Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Pochettino: Mourinho borde inte gjort så

Mauricio Pochettino är kritisk mot Mourinhos beteende i jakten på Eric Dier…

United var i somras starkt länkade med Eric Dier, men det stod ganska snabbt klart att Tottenham inte hade för avsikt att släppa honom. Mauricio Pochettino säger i ett utdrag ur sin nya bok att Mourinho gjorde fel som försökte påverka Dier efter att United vunnit över Tottenham med 1-0 på Old Trafford förra säsongen.

”Mourinho och jag hade avslutat våra intervjuer på Old Trafford och spelarna varvade ned efter matchen. När Jose var klar med media så stod han kvar vid spelartunneln och mötte spelarna som återvände in. Han hälsade på Moussa Sissoko och han kramade Dier. De passerade mig på väg in till omklädningsrummet – de skrattade och pratade portugisiska (som Dier lärt sig under åren i Sporting). Kanske att det är en vanlig taktik av Mourinho, men han satte Eric i en utsatt position. Så kan man inte göra efter en förlust.”

”På måndagen satte jag mig ned mer Eric och pratade i fyra timmar om hela grejen. Hans agent, familj, förvirring. Gällande situationen med Mourinho så sa Eric ”Vad kunde jag gjort?” Han berättade om Uniteds intresse sedan förra sommaren (2016) och jag förklarade situationen för honom tydligt. Du kommer inte lämna för du har precis skrivit på ett fem års-kontrakt i augusti. Du är en av de bäst betalda spelarna i Tottenham vid 22 års ålder. Du är viktig för oss och du kan bli den bästa försvaren i Premier League. Sedan den konversationen så har Eric medgett att han kunde ha väntat på att Mourinho gått därifrån innan han själv gick in mot omklädningsrummet.”

 

Källa: MEN

 

 

 

 

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/2 15.00
Manchester United - Chelsea
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter