Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Neville och Giggs minns tillbaka: Så gör man inte

Ryan Giggs och Gary Neville minns tillbaka på då Tevez lämnade United för City…

Carlos Tevez tillhörde den framgångsrika upplagan av United som bl.a vann Champions League-finalen mot Chelsea i Moskva 2008, men året därpå så gjorde han det förbjudna – han lämna United för att gå till Manchester City. Gary Neville och Ryan Giggs tog det inte väl, säger de i en intervju med Sky Sports.

”Vad tyckte du om att han lämnade? Jag själv tog det inte bra. Jag kände alltid att det var en förolämpning att en spelare bad om att få lämna Manchester United, speciellt för att gå till en annan klubb i landet. Jag hade känt lite sympati om det var till Real eller Barca, men att lämna för våra rivaler – ett lag som försökte ta sig dit vi var. Det tog jag inte speciellt bra” säger Neville.

”Jag gillade Carlos.Han var en bra lagkamrat och såklart en väldigt bra spelare. Jag själv kan inte förstå att någon spelare lämnar United, så jag tänker lite annorlunda än han. Jag förstår det bara inte. Och det borde inte hända att man går till våra rivaler – Liverpool eller City. Speciellt inte när man är på peaken av sin karriär och fortfarande ung. Nej det var inte så kul. Och jag tror att man känner att man vill spela ännu hårdare när man möter sådana spelare” säger Giggs.

 

Källa: Sky Sports


1 Kommentar

  1. Micke N

    8 december, 2017 at 17:20

    And he Will not win trophys anymore 😉

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/2 15.00
Manchester United - Chelsea
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter