Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mirror: Fellaini ut i januari. Fred in.

Enligt The Mirror så är United överens med Besiktas…

Fellaini är antagligen den spelare som Mourinho flest gånger hyllat och berömt i offentligheten och visst har väl belgaren gjort det bra under säsongen. Men The Mirror hävdar att United måste sälja spelare innan man tillåts rekrytera och Fellaini är enligt tidningen den första att ryka. Mirror skriver att man är överens med Besiktas om en affär värd endast £8 miljoner, nu i januarifönstret.

Fellainis kontrakt med United går ut i sommar och det har ryktats om att han tackat nej till det senaste erbjudandet om förlängning.

Enligt rapporten så kan Shakhtar Donetsk-mittfältaren, den brasilianske landslagsmannen Fred vara en potentiell rekrytering för att stärka upp mittfältet.

 

Källa: MEN

15 Kommentarer

 1. Plis dont

  12 november, 2017 at 13:23

  Men varför skulle fellaini vilja lämna united överhuvudtaget? Mourinho älskar honom, visst är han kanske inte uppskattad av alla fans, men nästan alla som förstår fotboll måste också se hur nyttig han kan vara på en fotbollsplan

  • Martin B

   12 november, 2017 at 15:43

   Det förvånar mig med. Den gammal avskyn från supportrarna har även gjort en helomvändning så sistone. Hoppas inte att han lämnar!

 2. Erik

  12 november, 2017 at 14:45

  Fellaini är grymt viktig en av dom i United som alltid visar hjärta och hans huvudspel är ett bra vapen.United borde göra allt för att ha han kvar!

 3. Viktor

  12 november, 2017 at 15:36

  The mirror…

 4. Robben10

  12 november, 2017 at 16:06

  Fellaini har med tiden blivit en av mina favoriter, han spelar med hjärta och kan vara otroligt nyttig men vet inte om inte det vore det bästa att sälja honom. Vill man kontrollera och dominera matcher kan man inte spela med Fellaini, inget illa menat mot honom han är en fantastisk spelare men har lite för mycket brister för att spela på ett mittfält som ska hålla i bollen och samtidigt spela kreativt. Med det sagt så är för mig den stora frågan om man verkligen kan hitta en ersättare som kommer ta united till nästa nivå och är det isf Fred ?

  Fred är inte dålig enligt mig men han kommer inte höja Uniteds spel markant, så ska man sälja Fellaini så vill jag gärna se någon som kan med sin blick och kreativitet överaska motståndaren med en passning. Kanske Özil men då måste han skärpa sig ordentligt och det är också en chansning. Dybala hade varit en dröm men det är helt orealistiskt däremot tror jag man hade kunnat hämta in Nabil Fekir som har varit fantastisk i Lyon eller så hade man kunnat chansa på Ross Barkley som jag tycker har potentialen att bli en av världens bästa bara han får rätt träning och vägledning.

  • Robben10

   12 november, 2017 at 16:08

   Tror Fellaini lämnar btw… men tror inte united värvar Fred och hoppas verkligen inte det heller

 5. Mogge

  12 november, 2017 at 16:32

  Har en hatkärlek till Fellaini. Men killen börjar ju bli kult.

 6. Felix

  12 november, 2017 at 18:37

  Om det händer blir jag ledsen. Hoppas han skriver på nytt kontrakt.

  • Spaddeward

   13 november, 2017 at 08:20

   Håller med. En av få spelare med hjärta för klubben. Den enda som var nära att kvittera mot Chelsea eftersom hans lagkamrater var värdelösa.

  • Affe

   14 november, 2017 at 08:27

   Håller också med Felix. Dom som vill ha bort honom tänker inte
   på lagets bästa. Och det borde väl vara det som är det viktiga.

 7. Fricken89

  13 november, 2017 at 01:57

  Jag kommer inte gråta om han lämnar.

 8. Alex express

  13 november, 2017 at 09:51

  En spelare som under åren fått sina chanser då vi inte har haft andra alternativ, absolut en krigare men inte en spelare med kvaliteter för att spela på Uniteds mittfält.
  Som jag sagt innan så saknar vi bra alternativ på mitten, Fellaini, Herrera , Carrick är inga startspelare i mina ögon.

 9. Diablo

  13 november, 2017 at 10:14

  Intressant och se hur splittrade alla är kring Fellaini. Det känns bra att Fellaini återvunnet mycket respekt från fansen. Jag tycker definitivt att han ska stanna. Dels för sitt hjärta och inställning men även för han är en matchvinnare. Han kan förändra en matchbild med sin fysik och definitivt en spelare som platsar i United. Sen kommer han kanske fasas ut om det kommer bättre spelare men de finns inte just nu i United iaf inte så han hamnar på läktaren sett till matchtruppen. Hoppas han strannar!

  • Robben10

   13 november, 2017 at 15:39

   Håller med dig till 100% men tycker inte att ett lag som United ska behöva förlita sig på en spelare som Fellaini, just nu är han väldigt värdefull för laget är inte bättre än vad det är. Tycker samtidigt att man borde rensa en hel del i truppen, sälja av Darmian Fellaini (om man har en vettig ersättare, nämnde Fekir innan) låta Carrick lägg skorna på hyllan, hade även funderat på att sälja Mata om det kommer något bra bud.

   Just nu känns det som United har en väldigt bred trupp men få spelare som sticker ut, hade gärna sätt att man hade minskat truppen rejält köpt in 1-2 spelare som gör stor skillnad och sedan fyllt på truppen med egna produkter så att Tuanzebe, A Pereira, Fosu Mensah och McTominay får mer speltid. Finns säker fler bra unga killar som hade mått bra av spel i A-laget.

   Tuanzebe är för övrigt en spelare som jag tycker är väldigt bra redan nu och kan säkert bli en av om inte den bästa mittbacken i världen. Tycker att han har en viss stabilitet som gör att hans lägsta nivå är väldigt hög. Jag personligen har inte sett honom göra en dåligt match.

 10. Richard

  13 november, 2017 at 15:12

  8 miljoner pund.Detta stämmer inte någonstans

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 29/4 17.30
Manchester United - Arsenal
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter