Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Inför Watford vs Manchester United

I morgon tisdag tar sig United an Watford på bortaplan. Här följer en rapport inför matchen…

Dagsform 

Efter en fin insats mot Newcastle så stod United för en mer trevande och tveksam insats i lördags hemma mot nykomlingen Brighton. Efter mycket om och men så lyckades Ashley Young skjuta in matchens enda mål via styrning på motståndarben. Segern gjorde att United fortsatt ligger 2:a i tabellen, forfarande åtta poäng bakom Manchester City – som efter vissa svårigheter lyckades vinna borta mot Huddersfield under söndagen, efter ett sent mål av Raheem Sterling.

Watford ligger på 8:e plats i tabellen. I senaste omgången slog man Newcastle borta med 3-0, i omgången innan dess slog man West Ham hemma med 2-0 och i omgången dessförinnan förlorade man med 3-2 borta mot Everton.

Läget i lagen 

Både Eric Bailly och Phil Jones är frågetecken efter att ha missat de senaste matcherna. Michael Carrick sägs vara på väg tillbaka efter en lång frånvaro – till följd av hjärtproblem. Han ska nu dock vara okej och det ska inte vara några problem med hälsan.

Watford har Britos, Femenia, Success, Chalobah, Kaboul, Cathcart och Hoban på skadelistan.

Senaste mötet

Senast lagen möttes på Vicarage Road så vann Watford med 3-1. När lagen sedan möttes på Old Trafford i februari så vann United med 2-0 efter mål av Mata och Martial.

Domare

Jon Moss är huvuddomare i morgon.

Matchen 

En väldigt svårtippad match. Watford kommer till matchen med två segrar i bagaget, men har blandat och gett under de 12 tolv omgångar som spelats av årets Premier League – sex segrar, tre kryss och fyra förluster har man. United har trots tveksam form ändå lyckats få med sig resultaten. Allt som oftast. Och morgondagens match blir mycket viktig. Tre poäng känns nästan som ett måste om man ska haka på Manchester City och inte låta dem få ett alldeles för stort försprång redan tidigt på säsongen.

Låt oss hoppas att spelet flyter på bättre och att offensiven inte hackar så som den gjorde i helgen. Jag tror på 1-0 till United. Mål av Zlatan.

Avspark 21.00 Vicarage Road

24 Kommentarer

 1. Fricken89

  27 november, 2017 at 18:07

  Går rykten om att Lukaku kan stängas av i 3 matcher, därav så gör jag en elva utan honom.
  Min elva:

  ————————Rashford————————-
  Martial——————Mata——————Lingard
  ——————–Pogba—–Matic———————-
  Young———-Rojo——-Smalling———Valencia
  ————————-De Gea—————————–

  Sub: Zlatan, Herrera, Darmian, Lindelöf, Mkhitaryan, Fellaini, Romero

  Jag tror på en tuff match, där vi lyckas vinna med 2-1, målen görs av Martial och Pogba.

  • Felix

   27 november, 2017 at 18:19

   Lukaku blev inte avstängd, så startar garanterat. Troligtvis så petas Mata, Rashford går ut till höger och Lingard får börja som 10a… eller så får Mkhitaryan eller Fellaini starta, svårbedömt.

  • Fricken89

   27 november, 2017 at 18:48

   Det var en lättnad.

  • farzad khazaei

   27 november, 2017 at 23:07

   Bäst vore om Lukaku startade på en kant och Martial fick ta hans plats. Martial känns mer målfarlig just nu och han kan också skapa mer centralt. Tycker även att Pogba kan ta 10 rollen för han är bättre än alla alternativ helt enkelt och Fella kommer in. Den senare har varit utmärkt tillsammans med Matic. Fella, Matic, Smalling, och Lukaku är livsfarliga på fast situationer och denna grupp kan ställa till med stora problem för Watford och om vi får in inläggen, samt får många hörnor.

 2. Stefan

  27 november, 2017 at 18:52

  United har inte tveksam form som alla tjatar om dom är inte bättre så länge Mourinho är kvar.
  Han har inga ideer när det gäller anfallsspel och nu har han börjat dra ned laget även på OT.

  • Best

   27 november, 2017 at 20:26

   United hat gjort mest mål i ligan efter City. Så nåt problem att göra mål är det väl inte. Visst märktes det när Pogba var borta.

   Dessutom möter vi ju lag oftast som spelar med 11 spelare på egen planhalva. Då blir det inte målrika matcher oavsett vilket lag. City fick tillslut 1-2 igår trots att huddersfield endast hade 16 passningar i andra halvlek. 16!

  • Xinpei

   28 november, 2017 at 08:44

   Hur länge ska du spamma den sortens kommentarer egentligen? Du gillar inte Mourinho.. Vi förstår det.

  • jonathan

   28 november, 2017 at 08:46

   Det finns dom som ”stefan” här som redan har bestämt sig för att ”hata” någon oavsett om det går bra eller dåligt.

   Att börja klanka ner när man precis vunnit match förstår jag inte, 3p är det som räknas i slutändan oavsett hur snyggt det ser ut.

   Vi har gjort näst mest mål i ligan. har släppt in minst. vi ligger två. så om han inte har någon ide? jo jo vi säger så

 3. Erik

  27 november, 2017 at 20:05

  En dålig match på ot och du snackar om att han dragit ner deras hemmaform? Pajas!

 4. Xavi

  27 november, 2017 at 20:07

  Vissar dem inte utd i morgon???

 5. Erik

  27 november, 2017 at 20:38

  Dom visar United imorn på Viaplay å viasat sport premium:)

 6. Spaddeward

  27 november, 2017 at 21:50

  Läge att vila Lukaku nu. Han har spelat typ varenda minut hela säsongen. Rashford på topp med Fellaini som 10a. Är trött på både Mkhi (för dålig) och Mata (klen och långsam), så lite kraft och kämpaglöd är det jag tror behövs.

  • Peppis

   27 november, 2017 at 22:49

   Instämmer… varit dags ganska länge.

 7. Xavi

  27 november, 2017 at 22:18

  Tack Erik! Brukar ju stå annars under matchen så blev lite orolig

 8. Stefan

  27 november, 2017 at 23:24

  Pajas! Ja du Erik kanske det men inte blind som du verkar,Om du tittar på andra lag så ser man ideer och vad dom vill göra när dom anfaller mou förlitar sig bara på induviduella prestationer och när inte det lyckas står han handfallen. ManUtd lever på att dom lyckas och med en bra coach hade dom spelat skiten ur City mm.

  • Xinpei

   28 november, 2017 at 08:46

   Du borde inte skrika pajas när du själv inte verkar förstå vad Mourinho vill med laget. Dessutom spelat skiten ur City? Kom igen nu? City är inget lag man bara vandrar över och Pep Guardiola är ingen purrfärsk tränare. Det är snarare din bristande kunskap som spökar.. inte Mourinhos.

  • Diablo

   28 november, 2017 at 10:45

   Bra skrivet Xinpei!

  • Molle

   28 november, 2017 at 12:30

   Jag håller inte med spadderwader,inte Erik och absolut inte frickens och hans laguppställningar men Stefan lite! 🙂 Visst morinhio är ju en rutinerad tränare tränare som är bra på att locka till sej världsstjärnor..men vad har han mer ändrat på i sin spelidé sen han kom till England för första gången?..kör fortfarande på satsa på tråka/försvara sej till ett kryss borta mot storlagen..och sen försöker vi krampaktigt försöka vinna hemmamatcherna..och visst det är inte lätt att lukra upp ett 11:a manna försvar som lagen oftast ställer upp med på OT ! Men då är det ju bra ifall han använder rätt av alla stjärnor som han har lyckats få dit..och sluta vara så arrogant och tro att han är gudfadern hela tiden..”hylla Brighton som att dom va det bästa laget som vi har mött”jo det är inget snack om att dom gjorde det bra och va värda mycket mer..men det handlat ju mer om att vi va skit dåliga helt tempolösa med ingen form av press-spel för att vinna tillbaka bollen högt upp i banan(lindlövf en gång i matchen)..och sen att han håller på att frysa ut spelare och trycka ner deras självförtroende..shaw t ex han va påväg att utvecklas till att bli en av världens bästa ytterbackar innan han skadade sej..och jag vet resan är långt tillbaka..men den tar ju mycket längre tid när du inte får spela..och han är ju redan tusen gånger bättre än blind och darmian! Skulle bli ohört besviken om han lämnade i jan!..och frickens uttagningar ska man ju inte ens prata om..som svensk så vill ju självklart att lindelöv ska spela så han är i toppform till VM..för att han håller är det ju ingen tvekan om..det visade han väl ganska tydligt i matcherna mot Italien!saknar ju bara självförtroende helt..som mikki gör för tillfället..men när han är i form så är det just han som kan lukra upp en försvarsmur och är vår överlägeset mest kreativa spelare.. och han ska ingenstans!..och lingaard vad kom den ifrån..duktig på att springa..meb det finns det ju en och annan där framme som är med fast med lite kontroll till skillnad från han..oj vad långt det blev nu! =D Men jag hoppas vi släpper på handbromsen ikväll och går på kross!…1-4!..och det här är elvan som gör det :
   de gea
   Valencia,smaling(ifall bailly,Jones är borta)Linderlöf,shaw
   Rasford,Matic, pogba, mikki, martial

   Zlatan!

  • Spaddeward

   28 november, 2017 at 16:52

   Molle: förstår inte riktigt hur jag blev inblandad här, men du kanske inte har läst mina kommentarer på massa andra artiklar här? Jag är överlag kritisk till Mou och förespråkar inte hans spel och hans attityd. Däremot vinner vi matcher och det är jag glad för.

 9. Sauron

  28 november, 2017 at 11:08

  Watford, Arsenal, City står på tur. United måste höja sig flera nivåer nu annars blir det 0 poäng på de matcherna. Risken är väl city mer eller mindre vunnit ligan efter derbyt.

 10. Stefan

  28 november, 2017 at 12:16

  Det var ingen som skrek pajas Erik kallade mig pajas,läs ordenligt innan du kastar ur dig saker.
  Och enligt mig så är mous fotbolls filosofi lika tråkig som Van Gaals. Även bottenlagen har ideer framåt
  och United ska inte behöva spela defensivt mot dem.

  • Xinpei

   28 november, 2017 at 20:11

   Men du resonerar som en pajas. United spelar inte heller defensivt mot bottenlag. Däremot kan de stundtals ha problem att komma igenom deras zonförsvar och alla på rätt sida av bollen filosofi. Bara det påståendet du gör bevisar att du inte verkar vilja se matcherna utan bara klanka ned på Mourinho.

 11. Richard

  28 november, 2017 at 23:15

  Jag tror 2-4 till oss.0-3 halvtid

  • Felix

   28 november, 2017 at 23:51

   Himla skillat att tippa rätt resultat när matchen är slut!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/2 15.00
Manchester United - Chelsea
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: jolle33 Inför Manchester United v ChelseaTror United ställer upp såhär: https://www.youtube.com/watch?v=ST8p3Yyq6cwFeb 24, 17:11
 • Kommentar från: Peppis Inför Manchester United v ChelseaInstämmer men lutar mot Carrick ist för McTominay. Defensiv balans men kan också slå öppnande passningar t.ex vid omställningar. McTominay…Feb 24, 13:33
 • Kommentar från: Peppis Neville: Lukaku kan offras för AlexisJa det är ju väldigt logiskt tycker jag. Skulle kunna lösa upp några knutar. Carrick inte dumt då han ger…Feb 24, 13:27
 • Kommentar från: Danne10 Inför Manchester United v ChelseaSkulle kunna tänka mig denna elvan. Dock kommer nog Lukaku vara på plan samt att jag tror Lingard kommer va…Feb 24, 13:17
 • Kommentar från: Danne10 Neville: Lukaku kan offras för AlexisDetta jag tjatat om i ca 5 matchers tid. Samt spela med Martial och Rashford på varsin kant. Det ger…Feb 24, 13:14

FLER Nyheter