Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Jag kunde inte vara nöjdare

Jose Mourinho kommenterar Romelu Lukakus form…

Lukaku fortsätter kämpa med målformen i Manchester United och det har bara blivit ett mål på de elva senaste matcherna nu. I går brände han solklara lägen borta mot Watford, men Mourinho är inte orolig.

”Jag tror han behöver ett stort (spons)kontrakt på skor. Just nu har han inget kontrakt med något märke och det är därför han har svarta skor! Skämt åsido. Han jobbar otroligt bra för laget. Jag skulle aldrig skälla på honom för att han missade en klar chans. Aldrig. Han är mycket professionell. Jag kunde inte vara nöjdare med honom .”

 

Källa. Manutd.com

2 Kommentarer

 1. Utd

  29 november, 2017 at 12:29

  Det här är Mous sätt att skydda spelare, och försök till att inte helt krossa Lukakus sjävförtroende. Han har år av fotboll i sig, han vet vad han gör.

 2. Spaddeward

  29 november, 2017 at 15:17

  Det här är typiskt Mourinho. När någon av ”hans” spelare har en formsvacka så hyllar han dem till skyarna. Men när nån spelare som inte är ”hans” (Schweinsteiger, Shaw, Martial) har det tufft så kommer sågen direkt.

  Det dröjde en månad för länge innan han insåg att ”hans” Mkhitaryan är alldeles för dålig. Den satt långt inne och sved garanterat i hjärtat på Mou. Men att Shaw inte ens platsar på bänken (otroligt med tanke på hur svaga Darmian och Blind är) gör inget, eftersom Shaw är Moyes och van Gaals spelare.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/10 13.30
Chelsea - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter