Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Mina spelare uppförde sig

Jose Mourinho insisterar på att ingen Unitedspelare har anledning att straffas…

Det mesta har de senaste dagarna handlat om bråket som utspelade sig bakom kulisserna efter söndagens derby. När Mourinho i går höll presskonferens så ville han inte prata om ämnet, men Guardiola hade tidigare kommenterat saken och sagt att Citys spelare firade respektfullt. Som kommentar på det sa Mourinho.

“Han (Guardiola) säger vad han säger. Jag är inte här för att kommentera hans ord. Det enda jag kan säga är att det enligt mig handlade om skillnader i beteende, skillnader i utbildning. Ingenting mer än så.”

Det har förekommit rykten om att ett 20-tal spelare och ledare var inblandade i något som i det närmsta ska ha liknat ett krogslagsmål. Lukaku sägs ha varit en frontfigur i tumultet, men Mourinho insisterar på att Lukaku och resten av spelarna skötte sig.
”Vet ni det. Anklagar ni? Har ni bevis? Lägg fram bevisen och straffa honom. Jag vet att mina spelare skötte sig. Jag tror inte det. Jag vet det.”
När reportrarna sedan fortsatte pressa på ämnet så lämnade Mourinho lokalen med följande uttalande – som en reaktion på att presskonferensen mest handlade om derbyts efterspel snarare än matchen som skulle vara i fokus:
”Hej då. Så ni gillar inte Bournemouth? Ni respekterar inte dem? Tror ni inte att de är ett lag som är kapabla att göra bra ifrån sig på Old Trafford? Har ni ingen respekt för Eddie Howe? Ingen respekt för spelarna?”
Källa: MEN

 

1 Kommentar

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 19/7 03.00 (sv tid)
Club America - Manchester United
Tour 2018
Visas på

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: Martin Mourinho om Ronaldo till JuveFörstår absolut hur Ronaldo tänker. Zidane lämnar real, många spelare tveksamma på fortsättning. Man har vunnit champions league 3 ggr…Jul 17, 23:39
  • Kommentar från: Devo Rykten: United i samtal med LazioBästa jag läst idag haha.Jul 17, 22:15
  • Kommentar från: GGMU Officiellt: Nya hemmaställetHej unitedsverige, jag gillar att gå in här bara för att såga mitt favoritlag. (97% av alla användare här)…Jul 17, 19:16
  • Kommentar från: Viktor Sky: Därför är inte Alexis med i USAVi är dock inte ensamma om att sakna spelare på försäsongen...Jul 17, 18:01
  • Kommentar från: Danne10 Officiellt: Nya hemmaställetTycker det är gräsligt fula med ränderna från midjan och neråt. Däremot så är addidas ränder snyggare i…Jul 17, 17:59

FLER Nyheter