Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Marca: Bråket började med Zlatan-kommentar

Enligt spanska tidningen Marca så ska helgens stora bråk börjat med en kommentar mot Zlatan Ibrahimovic…

Det verkar ha varit tumultartade scener i spelartunneln och omklädningsrummen efter helgens derby. De senaste uppgifterna om hur det hela startade kommer nu den spanska tidningen Marca med och det ska ha börjat med att medlemmar ur Citys personal fällde en provocerande kommentar till Zlatan. ”Zlatan du snackar mycket, men du rör dig väldigt lite” ska en person ha sagt. Det ska ha startat ett större bråk där platsflaskor kastades och där slag delades ut. Ca 20 personer ska ha deltagit i tumultet, men det är oklart om Zlatan hade någon central fysisk roll i det hela.

City ska därefter ha gått in i omklädningsrummet och firat segern högljutt, varpå Mourinho ska ha klivit in och bett dem visa respekt med tanke på att de befann sig på Old Trafford. Ederson ska då ha rest sig och höjt rösten åt Mourinho, varpå de båda började skrika på varandra på portugisiska och nytt halvtumult ska brutit ut med mjölk och vatten som flög i luften.

Källa: Marca

6 Kommentarer

 1. solen

  12 december, 2017 at 11:28

  Mycket hets kring detta bråk nu, känns som allt ligger på oss (united)..
  Får lite känsla av att media vill få United ur balans

  Får hoppas det blir motsatt effekt

  • Kloppa

   12 december, 2017 at 20:35

   De har haft en agenda mot Mourinho sen han kom men det blev värre denna säsong efter hans framgångar förra säsongen. Det var dock att vänta med tanke på ryktet han har från tidigare händelser i andra länder.
   Jag tror Mourinho kommer bli mer av en belastning från och med nu.

 2. Sauron

  12 december, 2017 at 11:54

  kanske de skulle lägga omklädningsrummen lite längre ifrån varandra. Känns ju lite väl sovjet att inte få fira sin seger.

  • Danne10

   12 december, 2017 at 13:53

   Absolut ska man fira en seger mot lokalkonkurenterna. Dock vet igen hur firandet gått till och firar man som om man vunnit CL finalen så är det överdrivet. Men som sagt, ingen av oss vet hur mycket..

  • Kloppa

   12 december, 2017 at 20:37

   Vi framstår som en före detta storklubb som inte kan ta att lillebror utvecklats till skillnad mot oss. Det osar avundsjuka och alla kopplade till vår klubb framstår som dåliga förlorare.
   Har aldrig skämts så mycket över att vara United-fan och den här skadan på vår image kommer ta lång tid att tvätta bort.

 3. Mogge

  13 december, 2017 at 08:02

  Klart att dom firar en seger.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 19/7 03.00 (sv tid)
Club America - Manchester United
Tour 2018
Visas på

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Martin Mourinho om Ronaldo till JuveFörstår absolut hur Ronaldo tänker. Zidane lämnar real, många spelare tveksamma på fortsättning. Man har vunnit champions league 3 ggr…Jul 17, 23:39
 • Kommentar från: Devo Rykten: United i samtal med LazioBästa jag läst idag haha.Jul 17, 22:15
 • Kommentar från: GGMU Officiellt: Nya hemmaställetHej unitedsverige, jag gillar att gå in här bara för att såga mitt favoritlag. (97% av alla användare här)…Jul 17, 19:16
 • Kommentar från: Viktor Sky: Därför är inte Alexis med i USAVi är dock inte ensamma om att sakna spelare på försäsongen...Jul 17, 18:01
 • Kommentar från: Danne10 Officiellt: Nya hemmaställetTycker det är gräsligt fula med ränderna från midjan och neråt. Däremot så är addidas ränder snyggare i…Jul 17, 17:59

FLER Nyheter