa i ligan men man ser också vad begränsade vi är utan Fellaini som ändå gör viktiga mål även om det inte är någon personlig favorit. En sådan spelares frånvaro kan betyda mkt och gör den också. Pogba trivs inte att spela i mitten och han är som bäst längre fram. Det vi saknar är en vänsterback som kan vara bra f/b samt två wingers och en central box/box mittfältare som kan avlasta mittfältet. Jag tycker att vi borde värva in Malcolm (även om han är en akutlösning), Strootman eller Nainggolan samt en ny vänsterback, allt detta BÖR GÖRAS I JANUARI FÖNSTRET. Därefter ska vi rensa i sommar. Spelare som ska ersättas är Valencia, Herrera, Blind, Darmian, Fellaini, Matic, Lukaku, Zlatan, Pereira, Mata och Smalling och Rojo. In: Ryan Sessegnon, Radja Nainggolan, Greizmann, Malcolm, Javier Pastore och Dybala. Vad tycker ni?

  • CarlSerung

   27 december, 2017 at 09:43

   Det är inte svårt att se att vi har för många medelmåttor i truppen, men det är i te karriärsläge på FiFA.

  • farzad khazaei

   27 december, 2017 at 18:10

   Carl Serung: Karriärsläge i Fotboll Manager snarare =) med en analysförmåga som en hök 😛

  • CarlSerung

   27 december, 2017 at 20:55

   Poängen är att vi måste vara realistiska. Fyra nyförvärv på sin höjd.

 11. Youssef

  26 december, 2017 at 22:11

  Vad gäller Lukaku så känns han inte som en United-anfallare. Om Zlatan var en bromskloss så var Lukaku likaså. Alldeles för oteknisk för att samspela med så kvicka och snabba spelare som han har omkring sig. Han kan inte spela den roll som Zlatan gjorde ifjol, eller som Drogba/Costa tidigare fyllt. Han vinner inga långbollar. Sällan vinner han löpduellerna, om han ens tar djupledslöpningen det vill säga. På inlägg springer han på första (!) stolpen. Varför!? Är man tung, seg och stor så vänta vid bortre stolpen för att få mer tid att tajma bollen och skapa sig ett övertag, likt Zlatan och Fellaini. Många gånger gör han rätt och han är som sagt ingen dålig fotbollsspelare. Men han känns inte som ledaranfallaren, varken för det här United-laget eller ett typiskt Mourinho-lag.

 12. Roy

  26 december, 2017 at 22:20

  Grymt bra. Bra tränare ,bra spelare. Roligt att se på ,fortsätt nu på samma vis,så blir vi starka:))

 13. Roy

  26 december, 2017 at 22:21

  Mou är bäst !!

 14. Roy

  26 december, 2017 at 22:24

  Hur Mou kan vara tränare för Utd är en gåta,så jävla fel….skicka skiten och börja om…..

 15. Roy

  26 december, 2017 at 22:33

  Hur faan kan ni tycka om
  Mou,grymt jävla sorglig. Tänk om Klopp hade tränat Utd vilken offensiv,Mou suger sjögräs,har aldrig gillat denna person, vilken sopa,tjänar bara pengar och vill tjafsa sitt skit som ingen bryr sig om.

 16. Roy

  26 december, 2017 at 22:34

  Nä FU faan bättre jul kunde man ha,sparka skiten

  • ML

   26 december, 2017 at 22:57

   Tror du verkligen att en annan tränare (Klopp) hade gjort mycket bättre än Mou med denna truppen som finns? Vad gjorde de två tränarna innan? Inget. Kanske du drömmer att vi skulle ha varit före City i tabellen?! Egentligen vi var ett tag före med sen det vände och nu är vi tvåa vilket din Looserpool och resten av lagen ligger under oss. Jag har inga problem med detta förutom att några av våra spelare är för dåliga just nu. Vem vet kanske vänder det och borde göra det men först vill jag se snart ett par klasspelare till samt att våra höjer sin nivå annars får leta efter andra alternativ. Nä.. här måste rensas först innan vi bedömer något och glöm inte bara att vi har CL att gå.

 17. Roy

  26 december, 2017 at 22:42

  Godnatt, sopan Mou sover gott inatt med,sorgligt…. hur faan kan han få äntra scenen på Old trafford,Finns ju i gen respekt alls,från än som är trött…

 18. Roy

  27 december, 2017 at 00:05

  ML,Mou är en jävla diva som inte passar in i UTD,men snart har alla regler brytis, så kör med en överbetalda diva till tränare, inte klokt,sparka skiten samt Zlatan in med nån annan, hur faaan kan denna klubb sjunkit så lågt,alla älskar Mou,när gjorde nu det…. ut med honom…

 19. Roy

  27 december, 2017 at 00:09

  Snart skriver Fricken, utan Mou inga nya spelare , fattar ni inte han är som igel suger pengar, inget annat.

 20. Pållepalle

  27 december, 2017 at 00:14

  Hoppas Mourinho blir kvar länge i United!

 21. scchh

  27 december, 2017 at 00:17

  WOW ”Roy” ta en sömn tablett och sov på saken. Blir nog bättre imorn.

 22. Roy

  27 december, 2017 at 00:18

  Rolig du,hållerväl på city

 23. Roy

  27 december, 2017 at 00:21

  Sömtabbleter står Mou för,vilken sopa

 24. mofasa

  27 december, 2017 at 10:15

  United saknar en ledare! Om dem inte kan skapa en så får dem värva en ny typ av Ferdinan, Kean, P.Neville eller liknande… någon som vågar skälla ut och/eller motivera sina lagkamrater….. ryggraden saknas i United. sen finns det erfarenhet men inte tillräckligt… måste få tbx någon veteran som kan hjälpa de yngre med att tänka fotboll och få dem att utvecklas… just nu känns de inte som ett lag. utan mer som individer bara…..

  Pogba o matic.. vad gör dem!? dem är så långt nere i banan att vi kan byta ut pogba mot victor istället.. Låt pogba komma upp i banan…han gjorde det bra i Juve…
  dem måste komma högre upp i banan och ibland ser det ut som att dem inte orkar följa med upp i anfallet.. om detta är deras instruktioner att vara så långt nere… varför köpte vi två mittfältare när vi kör dem som mittbackar?!?! det värsta är när man ser en innermitt går ner och ställer sig 2m från en mittback för att ta emot en pass från en ytterback…… OMG!?
  det är så man funderar på att ta fram fotbollsskorna och börja spela så man kan lära dem lite grunder…till och med icke fotbollsfantaster kan se bristerna och göra dem bättre…. sorgligt! 🙁

  • D.K

   27 december, 2017 at 11:16

   Problemet är inte att vi måste få in en spelare som går in och skriker, fotbollen har utvecklats från det (som tur är). Vårt stora problem är att vi har alldeles för dålig rörelse i anfallet, vilket vi inte borde ha med spelare som Rashford och Martial i laget.
   Mourinho ska ha all cred för att fått ordning på skutan igen, och fått oss att bli hatade och fruktade igen, men som flera av er redan tagit upp är det alldeles för defensivt i grundtanken för att matcha Uniteds DNA. Jag ser gärna att vi tar och bygger vidare på denna stadiga grund, som Mou byggt upp, och sätter en ”Bielsa-fostrad” tränare (Sarri i Napoli?) vid rodret kanske redan nu i sommar för att få tillbaka vår offensiva fotboll, och viljan att vinna matchen på egen hand istället för på motståndarnas misstag. Det kommer aldrig vara ok att lämna över initiativet på hemmaplan som vi gjort mot både City och Tottenham i år.

  • mofasa

   27 december, 2017 at 12:27

   Problemet är ju precis det som är problemet.. någon måste styra och ställa på planen… någon måste ju få rashford och martial att springa (och väldigt många andra)

   visst han har fått ordning på skutan.. men när man gör mål för att sen parkera bussen.. anfall har varit united. inte som italienare försöka maska sig till 1-0 vinster .. och när dem anfaller och får 1-0 målet gör dem det bra och har oftast matchen.. men sen slutar dem

  • Sauron

   27 december, 2017 at 12:36

   Det är väl lite väl tidigt att säga att han fått ordning på skutan. Förra året kom vi sexa!! Halva denna säsong har gått och nu har vi två segrar på de fem senaste matcherna, vi är inne i en nedåtgående trend samtidigt som våra konkurrenter blir bättre (chelsea, tottenham, liverpool, arsenal). Vi har den näst dyraste truppen och sett till det så är allt annat än en andra-plats ett misslyckande. Att vinna FA-cupen räddade inte van Gaal och jag tror inte vi tar CL bucklan.

  • D.K

   27 december, 2017 at 20:51

   Framstegen som United har gjort under Mourinho är en klockren grund att bygga vidare på. Vi har en riktigt bra defensiv, trots rätt mediokra backar, så kan man då få in en tränare som kan bygga vidare på den samt har ett ”eget” anfallsspel så kommer vi att nå toppen igen.
   Se bara på city och hur de har utvecklats under pep. Rom byggdes inte på en dag, men jag tror att vi är på rätt väg och får vi bara till en tränare med mer United-tänk kommer vi bli herre på täppan igen.

  • ML

   27 december, 2017 at 21:39

   Detta gäller er inkl Roy som tycker tt ni har koll på läget. Många här inne snackar om hur vi ska inte värva, om hur vi ska göra istället, om massa bla bla men glömmer hur marknaden fungerar i verkligheten och det är precis vad Mou pratar om. Om en mittenlag (Roys Loserpool, för mig är det) som har kämpat alla dessa för att nå en CL plats värvar en absolut INTE världsklass spelare för den galna summan är det ok men när United pratar om värvningar vilket det behövs nu eller aldrig då är det plötsligt ett problem. Nej, jag säger så här: Vi har otur med skador och är ur form för tillfälligt samt har en rent av dålig trupp (medelmåttor), annars exempelvis men en frisk Bailly i form tar jag alla dagar i veckan före VVD som har kostat United halva priset, dessutom yngre också. Skärpning här inne

  • ML

   27 december, 2017 at 21:49

   Glömde lägga till att Roys Klopp kritiserar hårt allt och alla hur marknaden styrs men sen vänder o köper en medelspelare 26 år för den galna summan (dubbelmoral va).

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 12/12 21.00
Valencia - Manchester United
Champions League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Valencia vs Manchester UnitedMOUOUT!!!!!!!!!!!Dec 13, 05:13
 • Kommentar från: runar ESPN: Pogba inte till saluabsolut att tiderna förändras men det jag efterlyser är lite mer jävlar i mamma som lilla Ida skulle sagt.…Dec 13, 03:55
 • Kommentar från: JJ Valencia vs Manchester UnitedVi har inget lag... det är elva individer ute på plan. Väldigt sorgligt.Dec 13, 01:39
 • Kommentar från: RyanGiggs - A.K.A The Goat ESPN: Pogba inte till saluskrivet*Dec 13, 01:29
 • Kommentar från: RyanGiggs - A.K.A The Goat ESPN: Pogba inte till saluMycket bra skriver Albo! Äntligen någon som skriver - dem absolut vettigaste, och viktigaste meningarna.. (Y)Dec 13, 01:28

FLER Nyheter