Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Inför Swansea vs Manchester United

I morgon tisdag ställs Manchester United mot Swansea i Ligacupen. Här är en rapport inför matchen…

Dagsform

Ett tungt skadeläge har gjort att de senaste matcherna inte varit lika imponerande som de under säsongsupptakten. Förvisso fick man 0-0 borta mot Liverpool och vann borta mot Benfica efter två taktiska insatser, men i helgen så åkte man på säsongens första förlust och det var en tung förlust borta mot nykomlingen Huddersfield – som slog Manchester United för första gången på 46 år. Det var en blek insats överlag, men två defensiva misstag ledde till två mål för hemmalaget. Tyvärr så blev Victor Lindelöf syndabock, främst vid det andra målet då han stod för ett ganska så ordentligt misstag.

Förlusten innebär att United fortfarande ligger tvåa i tabellen, men nu fem poäng efter formstarka Manchester City som ångar på och imponerar stort.  I morgon är det dock dags för Ligacupen och Swansea står för motståndet. I förra omgången av Ligacupen så slog United enkelt Burton Albion med 4-1 hemma på Old Trafford.

Swansea ligger på 15:e plats i Premier League. I senaste omgången förlorade man med 1-2 hemma mot Leicester. I omgången innan dess slog man Huddersfield hemma med 2-0 och i omgången dessförinnan förlorade man borta mot West Ham med 0-1.

Läget i lagen 

Läget med Phil Jones är något oklart och hur det är med Eric Bailly är också oklart. Mourinho sa i fredags att Bailly kan återvända ”nästa vecka” dvs denna vecka, men Jones klev av skadad i helgens match. Rojo sägs vara på väg tillbaka, men att han finns med redan i morgon är kanske inte troligt. Zlatan, Carrick, Pogba, Fellaini saknas.

Swansea saknar Renato Sanches, Bony och Bartley som alla är skadade. Leroy Fer är avstängd.

Senaste matchen

Lagen möttes senast den 19 augusti, då precis som i morgon på Liberty Stadium och United vann med 4-0 efter mål av Bailly, Lukaku, Pogba och Martial.

Matchen 

Det här blir en chans för United att studsa tillbaka efter helgens magplask. Det blir mycket intressant att se om Lindelöf får förnyat förtroende efter helgens fadäs. Kanske vore det bra för honom att få en ny chans för att snabbt bygga upp sitt självförtroende, men ett nytt misstag hade å andra sidan kunnat bli förödande. United behöver ett avancemang och jag tror man vinner, även om det inte alls är samma lag som vann med 4-0 i augusti. Jag tror på 2-0 till United. Lukaku och Rashford målskyttar.

Avspark 20.45 Liberty Stadium

5 Kommentarer

 1. Fricken89

  23 oktober, 2017 at 18:34

  Min elva:

  ————————-Rashford————————-
  Martial—————Mkhitaryan————–Lingard
  —————-Mctominay—–Herrera——————
  Blind———-Tuanzebe—-Smalling——–Darmian
  ————————–Romero—————————–

  Sub: 4-5 akademispelare (vet ej vilka), Shaw, J.Pereira

  Så får resten vila upp sig inför Spurs-matchen.

 2. Xavi

  23 oktober, 2017 at 21:40

  Vissar dem ej utd i morgon??

  • Felix

   24 oktober, 2017 at 11:31

   Jo, matchen går i Viaplay.

 3. Johan

  24 oktober, 2017 at 05:40

  Förlorade Swansea mot Swansea borta?

 4. Zzz

  24 oktober, 2017 at 16:02

  Lindelöf startar

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/1 16.00
Burnley FC - Manchester United
Premer League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter