Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Potentiella motståndare i åttondelen

Här är lagen som Manchester United kan lottas mot i Champions League…

United säkrade i tisdags gruppsegern i Grupp A efter 2-1 hemma mot CSKA och i går slutfördes gruppspelet. På måndag lottas åttondelsfinalerna och United kan dras mot några riktigt stora bjässar redan nu. Eftersom varken Real Madrid eller Bayern München vann sin respektive grupp så är båda giganterna potentiella motståndare i åttondelen. Juventus slutade bakom Barcelona och är också en möjlig motståndare för United.

Mer bekväma lag att möta är Sevilla, Porto och Shakhtar Donetsk.

 

Källa: MEN

17 Kommentarer

 1. Tobbe

  7 december, 2017 at 10:33

  Bayern München är ju mardrömmen.. hoppas lite på real Madrid så vi kan slå dem för en gång skull..! Ronaldo har inte alls vart i form den här säsongen och vad är dem utan honom.. ingenting.. massa överskattade ass som filmar sig till alla möjliga favörer..! Juventus är bara så trist o titta på när dem spelar för där händer absolut ingenting. Så nej real Madrid nästa tack och stor vinst på det så e man nöjd!

  • jonathan

   7 december, 2017 at 12:57

   Hoppas på real?
   Är det inte bättre och hoppas på Sevilla, Porto och Shakhtar Donetsk ?

  • Tobbe

   7 december, 2017 at 13:04

   Jo klart det är bättre med Sevilla, porto eller shakhtar men hade vart roligt o slå ut real Madrid. Tycker inte dem förtjänar all den uppmärksamheten dem ständigt ska ha. PL äger det är bara o titta på CL nu, alla lag vidare de e det ju inte från la liga eller dem andra

  • Felix

   7 december, 2017 at 14:19

   Att säga att Ronaldo är ur form är ju lite missvisande – visst, han har underpresterat i ligan, men han blev förste spelare att göra mål i samtliga gruppspelsmatcher i CL, där han visat betydligt bättre form.

  • jonathan

   8 december, 2017 at 08:41

   Ronaldo urform, gjort 9 mål som jag minns det under dessa CL matcherna,
   Real inte förtjänar den uppmärksamheten ? först att vinna dubbeln i Cl då förtjänar man cred.

 2. razco

  7 december, 2017 at 10:58

  Procentuellt störst chans att få Real, Juventus eller Sevilla där laget man helst vill undvika (enligt mig) är Juventus..

  • CarlSerung

   7 december, 2017 at 14:59

   Jag fattar inte det här med hur stor procentandel som ligger på att två lag kommer att mötas. Finns det fler bollar så att dom lagen har större chans att mötas? Knappast. Nåja hoppas på något av dom 3 sistnämnda lagen dras mot United, men i ärlighetsnamn åker vi senast i kvarten.

  • CarlSerung

   7 december, 2017 at 15:01

   Vilket givetvis är ett steg i rätt riktning 🙂

  • Alex

   7 december, 2017 at 21:01

   När det gäller procent beror på hur många av de som vann sin grupp kan möta de som kom 2a. Eftersom lag från samma liga inte kan lottas mot varandra samt att man ej kan lottas mot det laget som man hade i sin grupp så blir det högre procent på vissa lag. Tex Chelsea kom 2a i sin grupp och de andra lagen från England vann sin grupp så försvinner 4 lag bara där samt att de ej kan möta Roma så försvinner ett lag till. Osv osv. Så får man kolla vilka lag som spelar i samma liga och i sin grupp. Så det är ju lägre procentsats på lag som kan möta alla utom ett lag tex donteskt där de är det enda laget från sin liga samt endast inte kan möta city. Så de kan lottas mot alla utom 1. Så det är så man kollar. Man får dela upp lag för lag och ta bort de lag man ej kan lottas mot. Man delar osv. Så nej man lägger inte in fler bollar utan beroende på vilket lag som dras(av de som vann sin grupp) så lägger men ej in de lag som man ej kan lottas mot. Svårt att förklara i text men hoppas du förstod lite.

  • Alex

   7 december, 2017 at 21:39

   För att vara lite mer tydlig så kan Chelsea enbart lottas mot Psg, Barca eller besiktas. Och psg kan lottas mot alla utom Bayern, därför har psg mer lag att lottas mot. Då ska alla lag utom Bayern läggas i skålen. Df mindre chans för Chelsea att dras mot de(fler lag i skålen). Barca kan enbart dras mot 5 lag högre procent att Chelsea får möta Barca. Bättre än så kan jag ej förklara.

  • CarlSerung

   8 december, 2017 at 20:58

   Det förstår jag naturligtvis också men hur kan man då påstå att det är högre procentuell chans att just Barca och Chelsea möts en t.ex. PSG eller Besiktas. Borde vara 33.3% på vardera lag..?

  • Alex

   9 december, 2017 at 19:45

   Därför att Barca har färre lag som de kan dras mot. Hade alla 3 lagen haft lika många lag som de kan lottas mot så ja då hade procenten delats lika men nu är ju inte det fallet. Eftersom i vinnarpotten så Barca enda laget från Spanien samt 5 engelska lag och i ”2a potten” är Chelsea enda engelska laget samt 2 spanska lag, lägg därtill att man ej kan lottas mot laget man hade i sin grupp df blir det högre procent på att just Chelsea får Barca än att Chelsea får psg eftersom psg har fler lag de kan möta än just Barca.

 3. Fricken89

  7 december, 2017 at 20:59

  Alla ska besegras för möjlighet att vinna allt. Spelar ingen roll vilket lag vi lottas mot, för jag vill att vi ska gå in med inställningen att köra över dem, oavsett motstånd.

 4. Mogge

  7 december, 2017 at 21:45

  Blir iaf några drakar som åker redan i åttondelen.

 5. Martin B

  8 december, 2017 at 11:11

  Detta är min lista (1-6) över vilka lag jag helst ser att vi möter där ett är det lag jag helst ser att vi lottas mot.

  1. Shakhtar
  2. Sevilla
  3. Porto
  4. Juventus
  5. Bayern
  6. Madrid

  Hur ser er lista ut?

  • jonathan

   8 december, 2017 at 11:19

   Porto
   Shakthar
   Sevilla
   Bayern
   Juve
   Madrid

  • Alex express

   8 december, 2017 at 11:23

   Spelar ingen roll vilket lag vi möter , vi kan slå alla.
   United är en av 6-7 lag som kan ta hem hela turneringen.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 19/7 03.00 (sv tid)
Club America - Manchester United
Tour 2018
Visas på

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Martin Mourinho om Ronaldo till JuveFörstår absolut hur Ronaldo tänker. Zidane lämnar real, många spelare tveksamma på fortsättning. Man har vunnit champions league 3 ggr…Jul 17, 23:39
 • Kommentar från: Devo Rykten: United i samtal med LazioBästa jag läst idag haha.Jul 17, 22:15
 • Kommentar från: GGMU Officiellt: Nya hemmaställetHej unitedsverige, jag gillar att gå in här bara för att såga mitt favoritlag. (97% av alla användare här)…Jul 17, 19:16
 • Kommentar från: Viktor Sky: Därför är inte Alexis med i USAVi är dock inte ensamma om att sakna spelare på försäsongen...Jul 17, 18:01
 • Kommentar från: Danne10 Officiellt: Nya hemmaställetTycker det är gräsligt fula med ränderna från midjan och neråt. Däremot så är addidas ränder snyggare i…Jul 17, 17:59

FLER Nyheter