Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Bekräftat: Alla tre tillbaka mot Newcastle

Jose Mourinho bekräftar att den viktiga trion är tillbaka i morgon…

Mourinho levererade precis mycket goda nyheter – Zlatan, Pogba och Rojo kommer alla vara delaktiga i morgondagens match mot Newcastle. Innan sin presskonferens pratade Mourinho med MUTV och sa:

”De spelarna som stannade kvar här och tränade (under uppehållet) även de som återhämtat sig från allvarliga skador är nu alla redo att spela.”

På frågan om vilka specifika spelare det rör sig om, svarade Mourinho: ”Pogba, Ibrahimovic och Marcos Rojo.”

Under sin presskonferens pratade han mer om trion.

”Nu kan jag prata om Paul för nu är han tillbaka. Jag gillar inte att prata om skadade spelare, men man kan klart och tydligt se ett Manchester United den här säsongen innan Pauls skada och ett annat efter skadan. Pogba har en kvalité som påverkar vår fotboll – så enkelt är det.”

”Även Rojo har vi saknat väldigt mycket. Han har redan spelat med de unga grabbarna (reserverna) i onsdags och han mår bra. Han har självförtroende och är redo.”

Om Zlatan, säger Mourinho.

”Förra säsongen spelade han nästan varenda minut fram till sin skada. Den här säsongen har vi spelat på ett annat sätt, men han är en väldigt viktig spelare för oss och självklart välkomnar vi honom tillbaka. Han har visat otrolig personlighet som kommit över en så allvarlig skada.”

 

Källa: Manutd.com

 

 

 

10 Kommentarer

 1. Mogge

  17 november, 2017 at 15:48

  Pogba har varit oerhört saknad. Så småningom skulle jag vilja se Zlatan prova i en nr 10 roll.

 2. Richard

  17 november, 2017 at 17:06

  Härligt…underbar start på helgen

 3. Fricken89

  17 november, 2017 at 17:18

  Hoppas att Zlatan spelar som 10:a med en fri roll. Om Lukaku vilas, så hoppas jag att Rashford är den som avlastar honom.
  Zlatan sjunker ner för ofta för att kunna spela som en renodlad anfallare, därav anser jag att han inte kan spela som det.

  • United

   17 november, 2017 at 21:50

   solklart att Zlatan kan spela som renodlad forward!

  • Fricken89

   17 november, 2017 at 21:55

   Förklara då varför han droppar ner typ varje match? Det ska inte renodlad striker göra.

  • Xinpei

   18 november, 2017 at 01:03

   Snarare hur har du fått för dig att han inte kan spela renodlad anfallare? Du vet.. det han gjorde i Inter och stundtals i PSG? Att någon väljer att sjunka ned i planen är inga belägg för att personen inte kan spela toppforward.

  • Fricken89

   18 november, 2017 at 02:24

   Jag pratar om hur Zlatan spelat på äldre dagar. Inter var många år sedan. Nu förtiden sjunker han ner i planen alltsom oftast vilket gör att det blir tomt däruppe. Därav kan han i dagsläget inte klassas som en renodlad anfallare.
   Däremot skulle det bli effektivt (när Lukaku återfår målproduktionen), så att de spela samtidigt, Zlatan bakom Lukaku med fri roll.

  • Hughes 10

   18 november, 2017 at 10:04

   Bara att hålla med, tycker han var för orörlig redan förra säsongen för att spela ensam forward. Tror däremot han kan vara riktigt bra strax bakom Lukaku (eller Rashford).

  • G

   18 november, 2017 at 11:37

   Ja till skillnad från Lukaku så vill Ibra alltid ha bollen och är inte rädd för att möta lite längre ner i plan för att vända upp och låta kanterna fylla på. Sen kommer han som ett jävla fyrtorn i mitten och slaktar Morgan.

 4. Kjellb

  17 november, 2017 at 23:30

  skönt att Rojo är tillbaka , han var lätt en av premier League top 3 mitt backar innan han skadade sig !!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 21/2 20.45
Sevilla - Manchester United
Champions League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Martin Huddersfield vs Manchester UnitedAtt ge för mycket kritik mot Mourinho här har jag märkt är lite heligt. Men LVG får man gärna spy…Feb 18, 04:17
 • Kommentar från: Sauron Huddersfield vs Manchester UnitedBåde LvGs och nu Mourinhos fotboll är bedrövlig att titta på. Manchester United har blivit mer av ett varumärke än…Feb 18, 00:58
 • Kommentar från: Xinpei Huddersfield vs Manchester UnitedStruntprat.Feb 18, 00:17
 • Kommentar från: Xinpei Huddersfield vs Manchester UnitedFörstår att du inte gillar Mourinho men att jämföra honom med LvG är ju bara gränsen till okunnighet.Feb 18, 00:16
 • Kommentar från: Xinpei Startelvan mot HuddersfieldDet är en enorm skillnad mellan U23 och A-laget. Wilson dominerade i U23 men har inte tagit steget t.ex.Feb 18, 00:14

FLER Nyheter