Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Manchester United vs Brighton

En trög match i dåligt väder innebar ändå i slutändan tre poäng…

United startelva: De Gea – Valencia (c), Lindelöf, Smalling, Young – Matic, Pogba – Rashford, Mata, Martial – Lukaku

United bänk: Romero, Rojo, Fellaini, Herrera, McTominay, Mkhitaryan, Ibrahimovic

Brighton startelva: Ryan – Bruno (c), Duffy, Dunk, Bong – Knockaert, Stephens, Pröpper, March – Gross – Murray
Brighton bänk: Krul, Goldson, Schelotto, Kayal, Izquierdo, Brown, Hemed

Domare: Neil Swarbrick

Inför: Mourinho ogjorde de sju ändringarna till förlusten mot Basel, och ställde ut samma elva som slog Newcastle. Brightons manager Hughton gjorde bara en ändring från lagets oavgjorda match mot Stoke, och det var att Izquierdo petades för March. På Brightons bänk återfanns för första gången under ligasäsongen Beram Kayal, som bröt benet under försäsongen.

Första: Marcus Rashford sparkade igång matchen på Old Trafford. Redan i 3e minuten fick Lukaku ett skottläge efter att ha väggat med Martial, men avslutet var uselt och gick ett par stavhopp över mål. Minuten därpå såå väggade sig Knockaert igenom men hans skruvade passningsförsök gick parallellt med mål och sen ut över kortlinjen. I 12e minuten sålde sig Young billigt vid kortlinjen och Bruno fick in ett inspel snett bakåt som resulterade i ett skott på mål av Gross, men De Gea räddade stabilt. Matchen var i inledningen öppen och båda lagen hade möjligheter att ta sig framåt, dock utan att få med marginalerna. Brighton var dock det av lagen som oftast gick på skott, men utan att hota en stabil De Gea. Efter kvarten spelad så föll Martial i straffområdet då han blev lite sådär halvt stängd utan boll, men domare Swarbrick ignorerade ropen efter straff. Uniteds alltför individ-beroende offensiv hade svårt att bryta ner Brightons försvar, och inte blev det bättre när ett tungt snöblandat regn började falla över Old Trafford efter cirka halvtimmen spelad. United lyckades mest bara få in bollen i boxen via inlägg som rensades iväg, och deprimerande nog såg Ashley Young ut att vara den främsta offensiva kraften, då offensiven i övrigt mest såg ut att bestå av tre spelare med ryggen mot mål som aldrig kunde göra annat än att bara passa bollen rakt tillbaka så fort de fick den. I 45e minuten lyckades United skapa en riktigt het chans då Rashfords skruvade inlägg nickades mot mål av Lukaku men räddades av Ryan, och Pogbas petning på returen räddades även den. Pogba tycktes dessutom göra sig illa i samma veva och blev liggande, men efter lite behandling var han uppe igen. När domare Swarbrick blåste av för halvtid var ställningen fortsatt oavgjord.

Andra: Till andra halvlek gjordes inga ändringar innan det helgula bortalaget satte igång spelet igen. Det var också bortalaget som inledde andra halvlek piggast. I 49e minuten skickade Mata iväg en strumprullare som Ryan inte hade minsta problem med att skopa upp. Mata fick sig i 52a minuten en tillsägelse för protest då han viftade efter gult kort på Pröpper efter en tackling. I 56e minuten blev Knockaert liggande efter en fin tackling av Lindelöf, och han behövde en del behandling innan han långsamt haltade ut över sidlinjen. Murray fick i 59e minuten, som förste spelare i matchen, syna ostskivan. Sannolikt var det för att han protesterade lite för hårt över att domare Swarbrick valde att inte stoppa spelet när Knockaert låg ner. I 62a minuten kom matchens första byte då Mata plockades av för Ibrahimovic. Brighton hamnade mer och mer i försvarsställning. I 67e minuten spräckte United äntligen målnollan Young efter en hörna fick bollen utanför straffområdet, och han drog till ett skott som styrdes på täckande Dunk och gick i en fin båge över en ställd Ryan och in i bortre krysset. 1-0 till United. Martial fick i 71a minuten kliva av för Mkhitaryan. I 74e minuten satsade Hughton på ett dubbelbyte: Murray ut för Hemed och March ut för Izquierdo. Brighton hade sen ett par inlägg som gick rakt igenom straffområdet framför mål utan att någon spelare kunde nå den. Rashford blev sittande i 79e minuten och byttes strax därpå ut för Fellaini. ZLatan kapades i 87e minuten av Duffy som belönades med ett gult kort. Strax därpå kom Brightons tredje byte då Gross plockades ut för Brown. I 91a minuten såg Fellaini ut att göra illa knät när han rensade en boll. Han kunde dock fortsätta även om han grinade illa och gned knät lite. Brighton pressade desperat efter att få till en kvittering. När de fem tilläggsminuterna var till ända stod United som vinnare efter Youngs mål.

Betygsskala: 7: Cantonaklass, 6: Världsklass, 5: Mycket bra, 4: Bra, 3: Godkänd, 2: Inte godkänd, 1: Falcao-klass.

De Gea: 3 – Solid insats.

Valencia: 2 – Hade inte särskilt mycket att göra defensivt, och offensivt var han verkligen brutalt ineffektiv och lyckades i stort sett aldrig få inläggen förbi förste man.

Lindelöf: 4 – Stod för en bra insats i mittförsvaret och hanterade starke Murray väl.

Smalling: 3 – Stabil insats, vann det mesta i luften men blev rejält bortgjord av en Brightonspelare i början av andra halvleken.

Young: 4 – Uniteds bästa offensiva spelare. Säger en del om den nytändning Young fått, men ännu mer om Uniteds offensiv. Gjorde matchens enda mål via en styrning på Dunk.

Matic: 3 – Gjorde ett okej jobb på mittfältet.

Pogba: 3 – Såg pigg ut första tjugo minuterna, men sen mattades han snabbt. I andra halvlek såg han mest bara slutkörd ut.

Rashford: 2 – Hade ett fåtal okej inlägg, men kom inte till sin rätt ute till höger.

Mata: 2 – Letade ytor mycket, men var för långsam och svag när han väl fick bollen.

Martial: 2 – Lyckades inte med särskilt mycket. Såg ointresserad ut.

Lukaku: 2 – Stillastående och såg ofta ut att tveka och inte veta vad han skulle göra. Blev ännu sämre när han tvingades ut på en kant vid Zlatans intåg.

Ibrahimovic: 3 – Visade upp mer initiativförmåga än de flesta andra och såg dessutom ut att ha självförtroendet att göra saker.

Mkhitaryan: 2 – Lyckades inte göra ett dugg skillnad.

Fellaini: n/a – Spelade för kort tid för att betygsättas.

Mourinho: 2 – Ok, United plockade med sig en vinst och defensivt såg det helt okej ut. Men den enorma bristen på struktur i anfallsspelet ligger på Mourinhos bord och han tycks vara nöjd att fortsätta som han alltid gjort: låt individerna göra vad de kan. I matcher som denna syns det plågsamt tydligt att det är inte så värst effektivt.

Summering: Det var definitivt ingen sprudlande insats i det dåliga vädret på Old Trafford. Defensivt såg det okej ut, men framåt… United saknade struktur i sitt anfallsspel – det är ingen nyhet utan något som bara är med Mourinhos lag. Resultatet blev att man större delen av matchen mest fick se Pogba och Matic mata bollar på stillastående spelare med ryggen mot mål som bara klarade av att antingen passa bollen rakt tillbaka eller skarva bollen till en annan stillastående spelare, varefter den förlorades. Att 32årige Ashley Young som spelade vänsterback var Uniteds klart bästa offensiva spelare säger väldigt mycket. Pogba orkade inte en hel match (han orkade knappt en halv), Martial och Rashford såg tröga ut och Lukaku verkade inte veta vad han skulle göra. Mata gled runt över hela plan för att hitta ytor men kunde inte göra nånting med dem när han väl hittat dem. Valencia övade på att skjuta inspel och inlägg rakt på närmaste motståndare. När United till slut gjorde mål var det såklart för att Young försökte gå på skott och hade tur med en styrning då Dunk slängde sig för att täcka.

Men, för att vara positiva, så var det tre poäng vilket är ett litet fall framåt jämfört med Baselmatchen. Å andra sidan så var det alldeles för många svaga insatser som framförallt kunde kopplas till taktiken för att det skulle vara särskilt bekvämt.

För United väntar härnäst Watford borta på tisdag, och där kan det nog krävas lite bättre om man ska få med sig något resultat.

35 Kommentarer

 1. Manutd4ever

  25 november, 2017 at 18:42

  Det är så frustrerande att se united ha svårt mot lag som brighton, med den truppen vi har..

 2. Oljefors

  25 november, 2017 at 18:45

  Förstår inte dina betygsättningar..?! Att ge lukaku en 2:a bara och påstå att han var stillastående.. han va ju för fan överallt, i försvaret och rensa uppe framför mål osv..! O att ge Zlatan en 3:a..??? Han om någon e väll stillastående och viftar efter bollen bara.. Young och lindelöf bäst i United ikväll.

  • Viktor

   25 november, 2017 at 18:55

   Instämmer helt

  • Spaddeward

   25 november, 2017 at 20:10

   Jag ger Lukaku en 1a. Helt värdelös den senaste månaden. Förstatouch sämre än en 5-åring och bränner läge efter läge. Vann typ 1 nickduell under hela matchen. Att han tar hemjobbet då och då hjälper inte. Troligen har han matchats för hårt eftersom den gode Mou vägrar rotera. För att inte tala om Matas insats, nästan i klass med Mkhitaryan.

   Victor, Young, Pogba och Matic var bra tyckte jag. Hoppas Bailly är tillbaka snart så vårt lovande mittbackspar kan få chansen tillsammans. Extra kul med Victors insats. Han är inte ett dugg sämre än Smalling och Jones egentligen.

   Skönt med 3 poäng, det är drt viktigaste.

  • Felix

   25 november, 2017 at 21:22

   Zlatan hittar ytor och utnyttjar dem, trots att han inte är särskilt snabb. Lukaku står på fel sida försvararen med ryggen mot mål konstant och försöker inte ens ta uppenbara löpningar. Det är rätt stora skillnader i spelintelligens.

  • Oljefors

   25 november, 2017 at 21:28

   Spaddeward
   Det är ju inte lätt för lukaku som får skit bollar levererade hela tiden till sig. Mourhino ska ju köra så satans defensivt spel så han e ju mer eller mindre själv där uppe, finns inte en anfallare i hela världen som kan klara av det på egen hand. Fotboll är ett lagspel. Kolla lukaku i landslaget där har han de bruyne som levererar bra bollar till honom och han öser in mål efter mål. Lukaku är bland dem bästa topp forwards i världen punkt slut.

  • Spaddeward

   25 november, 2017 at 21:34

   Oljefors: jag tycker absolut inte att Lukaku är bland de nästa anfallarna i världen. Detta eftersom han inte kan göra någonting på egen hand. Jämför med Agüero, Suarez, Dybala och Kane. De kan dribbla bort tre spelare och sätta bollen i mål. Lukaku kan bara dribbla bort sig själv. I boxen är han vass med sin styrka och aggressivitet men utanför boxen är han otroligt begränsad. De spelare jag nämnde kan skjuta distansskott, frisparkar, chippa, skruva, allt sånt. Det kan inte Lukaku.

  • martin

   26 november, 2017 at 00:34

   Lukaku är ingen anfallare värd 800 miljoner. Jag tycker inte att han håller nivån för att vara förstaanfallare i ett lag som united. Det har jag sagt från början och det står jag fast vid. Många som kritisera mig i somras och tyckte att jag var helt ute och cykla, men faktum kvarstår, lukaku kan leverera när united går bra och leder matcher. Då trycker han in sina mål, men han gör sällan de där viktiga målen när man verkligen behöver det.

 3. Manne

  25 november, 2017 at 18:48

  Måste faktiskt också ifrågasätta hur Zlatan kan få en 3:a??

 4. Mogge

  25 november, 2017 at 18:53

  Viktiga poäng iaf. Tyckte faktiskt Lukako visade lite vilja först när Zlatan kom in. Lindelöf bästa Unitedmatch. Medioker tillställning där tre pinnar var det bästa.

  • Richard

   25 november, 2017 at 19:34

   Håller med dig fullständigt,lukkako var bra.Det är mata,martial,o rashford som inte skapar mer möjligheter.En 3:a på han så som lindelöf också borde fått 3:a.Vnl gjorde en bra match med 2 grymma tacklingar,men han var absolut inte bättre än så(trots att det var härligt o se hans bästa match.

  • Richard

   25 november, 2017 at 19:35

   Haha svaret var till oljefors(:-

 5. Alex express

  25 november, 2017 at 18:55

  Vinst till slut och bra insats av Lindelöf ! Roligt att se !
  Annars fortsatt krampaktig offensiv där Mata mest joggar runt i tomma intet.
  Nog för att Miki inte varit bra senaste tiden men han är ändå klasser bättre än Mata !
  Pogba tycker jag håller världsklass ! Vilken teknik killen har !!!

  • farzad khazaei

   25 november, 2017 at 22:16

   Den där rollen förstår inte spelarna sig på, ingen som spelat där har gjort det tillräckligt bra. Mourinho´s intstruktioner är typ att jobba hårt och försvara som ett lag, inget om offensiva taktiker, det handlar mer om individuell briljans. Börjar förstå varför ingen spelare är i form under en längre tid med Mou som tränare. Den enda som har talangen att övervinna dålig taktik och som har en individuell brilrjans utöver det vanliga i laget är Pogba, han kan dominera på egenhand och behöver inte en coach som säger åt honom, de enda som kunnat ta honom till ytterligare en nivå är Poch och Guardiola. Annars är det illa med avsaknad av offensivt spel. Mou har gjort det bra som tagit oss till en andra plats men vi har samtidigt vunnit mot smålag och varit underlägsna, Chelsea, Liverpool och tottenham. Mou får ta oss till en 3 el 4 plats i ligan i år också och möjligen någon final i småcuper, men sedan ska han väck. Tröttnat på managers som är oldschool, giv oss det där blixtrande spelet igen!

 6. Sauron

  25 november, 2017 at 19:40

  Att vi spelar så dåligt med så pass bra spelare är konstigt. Det känns som om det beror på Mourinho och taktiken.

  • farzad khazaei

   25 november, 2017 at 20:00

   Det är mkt p g a Mou´s svagheter i offensivt spelföring. Han behärskar inte detta, det är inte så hans lag spelar. Det handlar om att försvara och ligga rätt i positioner och som Alex skriver att förlita sig på offensiva kvalitéer hos spelarna. Mou får oss att se sämre ut än vad vi är, han vinner dock matcher men det beror på att de andra lagen är korkade. Om de spelar på samma sätt som vi gör när de möter oss så spelar de minst oavgjort, spela bakåt-sida och försök att slå en passning på en fri yta då-och då, och försök även att hitta Pogba och Lukaku så ofta det går, det finns inget annat i vårt spel i offensiv väg. Det är förskräckligt låg nivå och det skulle inte förvåna oss om vi blir avklädda av City som jag befarar. Jag är väldigt orolig och tänker inte kolla på matchen om 2-3 veckor då vi kommer bli förnedrade och inget jag vill se på.

  • Richard

   25 november, 2017 at 21:31

   rash,miki,o mata är proffisionella fotbollspelare i mufc.Dom måste kunna skapa mer på 90 min än dom gör idag,o i många andra matcher

 7. Richard

  25 november, 2017 at 19:41

  Våra offensiva spelare framför mittf hittar aldrig en uppåtgående form.Kolla Sala i pool,Hazard i Chelsea , erikssen i Tottenham,de bruine i city.Alla är bättre än våra offensiva spelare.Och det kan ju inte va en tillfällighet att mouirinhio sålde de bruine o Sala ,samt att han inte har är omtyckt av Hazard .Plus att man kan titta på våra prestationer på rash,miki,martial likaså trots uppryckning detta år och mata,som är lika begränsad som en enfotats långsam damspelare med en underbar blick för spelet o en känslig vänsterfot.

 8. Wolwet

  25 november, 2017 at 20:25

  Haha tomtar fan klagar ni över?? vi har gjort näst mest mål i ligan och när vi har dominerat på hemmaplan med flertal stora segrar så har man sett hur Anfallet sprudlat.. Vi gör 1 dålig match på hemmaplan.. Lugna ner er..

  • Felix

   25 november, 2017 at 21:26

   Att spotta siffror är meningslöst.

   Även när vi vann stort så var det ofta för att det rann iväg efter ett förlösande mål – och det var alltid beroende av individuella prestationer. Just nu är ingen av våra offensiva spelare i form… och det märks. Tydligt. Ju mer en struktur saknas, dessto tydligare blir det om spelarna inte kan göra det som behövs, dvs bidra med individuell briljans. Ingenting nytt för Mourinho-lag överhuvudtaget heller.

 9. Jappsen

  25 november, 2017 at 22:08

  Felix jag gillar allt du gör med denna sidan och det driv du har. Det jag ifrågasätter är oftast din gnälliga attityd och ditt överdrivna hat mot Mou. Det har varit så enda sen första gången han kom till oss. Jag tycker man behöver kolla mer på utvecklingen i truppen. Sen SIR avgick så har United varit under isen, både på att spendera pengar och prestation. För det första tycker jag att om man beskyller en tränare för ”alla” offensiva problem, så har man aldrig utövat en sport eller alldeles för låga krav på sina spelare.

  Martial och Rashford har båda kvaliteér att nå den absoluta toppen, men både dessa herrar är alldeles för ojämna. Detta har enligt mig mer med ålder, intelligens och karaktär att göra. Jag förespråkar mycket hellre en tränare som har mage att sätta Martial på bänken en period, och sätta höga krav på att han endast få spela när han levererar. I de allra flesta matcherna så anser jag att attityden sen SIR avgick varit under all kritik, trenden pekar uppåt, och det är knappast Van Balle eller Moyes förtjänst.

  Kollar man bara på vad han gjort för klubben sen han kom så kanske man faktiskt kan stå bakom sitt lags utvalde tränare. De värvningarna som är inplockade har gjort United till en dubbelt så komplett trupp. Pogba återvände till United, bara det hade nog väldigt få tränare landat. I år har vi pumpat in mål och ligger tvåa i tabellen, sen kan man tjata om att målen kom i slutet av matchen men vem bryr sig? Så fort det gamla mönstret som faktiskt har börjat försvinna så är det Mous fel och inte spelarna som spelat så dåligt i flera år.

  Man kan inte förvänta sig att United ska spela som City än. Vi måste vara tillräckligt självkritiska för att inse att vi inte har den kompletta truppen i år. Potentialen finns helt klart i gruppen med några nyförvärv men diamanter måste slipas innan de är diamanter.

  • farzad khazaei

   25 november, 2017 at 22:38

   Jappsen, du är väldigt direkt, lite svart-vitt tänkande. Unga spelare ska aldrig sättas på bänken, det är det sämsta som kan hända de, de behöver spela sig i form, det gäller alla spelare. Att sätta spelare på bänken är att förstöra de ännu mer, ingen spelare spelar dåligt medvetet (möjligen Payet för att säljas) och jag vet själv detta av egen erfarenhet. Mou har en förlegad fotboll och hans tid sluttid i Chelsea var ingen slump utan ett förtecken på vad som komma skall med hans sätt att se fotboll, den är OUT OF DATE. Man vinner inte på gammal italienskt manér längre, italienarna hade ändå offensiva planer när det var oavgjort el i början av matcherna, vi har bara defensivt tänkande.

  • Felix

   25 november, 2017 at 22:39

   Defensivt sett ser vi bra ut nu. Offensivt sett så tycker jag inte alls att man kan klaga på spelarna, eftersom problemet är att allting i United hänger på att spelarna står för individuell briljans. Det finns ingen som helst struktur att falla tillbaka på, och det märks dubbelt så tydligt i matcher som denna. När ingen spelare kliver fram (Pogba gjorde det oftast innan sin skada, men idag så var han bara med i c:a 30min) så är det helt dött. Hur ska vi anfalla egentligen? Genom mitten? Kanterna? Ska yttrarna bredda eller skära in? Ska man köra på djupledslöpningar eller kortpassningskombinationer? Det ser inte ut som om United tränar anfallsspel överhuvudtaget, för dagar som denna har vi fyra offensiva spelare som står och ser ut som fågelholkar och bara väntar på en passning, och därmed kusligt enkelt blir bortmarkerade.

   Javisst, både Martial och Rashford är unga och kommer vara ojämna. Det är inte problemet. Problemet är att det finns ingen struktur. Inga linjer för vad de ska göra, vilket arbete som ska utföras. Defensivt ser man tydligt att de defensiva spelarna vet exakt vad de ska göra, men framåt? Ingen av dem har en susning. Antingen har de en bra dag och gör individuella grejer, vilket ofta kan leda till mål genom ren kvalitet, eller så har de inte en bra dag, och då har vi ingenting. Det behövs en struktur också, och det finns just nu ingenting alls som tyder på att Mourinho kan sätta en.

   För det här är ingenting som är nytt för Mourinho – i Chelsea såg det likadant ut: ge bollen till Hazard och se vad som händer (fast sen hade de andra hyfsade offensiva mittfältare också, samt en Costa som kunde låsa boll och skapa chanser ur ingenting; sejouren före var det ”ge bollen till Robben och se vad som händer”, med Drogba som kunde låsa boll och skapa chanser ur ingenting). Mourinhos anfallsspel har alltid varit baserat på att individer kliver fram, samtidigt som en ramstark defensiv täpper till.

   United presterade fint i början av säsongen, anförda av en Pogba på en helt annan nivå och fin effektivitet. Pogba gick sönder, den enda spelaren med individuell briljans av världsklass… plötsligt är det bara små bitar av kvalitet här och där och anfallsspelet hänger inte ihop alls. Jag vet inte riktigt vad jag ska vara positiv om gällande det då det inte på något sätt tycks vara så att Mourinho är på väg att förändra något han gjort i X antal år.

   Att man alltid ska behöva nya och bättre spelare… Varför då? Vi köpte in Mkhitaryan för dyra pengar och han ser ut som en akterseglad fiskmås. Är det för att han faktiskt är en kass spelare? Nej. Det är för att av alla Uniteds spelare är det han som drabbas hårdast av ett anfallsspel utan strukturer, då det gör att lagkamraterna mest bara blir stillastående och väntar på boll, och Mkhitaryans spel är i högsta grad beroende av rörelse… ganska mycket precis som Matas är, men Mata är ett par år för sent nu oavsett.

   Våra offensiva spelare är INTE så dåliga att de behöver bytas ut, men de BEHÖVER en struktur att falla tillbaka på när det inte är individuell briljans för dagen.

   Man kan göra jämförelsen med Sir Alex United – det var ofta United spelade dåligt även under Sir Alex, men man hade alltid en plan både framåt och bakåt även när man spelade dåligt. Offensivt var det ofta breddande yttrar och innermittfältare som fyllde på. Det är den typen av struktur som gör att lag kan nöta ner motståndet, men United har ingenting av den sorten under Mourinho.

  • martin

   26 november, 2017 at 00:48

   Felix: Brukar långt ifrån alltid tycka samma som dig, men den här texten var nog bland det bästa du skrivit. Instämmer till fullo!

  • Billy

   26 november, 2017 at 07:38

   Felix, bra skrivet. Håller med om allt. Att folk inte ser det här tycker jag är märkligt.

  • Sauron

   26 november, 2017 at 11:53

   Det är väl ganska relevant att de flesta målen kommer sista 10 när botten/mitten – lagen flyttar upp och chansar. Det är sällsynt att vi spelar ut dem och krossar dem (a la city). Om man ska ha med att vi gör mycket mål i diskussionen, så måste man väl ha med den parametern också. Annars lurar man sig själv

  • Richard

   26 november, 2017 at 19:06

   Även om Mouirinhio saknar arbets-beskrivning vad gäller anfall i mufc,så bör inte spelarna vara så handfallna.Jag tror inte moui säger åt spelarna av stå stilla.Ett står problem är djupledspelet,och att vi oftast spelar på första löpning (om vi ens gör det)blir för tydligt.Det måste finnas fler tillfällen när flera spelare löper både i djupet samtidigt .Hur som hellst så är alla våra off spelare framför mittfält i konstant i sämre form än tex i alla andra topplag i England .

  • Felix

   27 november, 2017 at 03:39

   Richard: Problemet ligger ju fortfarande i bristen på struktur. Det är unga spelare och det är spelare som inte känner varandra utan och innan. Om spelarna själva förväntas ta beslut i varje moment utan en plan för hur laget ska anfalla, då blir det väldigt lätt så att de inte tar löpningar utan väntar på att få bollen för att se vad de kan göra med den. Visst, Mourinho säger inte åt spelarna att stå stilla… men han säger nog inte åt dem att ta djupledslöpningar heller. Han säger med största sannoliket ”gör vad ni vill och kan”, och om de inte är i riktigt bra form så skiter det sig då, särskilt för de yngre som Martial och Rashford. Det är framförallt spelet utan boll som drabbas när strukturen saknas, för vem springer ihjäl sig utan boll om det inte finns tydliga förhållningsorder om hur det ska springas då (utom Lingard, såklart)?

 10. Erik

  26 november, 2017 at 11:32

  Vet inte vad ni tycker men vi borde verkligen ta hem pereira i januari han håller högre klass än mata å micki han kan göra sin gubbe och skapa lägen.

  • farzad khazaei

   26 november, 2017 at 20:21

   Pereira är mer form än kvalité, det är stor skillnad på tempot i la liga och PL. Han är inte bättre än vad han har visat. Tror tyvärr inte han är tillräckligt bra för att slå sig in i laget men i Valencia kan det nog gå bra. Tror han är i samma klass som Januzaj som även han gör det bra, men de kan aldrig bli så bra att de kan slå sig in i Man Utd. Däremot önskar jag de all lycka för framtiden för de är bra spelare men på en annan nivå.

 11. Roy

  26 november, 2017 at 12:24

  Bra skrivet Felix,men jag brukar hålla med dig:)). Om man läser din text så hittar man direkt ett fel,vi spelar inte som ett lag,där alla har självförtroende,vi tror inte på alla ,alla anfaller inte,alla försvarar inte,alla har inte glädje i sitt spel,alla vill inte,alla hatar inte att förlora, alla älskar inte Man Utd mm. Mou är inte min favvo inte Zlatan heller ,dom står för mycket i centrum ,hela tiden, kolla när Schooles Roy giggs mm var i centrum,dom var det på ett annat sett. Tror pengarna förstör vår sport,tyvärr. Men älskar man UTD som jag gör,då kommer alltid lågan brinna vidare,men som jag Nämde , pengar,pengar och berömmelse kan ta dö på den bästa…

  • United

   26 november, 2017 at 14:56

   Håller med dig fullständigt.

 12. Mogge

  26 november, 2017 at 12:27

  Ska vi se det från den ljusa sidan är vi i en formsvacka. Där vi dock har tagit hyfsat många poäng.

  • farzad khazaei

   26 november, 2017 at 19:46

   Är vi verkligen det? När Pogba blev skadad så började den isåfall, svårt att kalla det för en svacka. Det påståendet bör sättas på prov när han är tillbaka, förbättras vi markant så talar det för att Pogba står för mkt av kvalitén. Vi saknar som några säger en riktig nummer 10, som kan styra spelet och som orkar pressa, en kantspelare som kan utmana om Rashford´s plats, en wingback som kan ta Valencias plats. Då är vi kompletta, så gott som!

 13. Richard

  26 november, 2017 at 20:24

  Sjukt sjukt onödigt och dumt att spela pogba i onsdags.När man vet att det är match mitt i veckan igen

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/2 15.00
Manchester United - Chelsea
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: jolle33 Inför Manchester United v ChelseaTror United ställer upp såhär: https://www.youtube.com/watch?v=ST8p3Yyq6cwFeb 24, 17:11
 • Kommentar från: Peppis Inför Manchester United v ChelseaInstämmer men lutar mot Carrick ist för McTominay. Defensiv balans men kan också slå öppnande passningar t.ex vid omställningar. McTominay…Feb 24, 13:33
 • Kommentar från: Peppis Neville: Lukaku kan offras för AlexisJa det är ju väldigt logiskt tycker jag. Skulle kunna lösa upp några knutar. Carrick inte dumt då han ger…Feb 24, 13:27
 • Kommentar från: Danne10 Inför Manchester United v ChelseaSkulle kunna tänka mig denna elvan. Dock kommer nog Lukaku vara på plan samt att jag tror Lingard kommer va…Feb 24, 13:17
 • Kommentar från: Danne10 Neville: Lukaku kan offras för AlexisDetta jag tjatat om i ca 5 matchers tid. Samt spela med Martial och Rashford på varsin kant. Det ger…Feb 24, 13:14

FLER Nyheter