Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Stort bråk i omklädningsrummet

Efter gårdagens derby så rök både spelare och ledare i hop i omklädningsrummen…

City vann i går det så viktiga derbyt med 2-1 på Old Trafford och gjorde därmed ett ryck i ligan som innebär ett elva poäng stort försprång i tabellen… Efter matchen ska det ha blivit tumultartade scener i omklädningsrummen. Det hela ska ha börjat med att Jose Mourinho gått in i Manchester Citys omklädningsrum och bett dem hålla nere ljudnivån, sänka musiken och fira på ett respektfullt sätt. Citys målvakt Ederson ska då ha rest sig och höjt rösten åt Mourinho varpå de båda började skrika på varandra på portugisiska. Det rapporteras även att Mourinho fick både mjölk och vatten kastat på sig från en eller flera City-spelare, men Vincent Kompany ska ha gått emellan och försökt lugna ned känslorna.

The Guardian rapporterar att upp till 20 personer kan ha varit delaktiga i det stora bråket och Romelu Lukaku sägs ha haft en framträdande roll i det hela. Det förekommer även uppgifter om att City-coachen och den f.d Arsenal-spelaren Mikael Arteta lämnade platsen med blod i ansiktet.

Källa: MEN, Guardian, Telegraph

22 Kommentarer

 1. CarlSerung

  11 december, 2017 at 09:41

  Skämmer ut sig själv ännu mer men han skämmer ut klubben både på och utanför plan.
  Enligt Guardian’s vittne var det som ett krogslagsmål och att polis fick ingripa för att det inte skulle eskalera. Sandlådenivå. Samma sak skedde när han var i Real Madrid.
  Ut med honom och dom mörka krafterna och in med Ancelotti.

  • Fille

   11 december, 2017 at 09:56

   Ancelotti ? vill du att udt försvinner helt hehe.

  • CarlSerung

   11 december, 2017 at 10:10

   Vet du verkligen vad du pratar om nu..? Han har vunnit i Spaninen, England, Italien, Frankrike & Tyskland. Har vunnit Champions leauge & cuper. Är det ett dåligt cv? Hehe

  • Affe

   11 december, 2017 at 10:12

   Vet du överhuvudtaget vad som hände? Eller förlitar du
   dig på den engelska tabloidpressen.

  • CarlSerung

   11 december, 2017 at 21:33

   Affe vad tror du hände om Mourinho går in i City’s omklädningsrum och ställer till en scen för att han är arg över förlusten..? 1+1=2 Eller tror du att sånna här rubriker uppstår av sig själv och står i flera av tidningarna idag? Det finns vittnen. Naturligtvis var jag inte i omklädningsrummet, trodde du på det själv? Då hade jag definitivt skrivit det.

  • Affe

   12 december, 2017 at 10:47

   Bäste CarlSerung. Jag tror ingenting,och definitivt litar
   jag inte på den engelska pressen. Och var får du det ifrån
   att jag påstått att du befann dig i omklädningsrummet??
   Ta och läs innantill först.

  • CarlSerung

   12 december, 2017 at 17:19

   Herr Alfred, jag vet att Mourinho gick in i deras omklädningrum för att ställa till en scen. För att hans egna förhöjda selfimage var kraftigt rubbad efter matchen.
   och sedan kommer sånna här rubriker ut i tidningarna. Det räcker gott och väl så det blir över. Flera engelska medier har knappast fel.
   Jag har bilden ganska klar över vad som hände.
   Tråkigt att du inte litar på pressen. Du får vända dig till alternativ media och ge det en chans.
   Din fråga syftar till att jag inte ska veta mer än det som står i pressen, så alltså ska jag ha befunnit mig i omklädningsrummet eller pratat med någon som gjort det. Vilket är ganska osannolikt. Rykten kommer någonstans ifrån. Ingen rök utan eld.

  • CarlSerung

   12 december, 2017 at 17:26

   För att förkorta, ja, jag vet vad som hände till 90% och ja jag litar på engelska tablidpressen när flera (3-4) tidningar skriver samma story. Frågor på det?

  • Affe

   13 december, 2017 at 08:34

   CarlSerung. Nej jag har inga frågor om det. Det är bara
   att konstatera att du litar på den engelska tabloidpressen,
   men det gör inte jag.

 2. Kjellb

  11 december, 2017 at 10:56

  kvittar vad folk tycker om Mourinho , att city beter sig på detta vis efter en vinst (efter morinhos intåg) är bara sjukt ovasett om Mourinho va tvungen o gå in o be dem sänka ljudnivån . Det säger bara vilken nivå city ligger på ? Skulle utd betee sig på samma vis om det var ombytta roller ? Har jag svårt att tro

 3. solen

  11 december, 2017 at 11:19

  Känns som alla bara hänger ut en man i detta läge, och det är Mourinho. är ju faktiskt så att det är en lagsport, kan tycka att endel är allt för kritiska han ställde upp en relativt offensiv elva men vi klarade inte av att leverera vi sjönk ihop och var helt virriga på plan panikslagna i vissa fall.

  City är bättre iår så illa är det tyvärr. dom förstör alla lag dom möter, dom har turen på sin sida när dom är nere i en liten ”svacka” och får med sig 3 pinnar match efter match. det är bara inse fakta och hoppas vi kan bygga vidare och kunna matcha dom inom en väldigt snar framtid!

 4. Spaddeward

  11 december, 2017 at 13:21

  Tar den här historien med en nypa salt men all eloge till Vincent Kompany oavsett. En stor ledare och en stor människa. Precis den typen vi saknar. Valencia är en bra kapten såtillvida att han krigar med inställning, men han kan väl knappt engelska ens och han kan omöjligt ha samma respekt med sig som tex Kompany, Petr Cech osv som har enorm pondus.

 5. Brämhult

  11 december, 2017 at 13:49

  Man måste få ogilla en tränares attityd, taktik och intervjuer trots att man gillar sitt lag. Mourinho sprider mycket negativ energi i sina lag och detta har eskalerat i Real, men framförallt sista tiden i Chelsea. Sir Alex anda och kultur och offensiva fotboll är helt utraderad av Van galen och the special one. In med Ancelotti snarast.

  • Hughes 10

   11 december, 2017 at 18:46

   Kan tycka att det efter säsongen är läge att leta efter en ny boss, men Ancelotti snälla lite mer visioner och stake måste vi väl ha?!?

 6. Richard

  11 december, 2017 at 20:11

  Tror nog att det var lite bråk bakom kulisserna med Fergie i spetsen också.

 7. Kloppa

  11 december, 2017 at 20:30

  Har vi lite tur så blir Lukaku avstängd några matcher och Arteta kom till City’s anläggning i sin bil och täckte ansiktet med ena handen för att inte fotograferna skulle se skadan han fick från flaskan.

 8. Adis

  11 december, 2017 at 20:32

  Förstår inte er som vill ha ut Mourinho? Ska vi verkligen gå igenom en tränarbyte igen? Vi har en bra position i ligan, city överpresterar, det kommer en svacka för dom med. Jag tror inte det finns en bättre tränare än Mourinho som kan leda United i dagsläget..

  • mu20

   11 december, 2017 at 21:46

   Gillar Mourinho som tränare generellt MEN tycker hans spelstil inte passar United, United ska vara det laget som pressar i 90 minuter så har det alltid varit inte dem som backar hem vid 1-0. Sedan så är det många som också kritiserar Lukaku och jag förstår det för igår så spelade han rent ut sagt som en fet gris men då får man också tänka att Pogba var inte särslilt bra i början men han blommade ut senare. Jag tycker att gårdagens resultat var pinsamt, jag vill se ett lag som lever upp till hypen som funnits dem 10 senaste åren.

  • Fricken89

   11 december, 2017 at 22:02

   Adis: Du har helt rätt!

  • Kloppa

   12 december, 2017 at 00:11

   Jag tror Mou lämnar klubben under våren.

 9. Alex express

  12 december, 2017 at 10:26

  Det är för tidigt att kritisera Mourinho, truppen han tog över är betydligt tunnare än den Guardiola tog över.
  Vi är på rätt väg men behöver få in några klasspelare till, saknas ju definitivt fler kreativa mittfältare likt Pogba.
  När vi har ett bättre material så kommer vi också föra matcherna.

  • Kloppa

   13 december, 2017 at 04:50

   Hade kunnat hålla med dig om det under de första månaderna av säsongen men inte nu. Det ser faktiskt katastrofalt ut och vi ska verkligen vara glada att vi ligger där vi ligger i tabellen och bara har 3 förluster.
   Normalt är vi bra kring jul och nyår men jag anar att det inte blir fallet denna säsong.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 19/7 03.00 (sv tid)
Club America - Manchester United
Tour 2018
Visas på

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Martin Mourinho om Ronaldo till JuveFörstår absolut hur Ronaldo tänker. Zidane lämnar real, många spelare tveksamma på fortsättning. Man har vunnit champions league 3 ggr…Jul 17, 23:39
 • Kommentar från: Devo Rykten: United i samtal med LazioBästa jag läst idag haha.Jul 17, 22:15
 • Kommentar från: GGMU Officiellt: Nya hemmaställetHej unitedsverige, jag gillar att gå in här bara för att såga mitt favoritlag. (97% av alla användare här)…Jul 17, 19:16
 • Kommentar från: Viktor Sky: Därför är inte Alexis med i USAVi är dock inte ensamma om att sakna spelare på försäsongen...Jul 17, 18:01
 • Kommentar från: Danne10 Officiellt: Nya hemmaställetTycker det är gräsligt fula med ränderna från midjan och neråt. Däremot så är addidas ränder snyggare i…Jul 17, 17:59

FLER Nyheter