Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Pereira: Jag vill stanna i Valencia

Andreas Pereira är inställd på att bli kvar i Valencia. Kanske även efter sommaren…

Pereira lånades i somras ut till Valencia – något som Mourinho inte var helt nöjd med. Det var enligt Mourinho spelaren själv som insisterade på att komma iväg på lånet, men United har en option om att återkalla honom efter halva säsongen. Pereira själv – som startat säsongen väldigt bra med nu andraplacerade Valencia – säger att han vill stanna till sommaren.

”Jag vill vara här och hjälpa Valencia till i juni. Det var med den inställningen jag kom hit. Jag vet att det finns en klausul i kontraktet och jag får vänta och se, men jag är fokuserad på Valencia och jag vill stanna här. Det är viktigt att jag får spela för att kunna utvecklas, bli bättre och hjälpa Valencia. Det vore väldigt svårt att återvända till United i mitten av säsongen och fortsätta samma utveckling som jag har nu.”

På frågan om han kan tänka sig bli kvar i Valencia även efter sommaren, svarade han: ”Absolut. Det är ett väldigt bra alternativ för mig. Det vore positivt. Jag är lycklig i Valencia.”

 

Källa: Sky Sports

 

 

6 Kommentarer

 1. pink

  14 november, 2017 at 14:20

  Får inte förlora Pereira nu

 2. Spaddeward

  14 november, 2017 at 14:48

  Om Mkhitaryan platsar på Uniteds offensiva mittfält så gör Pereira det också. Sen så tycker inte jag att Pereira är tillräckligt bra för United för närvarande men han är bara 21 år. Tycker han får vara kvar i Valencia till juni och utvärdera då.

  • farzad khazaei

   14 november, 2017 at 19:04

   Håller med dig. Pereira är allround men han saknar spetskvalitéer. Tycker han ser medelmåttig ut. Han platsar knappt i Valencia, startar varannan match skulle jag tro. Det är bra förvisso men vi är ett lag som aspirerar på de tunga titlarna och då behöver man världsklasspelare eller spelare med potential likt Pogba i sina ungdomsdagar. Jesus är en blivande storstjärna och kommer bli en av världens bästa. Rashford tycker jag inte håller samma kvalité. Han har sina begränsningar i det tekniska spelet som blivit mer uppebart ju längre tid som går. Känns väldigt valpig. Får samma vibbar som Theo Walcott som med Rash, skillnaden är att Rash arbetar hårt igenom matcherna, men vettetusen om han bidrar så mycket. Talang är bestående och falnar inte så lätt bort men Rash har försvunnit i många matcher och jag börjar nu undra hur stor talang han har egentligen. Talang utöver det vanliga kommer också med en hög lägstanivå, det har inte Rash.

 3. Giggs

  14 november, 2017 at 18:36

  Nytt pogba-fall?

 4. Richard

  14 november, 2017 at 20:44

  Inte smart uttalande.Bättre att han lämnar,om han inte nämner något om mufc.Dagens ungdomar är så bortskämda

 5. Fricken89

  14 november, 2017 at 22:02

  Stanna kvar hela säsongen och utvecklas med Valencia, som inledningsvis och fortfarande, går som tåget. Och kom tillbaka och ta plats i United nästa säsong.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 29/4 17.30
Manchester United - Arsenal
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter