Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Gomes signar professionelt kontrakt

Angel Gomes har skrivit på för Manchester United…

Gomes är en mycket lovande ung spelare, som fick ett par minuters speltid med A-laget i förra säsongens sista match mot Crystal Palace. Den nu 17-årige engelsmannen har varit i United sedan sex års ålder och nu har han skrivit på sitt första professionella kontrakt med klubben.

Angel Gomes säger: ”Manchester United har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag har varit i klubben sedan jag var sex år och det var en stolt stund för mig när jag fick göra debut i förstalaget. Den här klubben är känd för att ge egna produkter chanser att utvecklas upp till förstalaget och det var en mycket stor orsak till att jag nu skrivit på mitt första professionella kontrakt i den här stora klubben. Jag är fortfarande ung, men jag ser fram emot att fortsätta min utveckling med hjälp av coacherna och jag kommer att ta varje möjlighet som kommer min väg.”

Nicky Butt säger: ”Angel har gått från klarhet till klarhet i sin utveckling och vi är alla glada över att han skrivit professionellt kontrakt med Manchester United. Han är fortfarande väldigt ung och han har en bra vilja att lära sig. Det i kombination med hans naturliga talang gör att vi kan se att Angel har en väldigt ljus framtid.” 

Jose Mourinho säger: ”Jag är mycket glad över att Angel har skrivit på sitt första professionella kontrakt med den här klubben. Jag gav honom debuten i förstalaget förra säsongen, vilket inte bara gjorde honom till den yngsta spelaren att representera Manchester United i Premier League utan även den yngsta spelaren att representera klubben sedan Duncan Edwards 1953.” 

 

Källa: Manutd.com

3 Kommentarer

 1. Emil

  14 december, 2017 at 09:53

  Jaaaaaaaa!!!

 2. solen

  14 december, 2017 at 11:23

  En otroligt spännande talang att följa.

 3. Matte

  14 december, 2017 at 12:12

  F-n va kul, jag såg någon match när han spela förra året och han är en grym talang. Hoppas få se honom göra inhopp i någon cupmatcher kanske

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/1 16.00
Burnley FC - Manchester United
Premer League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter