Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Crerand: Han är briljant

Paddy Crerand är mer än nöjd med vad Jose Mourinho gjort med Manchester United…

Efter tre svaga och förvirrade år under Moyes och van Gaal så har Mourinho kommit in och fått Manchester United på helt rätt kurs. Första säsongen bärgades Community Shield (nåja), Ligacupen och Europa League, samt en biljett till Champions League och den nya säsongen har inletts strålande i både Premier League och Champions League. Mourinho har satt sin mästerliga prägel på United och har på kort tid lyckats implementera den pondus som lyst med sin frånvaro sedan Sir Alex pension. Legendaren Paddy Crerand är mer än nöjd:

”Jose Mourinho har varit magnifik. Vi har bara fått utstå press i en match och det var mot Southampton för några veckor sedan och vad slutade matchen? 1-0 till United. Typiskt Mourinho. Om det inte går bra så kommer laget försvara som bara den. Jag är väldigt glad. Han får in rätt spelare. Manchester United vill trycka framåt. Det är vad fansen gillar att se och det gör de nu. Det är inte ofta man reser i Europa och vinner borta med 4-0. De kunde vunnit med sju eller åtta mål förra veckan (mot CSKA).”

 

Källa: MEN

 

 

 

1 Kommentar

  1. Fricken89

    4 oktober, 2017 at 13:10

    Kan inte annat än att hålla med Crerand fullt ut! Hoppas verkligen detta håller i sig och att Mou blir långvarig i United.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/2 15.00
Manchester United - Chelsea
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter