Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Soler om United-ryktena

Carlos Soler kommenterar ryktena om Manchester United…

Engelsk press skrev häromveckan att Valencia-mittfältaren Carlos Soler är Manchester Uniteds primära transfermål för det stundande januarifönstret. Nu kommenterar 20-åringen saken.

”Ni vet redan att jag är fokuserad på Valencia. Gällande de sakerna (ryktena om United) så vet jag ingenting. Det vore idiotiskt av mig att tänka på sådant just nu. Jag måste vara fokuserad på Valencia. Jag har många år kvar på mitt kontrakt och det är vad jag måste fokusera på” säger Soler till Cadena Cope.

 

Källa: MEN

7 Kommentarer

 1. Fricken89

  20 november, 2017 at 11:54

  Nej tack! Däremot tycker jag (beroende på hur skadeläget ser ut vid det tillfället) att vi borde ta tillbaka Pereira i januari. Fast å andra sidan, så ser jag det som bra att han stannar kvar där säsongen ut och utvecklas, så kan han ta plats i United nästa säsong på allvar.

  • Spaddeward

   20 november, 2017 at 15:38

   Om Pereira ska tas hem så måste antingen Mata eller Mkhi säljas. Vi har redan flera spelare i den positionen, Fellaini, Lingard och Pogba som alla kan spela där, samt Zlatan som kan spela bakom Lukaku. Både Rashford och Martial kan göra jobbet där och båda är bättre än Pereira.

   Mata och Mkhi har båda peakat och klassas enligt mig som trötta. Mata visar stundtals upp ett briljant spel men alldeles för sällan numera. Mkhi har inte gjort en enda bra grej på hur länge som helst.

   Låt Pereira vara kvar i Spanien till sommaren och utvärdera honom då.

  • Fricken89

   20 november, 2017 at 18:52

   Mkhi isf, då Mata är betydligt bättre. Pereira är bättre än Lingard, så där är det knappast någon kunkurrens. Rashford och Martial håller till på kanterna, så där blir det inte heller direkt någon konkurrens. Och Pogba spelar bredvid Matic i innermittfältet, så det blir väl Fellaini och Zlatan han får konkurrera med.

   Hursomhelst så får vi inte tappa/förlora honom till en annan klubb!

  • farzad khazaei

   20 november, 2017 at 20:07

   Har Miki peakat, det kan du inte mena? Han är inte mer än 28 år, det är i den ålder som spelarna blir som bäst fram tills, 31-32 år. Mikhtariyan klarar inte av tempot och han är inte så teknisk som jag trodde. Han passar bäst i en liga som inte håller samma kvalité som PL. Det funkar inte med honom, han påminner om Kagawa, om han hade varit så bra hade inte Dortmund sålt honom så lättvindigt och inte för det relativt billiga priset.

  • Spaddeward

   20 november, 2017 at 22:53

   Kan hålla med om Lingard, men samtidigt så spelade Rashford väldigt centralt mot Newcastle i en roll som påminner mycket om en nr 10. Mourinho bekräftade det på presskonferensen efteråt också. Och Rash var grym tyckte jag.

   Pereira får absolut inte tappas. Mkhi och Mata ut nästa sommar till att börja med.

  • Fricken89

   20 november, 2017 at 23:04

   Mata behöver inte lämna, bara Mkhi isf. Det behövs finnas spelare som Mata i truppen, särskilt utanför planen, då han förutom att han är en duktig spelare, är en väldigt fin människa som sprider glädje. Han är den i laget som sprider det mest av alla och det är viktigt, särskilt när tuffa tider/perioder inträder.
   Mata har nog bara varit skadad en, max två gånger under hela sin United vistelse. Och är det något United verkligen behöver, så är det spelare som är tillgängliga för spel så ofta som möjligt!

 2. Affe

  22 november, 2017 at 09:16

  McTominay och Herrera bör väl också vara med och konkurrera?

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 21/2 20.45
Sevilla - Manchester United
Champions League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Martin Huddersfield vs Manchester UnitedAtt ge för mycket kritik mot Mourinho här har jag märkt är lite heligt. Men LVG får man gärna spy…Feb 18, 04:17
 • Kommentar från: Sauron Huddersfield vs Manchester UnitedBåde LvGs och nu Mourinhos fotboll är bedrövlig att titta på. Manchester United har blivit mer av ett varumärke än…Feb 18, 00:58
 • Kommentar från: Xinpei Huddersfield vs Manchester UnitedStruntprat.Feb 18, 00:17
 • Kommentar från: Xinpei Huddersfield vs Manchester UnitedFörstår att du inte gillar Mourinho men att jämföra honom med LvG är ju bara gränsen till okunnighet.Feb 18, 00:16
 • Kommentar från: Xinpei Startelvan mot HuddersfieldDet är en enorm skillnad mellan U23 och A-laget. Wilson dominerade i U23 men har inte tagit steget t.ex.Feb 18, 00:14

FLER Nyheter