Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Jones: Jag är inte speciellt skadedrabbad

Phil Jones håller inte med folket…

Jones har under sin karriär i Manchester United varit extremt skadedrabbat regelbundet och när England mötte Tyskland i fredags så klev han av med en skada efter 25 minuter. Gareth Southgate sa efter matchen att det inte någon fara med Jones och Jones själv säger att han inte är så skadedrabbat som folk påstår..

”Det är en hårfin gräns. Folk tror man är skadad. Jag är inte skadad. Jag fick bara en liten småskada men folk tänker ”oh nu är han skadad. Han har en ankelskada.” Det betyder inte att man är skadad. Man tar han om sig själv inför kommande match. Skador misstolkas. Jag skulle kunna ge er en lista på 40 andra Premier League-spelare som varit skadade många fler gånger än jag och det är ingen som pratar om dem. Kanske beror det på att jag spelar för Manchester United och så är det. Men jag har aldrig sett mig själv så (som en skadedrabbad spelare)”  säger Jones till The Sun.

 

 Källa: MEN

5 Kommentarer

 1. Diablo

  12 november, 2017 at 14:35

  Okej ehh va, hmm vänta lite…Är det lite förnekelse eller? Jones har varit grymt skadedrabbad, varför ens kommentera det..

  • Johnny Ljumske

   12 november, 2017 at 22:09

   Förnekelse eller positivt tänkande…den gränsen är tydligen också hårfin.

 2. Ante

  13 november, 2017 at 09:46

  You keep tellin yourself that

 3. Zzz

  13 november, 2017 at 19:31

  Drick mjölk!

 4. The manager

  13 november, 2017 at 23:19

  Efter 2 x 90 minuter mot Italien tror jag för första gången på VNL. Han stod pall. Han vann närkamper. Han tog det han skulle i luften. Han var gång på gång på rätt plats. Mou kan vara väldigt nöjd med dessa 2 genomkörare för VNL!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 29/4 17.30
Manchester United - Arsenal
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter