Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Scholes: Det måste United förbättra

Paul Scholes säger vad United måste se till att förbättra för att utmana på allvar…

Manchester United inledde säsongen imponerande, men de senaste månaderna har insatserna inte alltid varit lika fina som i början. Resultaten har man dock oftast fått med sig och man ligger fortsatt 2:a i Premier League. Härnäst väntar två riktigt tunga ligamatcher (med sista CL-matchen inklämd emellan) och innan det stora Manchester-derbyt så väntar Arsenal borta till helgen. Det är precis den typen av matcher som United nu måste börja vinna om man ska gå hela vägen, säger Paul Scholes.

”Jag tror att de nu kommer att bedömas utifrån de stora matcherna. De måste börja vinna dessa matcher för det har de inte riktigt gjort. Mållöst borta mot Liverpool och de var dåliga. Förlust borta mot Chelsea och de var dåliga igen. På lördag mot Arsenal blir en stor match och de måste leverera. Det är väldigt svårt att kritisera ett lag som vinner matcher, speciellt om man gör fyra mål. Men de måste verkligen vara påkopplade i de här stora matcher och vinna några av dem.”

 

Källa: MEN

 

 

 

2 Kommentarer

  1. Utd

    29 november, 2017 at 12:27

    Håller med till 100%. VI kan inte fortsätta förlita oss på vår defensiv mot de stora lagen. Mou måste våga, United ska inte behöva åka till emirates å spela som Burnley.

  2. .

    29 november, 2017 at 15:05

    ”A rich West Brom”

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter