Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Huddersfield vs Manchester United

Ett vekt och virrigt United gick bort sig och förlorade efter två individuella misstag…

United startelva: De Gea – Valencia (c), Jones, Smalling, Young – Herrera, Matic – Mata, Lingard, Martial – Lukaku

United bänk: Romero, Blind, Darmian, Lindelöf, McTominay, Mkhitaryan, Rashford

Terriers startelva: Lössl – Löwe, Schindler, Zanka, Smith – Hogg, Willliams – Ince, Mooy, Kachunga – Depoitre

Terriers bänk: Coleman, Cranie, Malone, Sabiri, Hadergjonaj, van La Parra, Mounie

Domare: Lee Mason

Inför: Mourinho gjorde fyra ändringar från CL-vinsten mot Benfica: Jones, Young, Lingard och Martial ersatte Lindelöf, Blind, Mkhitaryan och Rashford, som alla fick ta plats på bänken. Uniteds skadeläge förblev oförändrat i övrigt, då Zlatan, Rojo, Pogba, Carrick, Fellaini och Bailly var otillgängliga. Huddersfields manager Wagner gjorde i sin tur tre ändringar, då Löwe, Mooy och Williams äntrade startelvan jämfört med förlustmatchen mot Swansea. Vid hållen nolla hade United möjligheten att slå rekord då inget annat lag hållit nollan i åtta av de inledande nio matcherna.

Första: Hemmalaget tog hand om avsparken på John Smith’s Stadium, där det var mulet och duggregnade. Redan i 8e minuten fick både Smith och Martial gult kort då de började bråka. Den förre stod för en klumpig tackling mot den senare, som svarade med att efteråt slänga iväg en löjlig spark mot sin motståndare. Domare Mason var inte imponerad. Minuten därpå blev även Schindler varnad efter att ha fällt Lingard. Martial var sen ute på lite hal is då han kom in sent och fällde en motståndare, men det blev endast frispark. I 23e minuten blev Jones sittande med en skada, uppenbarligen ljumsken eller liknande. Han plockades omgående av för Lindelöf. Svensken fick därmed göra sitt andra inhopp i PL, efter att ha fått lite tid mot Liverpool också. Spelmässigt i matchen så hade United boll, men problem att spela sig igenom den blåvitrandiga muren. I 28e minuten tog hemmalaget ledningen: Mata schabblade med en boll på mittplan och tillät Mooy att sno den, varefter denne spelade fram bollen till Ince som lyckades få till ett skott mellan benen på Lindelöf som De Gea lyckades parera, men inte bättre än att returen fann en fri Mooy som kunde placera in 1-0 i bortre hörnet. Därmed sprack även rekordchansen. I 32a minuten så visade De Gea upp sina bollkonster då han iskallt lobbade bort en jagande anfallare. Minuten därpå var det däremot Lindelöf som klantade sig rejält – han missade att nicka på en långboll genom att ducka på något konstigt sätt och därmed ge Depoitre fritt fram att ta bollen, runda De Gea och enkelt rulla in 2-0 i öppen kasse. Uselt. I 39e minuten plockade Huddersfield av Kachunga för van La Parra, oklart varför. Matic kom nära i tredje tilläggsminuten då han drog iväg ett skott, men det touchade en försvarare och gick utanför stolpen. När domare Mason blåste av för halvtid satt därmed hemmalaget i en solid tvåmålsledning, efter misstag av Mata och Lindelöf.

Andra: Mourinho valde att göra två byten i paus då han plockade ut Martial och Mata för Rashford och Mkhitaryan. Till andra halvlek hade regnet satt igång rejält. I 54e minuten försökte sig Young på ett långskott men han lyckades inte få bollen på mål. I 60e minuten åkte Young på ett gult kort då han inte häängde med och tvingades fälla van La Parra bakifrån. Ojämnt, då Zanka strax innan sluppit gult efter att ha fällt Rashford i ett liknande läge. Mooy fick i 66e minuten gult kort för en fällning av Valencia. När matchuret slog över till minut 70 så fick Depoitre till slut lämna ruskvädret till förmån för Mounie. I 76e minuten fick Lössl till slut göra ett ingripande då Young skickade iväg ett inlägg som Herrera nickskarvade mot mål. I 78e minuten så lyckades Lukaku äntligen ta emot en boll, för att sen sätta fart längs högerkanten, innan han vände upp vid kortlinjen och slog ett inlägg som Rashford kunde slänga sig fram och nicka in till 2-1. United började få vind i seglet och pressade hårt för fler mål. För att uppnå detta flyttades av allt att dööma Smalling upp som anfallare. I 89e minuten var det nära att man ställde till det rejält då en Huddersfieldspelare sprang iväg med Matic och Young och De Gea bara precis hann först på bollen, men inte bättre än att sagde Huddersfieldspelaren nästan lyckades få med sig bollen – han föll dock tillsammans med Young och det hela kunde rensas upp hjälpligt. Fjärdedomaren tillkännagav fyra minuters tilläggstid. I tredje tilläggsminuten fick Malone komma in för Ince. Strax därpå fick Smalling ett läge i straffområdet, men hans placerade skott täcktes av en försvarare som desperat slängde sig fram. När domare Mason blåste av för full tid stod Huddersfield som välförtjänta vinnare mot ett United som inte kom upp i en vettig standard.

Betygsskala: 7: Cantonaklass, 6: Världsklass, 5: Mycket bra, 4: Bra, 3: Godkänd, 2: Inte godkänd, 1: Falcao-klass.

De Gea: 3 – Hade väldigt lite att göra. En stabil räddning då han parerade skottet före första målet, chanslös på returen, och andra målet kune han inget göra på. Nära att göra ett misstag med en utrusning i slutet men det löste sig.

Valencia: 2 – Hamnade fel i defensiven vid första målet, och var generellt mest bara en bromskloss på sin högerkant.

Jones: 3 – Var solid fram tills han klev av skadad.

Smalling: 3 – Solid insats i mittförsvaret där han inte kunde lastas för endera målet. Vann det mesta i luften. Flyttades utan någon vidare framgång upp som anfallare i slutet.

Young: 2 – Han försökte. Försökte ta kontroll, försökte leda, försökte skapa. Tyvärr så matchade inte förmågan viljan – inläggen var värdelösa och defensivt var det inte alltid klockrent.

Herrera: 1 – Usel i passningsspelet, miserabel i positionsspelet (allvarligt talat, i princip varje gång han slagit en passning stod han blick stilla i tio sekunder och stirrade på vad som skulle hända med bollen…). Är i så värdelös form att det är väldigt svårt att se vad han faktiskt erbjuder som inte såväl McTominay som Blind gjort bättre, särskilt med tanke på hans obefintliga kemi med Matic.

Matic: 3 – Okej match, skötte det defensiva och försökte styra spelet, dock med blandad framgång. En del onödiga bolltapp men var väldigt ensam på mitten.

Mata: 1 – Hade en usel match som kröntes med schabblandet som gav avgörande 1-0. En match att glömma för Mata som aldrig kom nånvart.

Lingard: 1 – Sprang mycket men satte ingen prägel på matchen. Fastnade på motståndare och kom ingenvart.

Martial: 1 – Verkade vara ur balans. Tog ett tidigt gult kort och var sen helt under isen. Närmare utvisad än att bidra med något konkret.

Lukaku: 3 – Hade väldigt lite att jobba med, men också en del dåliga bolltoucher. Men skapade Uniteds enda mål med ett bra anfallsarbete.

Lindelöf: 1 – Kanske lite passiv vid första målet, men det var på Mata. Andra målet var däremot 100% hans och det var bara uselt. Gjorde det någorlunda efter det, men måste höja sig om han vill aspirera på någon som helst startplats.

Mkhitaryan: 2 – Tappade mycket boll som vanligt och var mest bara osynlig.

Rashford: 3 – Jobbade på framåt och fick utdelning när han nickade in Uniteds enda mål.

Mourinho: 2 – Har inte mycket att jobba med, men han måste pröva nånting nytt när Herrera så plågsamt uppenbart inte är i form och inte fungerar med Matic. McTominay? Blind? Eller t.o.m. Tuanzebe? Nånting!

Summering: United fick det aldrig att fungera i regnet, och the Terriers spelade effektivt matchen igenom. Phil Jones olyckliga men oundvikliga skada ställde till det, och när både Mata och Lindelöf gav bort ett mål var så var det kört. United såg aldrig särskilt nära ut att få in bollen förrän Rashford faktiskt fick in bollen. Återigen fick man se ett dysfunktionellt mittfält där Herrera inte tillförde nånting, Matic var tvungen att försöka spela ett helt mittfält själv och den offensiva kvartetten var fyra främlingar som inte kunde se varandra. Lingard sprang vilse, Mata bleknade bort, Martial var för frustrerad för att spela och Lukaku undrade nog var alla andra var. United var helt enkelt dåliga, och när då dessutom Huddersfield spelade utefter sina styrkor så var det mest plågsamt att se.

För Uniteds del är det desperat att få tillbaka antingen Pogba eller Fellaini väldigt snart (eller för den delen Carrick) då det inte ter sig särskilt troligt att Mourinho skulle starta McTominay eller Blind på mittfältet. Men något behöver göras, för det är där Uniteds spel kollapsar.

Härnäst väntar hur som helst slutet på Uniteds långa bortaturné, då man ställs mot Swansea i Ligacupen på tisdag. Frågan är hur mycket Mourinho vågar rotera, särskilt som man nästa lördag tar emot Spurs hemma på Old Trafford.

33 Kommentarer

 1. the manager

  21 oktober, 2017 at 18:57

  Det är ju så här.
  VNL är den som orsakar förlusten. Tyvärr. ;Ligger lite bakom +0+1 mest Mata) och 0-2, Jag är jätteledsen för det. Han har ingen koll på positioner. Med alla mittbackar tillbaka är han nr 5 med små möjligheter att avancera.
  Ni jagar Herrera för mycket. Han är bättre än att bli toksågad varje match. Dock måste han leta upp offensiven nigen. Värd 2 till 3 i betyg.
  Fellaini är en tdigare sågningsfavorit, Inse att han saknas!
  Och Pogba slår de långa vändningspassen som vi idag saknar. Please come back.
  Martial har varit bra i år. Idag dog han efter en solklar stämpling som ref friade och blev efter situationen varnad.
  Och utan Pogba, Fellaini och Carrick har vi tappat spelet.
  Frustration!

  • Den tyste

   21 oktober, 2017 at 20:42

   Det är lika stor tavla av Degea som av VNL, grymt dåligt att missa nicken men lika svagt agerande av Degea

  • Richard

   22 oktober, 2017 at 13:31

   Nåt stämmer inte.Harmonin o energin är borta.Till viss del beror på Mourinhos energi o uttalanden.Och det måste va riktigt tråkigt att alla viktiga matcher mot bättre motstånd går ut på att backa hem o inte göra misstag.Det är ju det man som spelare ser fram emot.Att spela dom stora matcherna.Men Mouirinhio är ju livrädd att förlora dom.Spelarna själv tänker säkert,är vi inte bättre än så här.

 2. Mogge

  21 oktober, 2017 at 18:58

  Detta var inte kul att se. Vi har skador iofs men formen är väldigt sluttande på våra spelare. Behöver lite storlek som Pogba o Fellaini i startelvan.

 3. Fredrik

  21 oktober, 2017 at 19:01

  Får säga att din betygsättning är totalt under isen….

  • Felix

   21 oktober, 2017 at 19:37

   Jaha.

 4. Geno

  21 oktober, 2017 at 19:54

  POOOOOGBAAAAAAAAA………. 🙁 🙁
  min mormor hade gjort ett bättre jobb än hererra. Den som säger emot att hererra varit usel kan inget om fotboll. Tyvärr.

 5. Thomas

  21 oktober, 2017 at 20:03

  De här var ganska väntat , efter några matcher med obefintlig offensiv så kollapsar försvaret , och då tar vi inte poäng av någon !! Bryt ihop och kom igen

 6. martin

  21 oktober, 2017 at 20:12

  Lukaku hyllade många köpet av och ifrågasatte starkt mig när jag inte trodde på honom som en succé. Visst, hittills har det väl varit en skaplig succé. men han visade idag och på sistone, det jag befarade, dvs att han ej gör de där viktiga målen. Idag behövde han göra mål, men nej, då kom inga..

  • kjellb

   21 oktober, 2017 at 20:36

   HAHA lätt att skylla på en forward när man förlorar en match ! Men nej, kolla matchen igen om du tror att lukkaku var problemet idag. Han
   är ingen jävla superman. Orkar inte ens förklara varför…………………

  • martin

   21 oktober, 2017 at 21:08

   Hahaha, den tog hårt märker jag 😉 Jo, jag såg spelet, inget som imponerade och mer än bara Lukaku som var dåliga. Men faktum kvarstår, Lukaku är ingen anfallare som avgör matcher på egen hand, väldigt beroende av laget. Om laget spelar bra, ja, då kan han pytsa in ett par baljor, ofta mot mediokra lag, men i viktiga matcher (det är ofta i sådana som spelet blir tillknäppt och där det lätt låser sig) så är han inte spelaren som på egen hand avgör. Typ som Zlatan kan göra..Där litar jag mycket mer på Rashford än Lukaku så får folk säga vad de vill….

  • Felix

   21 oktober, 2017 at 21:47

   Samtidigt kom Uniteds enda mål till av en bra prestation av Lukaku.

  • Richard

   21 oktober, 2017 at 21:56

   Lukkako var den enda som gjorde nåt helt eget som förändra matchbilden.Det säger mycket om han,när typ 8 av 11 hänger med huvet och accepterat en förlust.Sjukt att vi efter detta inte skapar nåt.jag är säker på att det är nåt skit mellan moui o ledningen,som spelarna märker av med mouirinhio

  • Youssef

   22 oktober, 2017 at 12:10

   Kanske kan förstå ditt resonemang, för visst är Lukaku en spelare som behöver fler chanser på sig för att göra mål än t.ex. Kane. Lukaku är inte lika klinisk i avsluten. Dock tror jag inte någon anfallare i världen hade skapat något mot Huddersfields sjumanna-backlinje på ”egen hand”. Och vad menar du med avgöra matchen? Här ligger man under med 2-0. För att avgöra en match måste matchen stå och väga, nu var ju inte förutsättningarna alls så. Du menar att han här ska vända en match på egen hand?

   Och visst är han beroende av att laget ska spela bra för att han också ska göra mål. Oftast är det så när man spelar med en ensam anfallare. Här hade Lukaku alltså Mata, Martial/Rashford, Mikhi/Lingard till sin hjälp, där 4 av 5 inte är godkända. Inser du hur din kritik börjar bli missriktad? Som att kritisera De Gea när anfallarna bara rinner igenom vår backlinje.

   Och hur många matcher har vi sett Lukaku spela med ett tillräckligt bra lag bakom sig (inte Everton) för att kunna slå ett topplag och med taktiken att gå för vinst (inte mot Liverpool)?

  • martin

   22 oktober, 2017 at 15:34

   Youssef: Jag kanske är hård i min kritik. Men Lukaku är dessvärre inte en spelare jag fascineras av eller ser som fantastisk. Han är för ojämn för mig och är inte den ledaren/spelaren som kliver fram i såna här lägen och gör viktiga mål som vänder en match. Sen igår fanns det flera som var klart sämre på plan, jag påstår absolut inget annat. Men anfallare som t ex Zlatan och Ronaldo, de kan bära ett lag på ett annat sätt. De kan göra de där viktiga målen när man ligger under och vända en match. De kan göra mer på egen hand. Det är en klassanfallare i min värld. En spelare som höjer sig när det blir tillknäppt och hittar nya vägar. En man kan förlita sig på när det blåser, en sån spelare är inte Lukaku och det tror jag kommer visa sig allt mer framöver.

  • Sauron

   22 oktober, 2017 at 18:21

   Man ska väl kunna slå Huddersfield utan vare sig Zlatan eller Ronaldo kan man tycka. Något vare sig Swansea eller West Ham hade.

 7. farzad khazaei

  21 oktober, 2017 at 20:14

  Spelet förloras för att Mourinho inte förstår akilleshälen. Han envisas med Herrera när han uppenbarligen inte fungerar med Matic. Lingard som vi alla känner till vid det här laget håller inte måttet. Valencia är inget annat än en träfot och Young är enbart bra i det offensiva spelet. Fellaini tillför dynamik, han är bra i spelet med och utan boll, sedan kan han också göra mål. Pogba tillför mycket pondus och är vår spelfördelare, utan honom fungerar inte Miki. Miki är en väldigt begränsad spelare som jag hoppas att vi kan sälja, han är väldigt dålig tekniskt och han har för många tillslag när han ska styra spelet (saktar ned spelet), enda styrkan han besitter är att spela triangeln och springa i fri yta, det räcker tyvärr inte för att fylla tomrummet efter spelare som Scholes, Ronaldo, Rooney etc.. VNL köptes för sin passningsfot men inget som direkt imponerar, inte direkt någon Veron som träffar spelarnas fot, han är så seg och påminner mkt om Smalling. Tycker Smalling är en bättre försvarare än VNL och den senare har inte visat någon styrka i sitt spel som motiverar varför han ska bära tröjan. Slutligen så har våra fördomar mot Mourinho besannats, han vill fulspela sig till segrar, han tror på skitiga segrar, där man slår långbollar och hoppas på misstag hos motståndare.

  • farzad khazaei

   21 oktober, 2017 at 20:23

   Detta fungerar om man har högkvalitativa spelare som Drogba, Lampard, Essien, Hazard, som kunde vända ut och in på spelare och avgöra matcher på egen hand. Lukaku är en fattig version av Drogba, han saknar finess och dribblingsförmåga och är mkt beroende av att vägga sig förbi eller få inlägg. Han är inte dålig men inte världsklass. De spelare som är kvar, alla med undantag av Young i viss mån och Martial, Matic och Rashford, har för dålig individuell kvalité. Det vi bevittnar är Mourinhos oförmåga att besiktiga sitt lag. Därutöver så är den fotboll som Mou vill spela förlegad och den har gåtts om av den positiva anfallsglada fotbollen. Vi kommer att bli demolerade av City, Arsenal och Tottenham. Liverpool spelade skjortan av oss också. Detta var ingen slump eller som kunde förklaras av dålig form, det berodde dels på fotbollsfilosofi men även av att den individuella kvalitén var högre hos Liverpool. Mou får gärna försvinna men också en del funderingar på att styrelsen också måste väck.

  • Richard

   22 oktober, 2017 at 23:08

   Det är inte vår striker som är problemet.Det är våra offensiva spelare mellan mittfält o försvar som är mediokra .Mata, miki,lingard o martial håller inte måttet i världens största klubb

  • farzad khazaei

   23 oktober, 2017 at 15:42

   Jag måste försvara Martial som jag tycker besitter mest finess och talang efter Pogba i laget. Det är en spelare som ofta tar sig förbi och skapar ytor åt sina medspelare. Herrera kan du lägga till i listan däremot som inte räcker till, han visar bra attityd men tyvärr så finns inte kvalitén. Jag tycker det också är märkligt att Tuanzebe som jag tror kommer att bli en världsspelare inte går före VNL. Den förra är ju så bra med och utan boll och dessutom väldigt atletisk. Jag minns hans senaste aktioner där han spelade då dominant. Han och Bailly hade gjort det riktigt bra tillsammans. Fast han ska skolas in långsamt och Jones ska gå före, iallafall i 1-2 år. TFM som redan nu håller PL klass borde dela på hb med Valencia, tycker att han visar framfötterna och är väldigt företagsam, han är inte sämre än Valencia rent defensivt och under LVG såg vi hur han dominerade i 3 matcher, ffa mot Tottenham där United brakade ihop efter hans skada!

 8. Johannes

  21 oktober, 2017 at 20:30

  Helt sinnessjukt vad bittra människor här är. Visst dom gör en total plattmatch som händer i princip alla lag då och då. Det är inte jordens undergång där alla spelare ska väck och tränaren typ ska sparkas. Idag ska dom ha kritik ja men starten på året har resultatmässigt och spelmässigt varit bra. Alla jämför nu mot saf:s tid. Hur många matcher med han åkte inte United iväg och gjorde 1-0 och sen stängde butiken? Under mina 20 år som United supporter vet jag många. Det ändå jag ser som problem idag är att tyvärr ser många slitna ut utav dom som ska leda laget. Pogba saknas givetvis det hade en sådan spelare gjort i alla lag. Sen är hererra o matic för lika i sin spelstil för att passa ihop. Dom som skriker efter blind kommer få se samma sak då blind vill ha bollen på fötterna hela tiden och styra spelat och är inte den som tar en löpning för att få bollen eller ge yta till en annan. Det är bara att bryta ihop så kommer vi igen nästa helg med en vinst

 9. RuneB

  21 oktober, 2017 at 21:29

  En indatas av United när dom är som som sämst hoppas att det var bottnen nappet för året riktigt besviken

  • the manager

   21 oktober, 2017 at 22:04

   klockrent!!! ehhh???

 10. Xavi

  22 oktober, 2017 at 02:39

  Både lindgard o matic herregud säger jag samt miki!! Riktigt illa förstår ej hur mam kan ge han 3a i betyg!.. såå jävla illa.. avgå !

 11. Xavi

  22 oktober, 2017 at 02:40

  Hade fan inte hjälpt om vi haft pogba på mitten idsg!! Inse istället vi är i ut form

 12. United

  22 oktober, 2017 at 10:49

  Det enda jag kan komma på är ”pajas”

  • Krister

   22 oktober, 2017 at 19:11

   Referar du till dig själv nu? Isånafall klockrent!

 13. Krister

  22 oktober, 2017 at 10:52

  Tycker att allt är Lindelöfs fel. Även de tre senaste säsongerna. Hans fel att City också gör mycket bra nu. Pep och bra värvningar på Spelarsidan. Såå.. bänka Lindelöf så vinner vi ligan, får en grym offensiv och gör tusen mål.

 14. ManU4ever

  22 oktober, 2017 at 11:11

  Tycker hela laget visar upp en svaghet, lågt bolltempo generellt, mkt rulla boll i sidled vilket hänger mkt på att man har 2 sittande mittfältare i Matic och Herrera. Vi har väl inga andra alternativ med skador som det är och ja det håller ju inte. Blir ju håglöst. Tycker hela laget spelar för lågt, precis som mot Pool och Benfica, ngn slags defensiv inställning. Gillar itne vad jag ser, bedrövligt. Jag tror dessutom att offensiva spelare tar stryk psykologiskt av spelsättet, frustration.

 15. Richard

  22 oktober, 2017 at 11:12

  Mouirinhios uttalande om pool: 1.dom var bättre ,snabbare,o starkare på mitten,jag kunde inte förändra matchen,omöjligt.
  2.Jag kommer inte stanna karriären ut i mufc.Varför i helvete säga det.
  3.Negativ energi rakt igenom.
  4.Hererra säger ,vi saknade vilja o motivation.
  5.Mouirinhio: OMG om en spelare säger så borde dom förklara varför.
  Nåt stämmer inte,det är min känsla,Vår skadelista växer,samtidigt som ingen blir frisk snabbare än 3 månader.Nu tror jag formsvackan kommer.(Tyvärr

  • Richard

   22 oktober, 2017 at 11:28

   Negativ energi rakt igenom prematch presskonferens

 16. Sauron

  22 oktober, 2017 at 11:42

  Det låg i luften att förlusten skulle komma. De senaste matcherna har inte sett bra ut, även om vi gått för att spela defensivt tidigare så har det sett ganska dåligt ut. Massor av slarv och usla passningar.

  Huddersfield går ut hårt och vill mer och United viker ner sig i spöregnet. 78% bollinnehav men förlorar tacklingarna med 24 -11
  Trots att vi ligger under med 2-0 så kommer vi inte fram till avslut eller många farligheter. Tidigare har vi inte behövt det då vi haft 0-0 men nu var vi tvungna att gå framåt och då avslöjas vi. Jag läste att vi hade 3 skott på mål under matchen.

  United har en bra förstaelva men ingen direkt backup. Vi har tappat all momentum som vi hade i början dels på grund av skador och landslagsuppehåll men också på att vi bytte taktik och började fega i matcherna mot liverpool och Benfica.

  Nu ska vi möta Tottenham och Chelsea härnäst i ligan och jag räknar inte med att vi kommer ösa in mål eller ta speciellt många poäng där. Det blir nog en kamp om fjärdeplatsen i år igen.

 17. Fricken89

  22 oktober, 2017 at 21:59

  Det behövs roteras rejält i ligacupmatchen mot Swansea kan jag tycka, med tanke på de senaste bleka insatserna från United. Hoppas verkligen att Pogba & Co är krya och tillbaka i nästa PL-match. Det visades ingen vilja för 5 öre igår av någon anledning. Varför kan vi (sedan SAF pension) aldrig förlora med värdighet? Alltid dessa evinnerliga ”uppgivna” främtränden när vi hamnar i underläge, alldeles för ofta. Man blir så frustrerad och besviken på laget när de spelar på det här viset och skämmer ut sig.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 20/1 16.00
Burnley FC - Manchester United
Premer League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter