Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Bailly är allvarligt skadad

Jose Mourinho ger en uppdatering om Eric Bailly…

Eric Bailly skadade sig under ett landslagsuppehåll tidigare i höstas och har sedan dess varit borta till och från. Efter gårdagens segermatch mot Bournemouth så gav Mourinho en uppdatering om ivorianens status.

”Jag tror det är en allvarlig skada. Jag vet inte hur länge han blir borta. Det är en skada som kommer från senast han var med landslaget och vi försöker en konservativ behandling, men om den behandlingen inte fungerar så kan det hända att han måste opereras. Men låt oss vänta lite mer. Jag är ingen doktor. Det där får doktorn bekräfta. Men det är inget problem för mig, jag vill bara inte prata om det.”

 

Källa: MEN

4 Kommentarer

 1. Felix

  14 december, 2017 at 15:59

  United och skadebenägna mittbackar…

  • Spaddeward

   14 december, 2017 at 21:19

   United och skadedrabbade unga spelare… Shaw, Anderson, Jones, Bailly, Lingard häromåret, Rafael, Welbeck, Cleverley (var grym innan Kevin Davies mosade hans ankel)…

 2. Kloppa

  15 december, 2017 at 01:01

  Media var verkligen förvirrade för någon dag innan Mourinhos senaste presskonferens skrev man att Baillys skada berodde på en ljumske men nu beror det alltså på en fotled. När han kom trodde jag att det skulle vara en spelartyp som aldrig går sönder men så fel man hade.
  Det enda positiva är att väl att det skulle vara svårt att ändra backar nu och kanske kan hans skada märkligt nog skänka stabilitet åt vårt försvar där några får spela in sig och cementera sig i laget.

  • Xinpei

   15 december, 2017 at 09:38

   Hur är det möjligt att aldrig kunna gå sönder? Människor har leder och leder tärs av tufft spel samt diverse riktningsändringar. Trodde du seriöst att Bailly inte skulle riskera att skadas?

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/1 16.00
Burnley FC - Manchester United
Premer League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter