Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho om derbybråket

Jose Mourinho kommenterade uppgifterna om slagsmålet i omklädningsrummen…

Efter helgens derby så har det mesta handlat om det stora bråket mellan spelare och ledare från United och City, som ska ha ägt rum i spelartunneln och vid omklädningsrummen efter slutsignalen. När Jose Mourinho i dag höll presskonferens så fick han frågan om vad som hände.

”Den här presskonferensen handlar om Bournemouth. Det är inte om Manchester City. Den presskonferensen har vi redan hållit och den här handlar om matchen mot Bournemouth.”

Pep Guardiola sa under sin presskonferens i dag att han uppmuntrade sina spelare att fira, men att man inte firade på ett opassande sätt. Som kommentar till det uttalanden sa Mourinho.

”Han (Guardiola) säger vad han säger. Jag är inte här för att kommentera hans ord. Det enda jag kan säga är att det enligt mig handlade om skillnader i beteende, skillnader i utbildning. Ingenting mer än så.”

Om matchen mot Bournemouth sa Mourinho:

”När man precis förlorat så har man antagligen en något större vilja att vinna nästa match. Ingen vill förlora. Ingen vill förlora två matcher i rad. Alla lag i hela världen ger lite extra i nästa match när man precis förlorat. Förra säsongen (vid samma tidpunkt) så hade vi sju eller åtta poäng färre än vad vi har nu. Förra säsongen så kryssade vi hemma mot Bournemouth. Låt oss nu försöka göra det bättre än vad vi gjorde förra säsongen.”

 

Källa: Sky Sports

 

 

 

12 Kommentarer

 1. Kloppa

  12 december, 2017 at 20:32

  Såg just presskonferensen och det här blir bara mer pinsamt för varje dag som går. FA har bett båda klubbar lämna in sin redogörelse för händelsen i spelartunneln. Jag räknar med att Lukaku får en mycket lång avstängning men i övrigt är det oklart vem eller vilka som får bestraffningar.
  Båda klubbarna kan också få poäng-avdrag men mest troligt blir det böter.

  • Richard

   12 december, 2017 at 20:38

   Tror inte någon blir avstängd.

 2. Red devil

  12 december, 2017 at 20:39

  Hur ska han kunna bli avstängd då det var efter matchen ? Blir han avstängd av FA om han bråkar på krogen också eller

  • Kloppa

   12 december, 2017 at 21:19

   Allt hänger på domaren och vad han lämnar för redogörelse och en spelare kan bli avstängd för sitt beteende både före, under och efter en match.
   Lukaku var nära avstängning efter matchen mot Brighton så det krävs nog inte mycket för att han ska bli det nu.

  • Rambling

   13 december, 2017 at 12:58

   Det står redan klart att domaren inte har med något om bråket i rapporten, och jag skulle bli Väldigt förvånad om det blir några reprimander åt något håll. Däremot kommer det förmodligen bli en jävla match i returen.

  • Kloppa

   14 december, 2017 at 00:34

   Hört talas om retroaktiv bestraffning och avtängning?

 3. ENGAN

  12 december, 2017 at 22:43

  Domaren har inte sätt något det har han gått ut med. Det du skriver nu Kloppa är vad daily mail gått ut med vilket är en porrtidning i stort sätt. Dom skrev oxå att Rojo sprang runt barkroppad som en gatufighter. Döm inte folk på förhand .

  • Kloppa

   13 december, 2017 at 04:46

   Inte bara Daily Mail som skriver det och FA kommer ta ställning till båda klubbarnas redogörelse innan man beslutar om eventuell bestraffning.
   Har svårt att se Lukaku komma undan med att kasta en flaska som skar upp ett sår under ena ögat på Arteta.

  • Rambling

   13 december, 2017 at 12:59

   Skulle det finnas videos så hade de kommit fram vid detta lag, och dom kan inte bestraffa när bevisen är hörsägen.

  • Kloppa

   14 december, 2017 at 00:36

   En polisman var närvarande men inga CCTV-kameror finns i tunneln där detta hände så just nu har FA enbart de rapporter som klubbarna kommer med att gå på och båda klubbarna har fått förlängt till på Fredag att inkomma med sina redogörelser.
   Detta bör landa i böter men jag tror att Lukaku redan ligger risigt till efter att ha undkommit avstängning efter matchen mot Brighton och kastad flaska lär inte ses med blida ögon.

 4. Ante

  13 december, 2017 at 15:54

  Fan Kloppa du har stenkoll. Insidekälla?

  • Kloppa

   14 december, 2017 at 00:40

   Ja faktiskt!
   Är god vän med säkerhetsansvarig som du brukar se hänga mot United-märket nedanför avbytarbänken, en kille i jeans och grön jacka.
   Lärde känna honom på 90-talet då han arbetade för ett säkerhetsföretag som bevakade ett antal företag i Trafford, Stretford och Salford.
   Trots hans redogörelse för händelserna så kommer dock FA helt att bedöma detta utifrån de båda klubbarnas redogörelser som ska lämnas in senast på Fredag efter att de fått mer tid på sig.
   Den förlängda tiden talar sitt tydliga språk gällande hur allvarligt FA ser på detta.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 19/7 03.00 (sv tid)
Club America - Manchester United
Tour 2018
Visas på

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Martin Mourinho om Ronaldo till JuveFörstår absolut hur Ronaldo tänker. Zidane lämnar real, många spelare tveksamma på fortsättning. Man har vunnit champions league 3 ggr…Jul 17, 23:39
 • Kommentar från: Devo Rykten: United i samtal med LazioBästa jag läst idag haha.Jul 17, 22:15
 • Kommentar från: GGMU Officiellt: Nya hemmaställetHej unitedsverige, jag gillar att gå in här bara för att såga mitt favoritlag. (97% av alla användare här)…Jul 17, 19:16
 • Kommentar från: Viktor Sky: Därför är inte Alexis med i USAVi är dock inte ensamma om att sakna spelare på försäsongen...Jul 17, 18:01
 • Kommentar från: Danne10 Officiellt: Nya hemmaställetTycker det är gräsligt fula med ränderna från midjan och neråt. Däremot så är addidas ränder snyggare i…Jul 17, 17:59

FLER Nyheter