Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinho: Därför hyschade jag mot kameran

Jose Mourinho förklarar varför han hyschade mot kameran efter gårdagens seger…

United gjorde igår en inspirerad insats mot Tottenham i match som bäst kan beskrivas som en hård kamp. Anthony Martial byttes in och satte segermålet och efter slutsignalen så gjorde Mourinho ett hysch-tecken mot kameran. Under sin post match-presskonferens förklarade han varför.

”En del människor pratar för mycket. Ta det lugnt. Koppla av lite. Prata inte så mycket. Prata, prata, prata. Ta det lugnt. Ta det lite lugnt, var inte så nervösa. Nej (det var inte riktat mot motståndarbänken) motståndarbänken gjorde sitt jobb. Jag och min personal har inga problem med Mauricio och hans team. Vi har spelat mot varandra många gånger sedan tiden i Spanien och vi har en väldigt bra relation. Vi har förlorat och vi har vunnit. Jag vet inte om vi även kryssat mot varandra men vi uppför oss alltid korrekt mot varandra.”

”Jag tycker mycket om många framträdanden oavsett resultatet. Om resultatet blivit 0-0 eller 1-1 så hade mina känslor för spelarna och laget varit desamma för de gav absolut allt de hade. Varenda boll var som den viktigaste bollen i deras karriärer. Koncentrationen och fokusen fanns där och vi får inte glömma bort kvalitén hos motståndaren. Nu är jag väldigt glad för vi slog ett mycket bra lag.”

 

Källa: MEN

1 Kommentar

  1. Richard

    31 oktober, 2017 at 21:45

    Morata baksida…borta 2 matcher.Kane baksida ,borta 1 match.Pogba baksida ,borta 14 matcher….Manchester uniteds skadeteam/rehab/fysteam har alltid vart det sämsta i hela Europa .Aldrig att nån skada läker snabbare än planerat.Rojo,Young,shaw,smalling,Jones…är ett bevis på det.Zlatans rehab är bara hans egen förtjänst(:-

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/1 16.00
Burnley FC - Manchester United
Premer League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter