Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Fellaini var fantastisk

Jose Mourinho hyllar Marouane Fellaini efter dennes inhopp mot Chelsea…

United åkte i går på säsongens andra förlust då man föll borta mot Chelsea med 0-1. I andra halvlek så gjorde Marouane Fellaini comeback efter sin skada och Mourinho hyllade belgarens insats.

”Jag måste säga att jag tycker Fellaini var fantastisk – för mig, för fansen, för laget, för klubben och sina medspelare. Han var skadad i flera veckor, i går tränade han för första gången med laget och i dag offrade han sig själv för att komma in och hjälpa laget. Så jag är väldigt nöjd med honom och det vill jag ha sagt.”

”Mina tankar med bytena var att få in en tredje kreativ spelare. Sedan när Chelsea började sätta in defensiva spelare som Rudiger och Drinkwater så var det svårt att penetrera med Rashford och Martial så då satte vi in en fantastisk Marouane. Med flera valmöjligheter så skapade vi många chanser. Han tog ned en på bröstet och sköt på volley och sedan hade Rashford ett skott som gick tätt utanför med vänster som Courtois inte var i närheten av. Spelarna gav allt. Vi förtjänade ett mål.”

 

Källa: Manutd.com

 

8 Kommentarer

 1. Oljefors

  6 november, 2017 at 12:31

  Fellaini e kung thats it..!! En utav dem bästa mittfältare i världen.!

 2. jonathan

  6 november, 2017 at 13:07

  långt ifrån en av dom bästa i världen, men förstår att du skriver med ironi.
  Jag tycker att han gjorde det bra, han hoppade in och vist det vara nära på ett baklängesmål.
  Men han skapade ju chanser framåt, han vann alla dueller, vad åstadkom martial och lindgard med sitt inhopp? ingenting, miki åstadkom inte ett skit under hela matchen knappt lukaku heller.

  Såg man matchen i ett perspektiv där man älskar klubben, samt alla spelare som tillhör den istället för att ”hata” så gjorde han ett helt okej inhopp bättre än de resterande.

  • Felix

   6 november, 2017 at 13:17

   Framförallt är det ju hans attityd som hyllas. Han har bara gjort en träning sen han kom tillbaka från skada och gjorde sig ändå tillgänglig för att bli uttagen till matchen. Det är ju en attityd Mourinho mycket väl uppskattar… och som kanske kan tänkas vara en pik mot andra skadade spelare? Oklart, men Fellaini erbjuder en attityd som allt för många andra spelare i United saknar.

  • Spaddeward

   6 november, 2017 at 13:28

   Sen så njuter ju Mourinho av att säga emot folk. När kritiken var som hårdast mot Fellaini förra säsongen, vad gör José då? Jo, han ger Fellaini kaptensbindeln.

  • jonathan

   6 november, 2017 at 14:02

   Jo det är jose duktig på, men vilket jag ändå gillar.
   Som fleix säger hans attityd är något som saknas hos många spelare, likt vad jose älskar zaltan ochså spelare som erbjuder något extra. han har tidigare förra året hyllat young för sin attityd också om jag inte minns fel.

  • Filosofen

   7 november, 2017 at 12:41

   Fellaini borde varit orsaken till att vi förlorade med 3-0 istället för 1-0, vilka individuellt idiotiska misstag på egen 3edel i försvaret och även missade passningar på 3-4 meter, det är fan helt jävla sjukt att han är ens en fotbollsspelare.
   Han är farlig i motståndarens box och ännu farligare för eget försvar på egen planhalva.. man blir rädd att han blir hyllad.

  • Spaddeward

   8 november, 2017 at 09:20

   Filosofen: samtidigt var Fellaini den enda som var nära att göra 1-1, eftersom hans lagkamrater spelade som en påse nötter. Men visst, fokusera på det negativa om du vill.

 3. Sudest

  8 november, 2017 at 01:35

  Haha ni spenderar som fan med spelar som Stoke city anno 2008 haha

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 19/7 03.00 (sv tid)
Club America - Manchester United
Tour 2018
Visas på

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Hille United förbereder stort Willian-budLite för mycket pengar för en 30-åring.Jun 20, 09:41
 • Kommentar från: Ormsson United länkas med AsensioVarför inte? Han har en fruktansvärd talang, jag hoppas dock vi fokuserar på det som verkligen behövs! Asensio fungerar utmärkt…Jun 20, 09:03
 • Kommentar från: Spaddeward Giggs: Så behöver United värvaPrecis. Varken Rashford, Martial och Alexis är tillräckligt bra till höger. En ny vänsterfot behövs verkligen där.…Jun 20, 08:54
 • Kommentar från: Fjonken Giggs: Så behöver United värvaMou verkar envisas om att rash kan spela på högern vilket är helt felJun 20, 06:27
 • Kommentar från: Peppis Giggs: Så behöver United värvaNej det är sjukt, högerkanten är ju ett stort hål! Mata är inte ens ytter tycker jag.Jun 19, 23:34

FLER Nyheter