Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho om matchen

Jose Mourinho kommenterar insatsen i Schweiz…

United gjorde i går en bra första halvlek borta mot Basel men brände en rad klara chanser. I andra halvlek hämtade hemmalaget ny energi samtidigt som United blev sämre, vilket resulterade i ett sent baklängesmål – något som betyder att United nu får kämpa hårdare i sista omgången hemma mot CSKA Moskva.

Så här sa Mourinho efter slutsignalen.

Om matchen 

”Första halvlek var en perfekt halvlek utan mål. Det var svårt att upprepa i andra halvlek. Vi visste att motståndaren skulle testa en annan väg. Vi förlorade eftersom vi skulle ha gjort fem mål i första halvlek men vi lyckades inte göra ett enda mål trots att vi var så dominerande. I första halvlek såg det stundtals ut som att det var omöjligt att inte vinna. Jag tror att de flesta under majoriteten av andra halvlek kände att det skulle bli 0-0, men de fick in det sena målet.”

Hur påverkade bytet av Pogba

”Om det påverkade laget att Pogba klev av? Jag tror det påverkade. Vi var inte ett så bra lag efter att Paul klivit av men det hade också att göra med tröttheten efter 65 minuter. Jag satte in en erfaren spelare som Matic och trodde inte att det skulle påverka matchen. Jag satte in Marcus för att få in mer snabbhet och skapa mer problem för dem. Zlatan för att hålla i bollen.”

Inte skylla på spelarna

”Jag kan inte skylla på spelarna. Jag tror vi hade vunnit den här typen av match bekvämt nio gånger av tio, men det har var den vi inte vann. Jag förlorade här med Chelsea också i sista minuten. Vi hade ett skott på mål och spelade väldigt dåligt, men så var det inte i dag. Jag tycker vi var väldigt bra i första halvlek.”

”Vi spelade mot ett lag med fem försvarare. Vi försökte spela med tre offensiva spelare som fungerade i första halvlek. Vi gjorde inte mål i andra halvlek och vi visste att en poäng räckte. I slutändan så förlorade vi så det är svårt för mig att vara arg på spelarna. I första halvlek så var både attityden och fotbollen bra. Det är så fotbollen är. En enkel match att vinna. Det är fantastiskt för Basel, för nu har de en bra chans att gå vidare.”

Beröm till Rojo

”Rojo spelade mycket bra. Han kunde spelat redan för ett par veckor sedan, men vi ville inte skynda honom tillbaka. Första halvlek var väldigt lätt. Han hade mycket boll och han behövde inte anstränga sig fysiskt. Han kontrollerade matchen väldigt bra så jag är mycket glad.” 

 

Källa: Manutd.com

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 21/2 20.45
Sevilla - Manchester United
Champions League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

  • Kommentar från: Sauron Huddersfield vs Manchester UnitedBåde LvGs och nu Mourinhos fotboll är bedrövlig att titta på. Manchester United har blivit mer av ett varumärke än…Feb 18, 00:58
  • Kommentar från: Xinpei Huddersfield vs Manchester UnitedStruntprat.Feb 18, 00:17
  • Kommentar från: Xinpei Huddersfield vs Manchester UnitedFörstår att du inte gillar Mourinho men att jämföra honom med LvG är ju bara gränsen till okunnighet.Feb 18, 00:16
  • Kommentar från: Xinpei Startelvan mot HuddersfieldDet är en enorm skillnad mellan U23 och A-laget. Wilson dominerade i U23 men har inte tagit steget t.ex.Feb 18, 00:14
  • Kommentar från: Xinpei Startelvan mot HuddersfieldTa det lugnt. För en säsong sedan så visste du antagligen inte ens vem Gomes var och nu kräver du…Feb 18, 00:12

FLER Nyheter