Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Inför Manchester United vs Crystal Palace

I morgon lördag tar United emot Crystal Palace hemma på Old Trafford. Här är en rapport inför matchen…

Dagsform 

United är suveräna i säsongsupptakten. Man har vunnit fem av sex matcher i ligan och ligger på 2:a plats i tabellen, på samma poäng som Manchester City (som leder) fast med något sämre målskillnad. Trots att man gjort hela 17 mål och bara släppt in två. I den senaste ligamatchen var man dock stundtals ganska illa ute borta mot Southampton. Hemmalaget pressade tillbaka United hårt under de sista 25-20 minuterna och man fick försvara intensivt för att behålla 1-0-ledningen man hade med sig tack vare Lukakus mål i matchminut 20. Man lyckades hålla undan och fick med sig tre poäng hem till Manchester.

I onsdags var det dags för den andra gruppspelsmatchen i Champions League. Efter att ha slagit Basel med 3-0 på Old Trafford i premiären så väntade nu en svår bortamatch mot CSKA Moskva. Det trodde man i alla fall på förhand, men United totaldomierade matchen mot ett mycket blekt ryskt hemmalag och man vann enkelt med 4-1. Det kunde blivit mycket större siffror än så om inte CSKA´s målvakt gjort en rad mycket fina räddningar. Hemmalagets tröstmål kom i slutminuterna efter att man sprattlat till i ett par minuter i något som egentligen var det enda livstecken från dem under hela matchen. Uniteds mål gjordes av 2*Lukaku, Martial och Mkhitaryan. Lukaku har nu redan gjort tio mål för Manchester United och han har fått bästa tänkbara start på karriären i klubben. Glädjande är även att Martial verkligen hittat formen. I onsdags stod han utöver målet för tre assist. Och till och med ett antal leenden.

Crystal Palace är bedrövliga i säsongsupptakten. Sex förluster och därmed noll poäng har det blivit. Nu har man nyligen sparkat Frank De Boer och ersatt honom med rutinerade Roy Hodgson för att få skutan på rätt köl.

Läget i lagen

United saknar Zlatan och Rojo som båda är långtidsskadade. Paul Pogba är fortsatt borta med den skada han ådrog sig för ett par veckor sedan och även Michael Carrick är skadad. Både Jones och Fellaini är stora frågetecken.

Senaste matchen

Lagen möttes senast i förra säsongens sista match, då på Old Trafford. Matchen saknade betydelse för båda lagen och Mourinho valde att mönstra en ung elva med många debutanter. Josh Harrop, numera i Preston, var en av de unga som debuterade och gjorde dessutom mål. Även den mycket spännande Angel Gomes fick göra ett sent inhopp och känna på framtiden. Matchen slutade 2-0 till United.

Crystal Palace har Benteke, Zaha och Wickham på skadelistan. Timothy Fosu-Mensah har gjort det bra i formsvaga Palace, men får inte spela mot United enligt villkoren för lånet.

Domare

Mike Dean är huvuddomare i morgon och det blir första gången han dömer United den här säsongen.

Matchen 

Det finn nog ingen som tror att den mycket formsvaga ligajumbon ska ha någon chans i morgondagens match. Roy Hodgson behöver nog mer tid på sig för att muntra upp laget och med tanke på hur United sett ut de senaste månaderna så går det ju inte att tro på något annat än en rejält tilltvålning i morgon. Jag tror på det återkommande resultatet 4-0. Hattrick av Lukaku och ett mål av Martial.

Avspark 16.00 Old Trafford

21 Kommentarer

 1. Mogge

  29 september, 2017 at 14:08

  Fricken, vill inte rätta dig men Rojo är långtidsskadad

 2. jonathan

  29 september, 2017 at 15:12

  vadå zlatan? blackett? rojo?macnair?

 3. Affe

  29 september, 2017 at 15:18

  Mogge och jonathan! Det där är med all säkerhet INTE
  Fricken själv utan ett troll.

 4. Mogge

  29 september, 2017 at 15:20

  Kan ev. kanske få rätt på Martial o Mkhitarian!

 5. Emil

  29 september, 2017 at 16:49

  Hahah lite roligt vare sig det är Fricken eller någon annan som använder hans namn

  • Richard

   30 september, 2017 at 17:21

   1 gång,kanske är roligt o skoja,men sen blir det bara löjligt.

 6. Andreas

  29 september, 2017 at 17:26

  Ser bra ut som vanligt Fricken!

  • Molle

   30 september, 2017 at 12:13

   Håller med..roligaste på länge här inne!

 7. Fricken89

  29 september, 2017 at 18:11

  Vad är ditt problem? Ge fan i mitt alias!

  • Fredrik

   29 september, 2017 at 21:49

   Störtlöjligt att använda någon annans.nick. Gillar analyser, förslag och åsikter. Jag tycķte 3-5-2 såg riktigt bra ut mot CSKA. Vad säger du Fricken? Fortsätta med det eller gå tillbala till 4-2-3-1 mot Palace?

   • Spaddeward

    29 september, 2017 at 22:48

    Mou spelar ju gärna 3-5-2 mot lag som har 3-5-2 eller 3-4-3 som standardformation, likt CSKA. Palace har också använt sig av det, iaf under de Boer. Jag kan tycka att det är bra att neutralisera deras wingbacks med 3-5-2, samt att en extra mittback kan vara bra mot Benteke, som visserligen har inlett svagt men som är ruggigt farlig.

    Fördelen med 3-5-2 är också att vi har 3 centrala mittfältare (där kommer vi käka upp dem med Matic och Fellaini) samt två forwards, eller 3-4-3 med två offensiva centrerade yttrar bakom Lukaku.

    Palace är vassa i luften, så jag väljer Fellaini före Herrera imorgon.

  • Richard

   30 september, 2017 at 17:26

   Se det som en komplimang.Tydligen så är han med intressad av att vara fricken89,istället för att vara sig själv.Han vill nog bara bli sedd(:-

 8. Roy

  29 september, 2017 at 19:17

  Tycker det börjar bli mobbing mot Fricken,inte roligt att läsa längre….

  • Viktor

   29 september, 2017 at 20:16

   Tror det är nån som trollar och fake:ar frickens namn och därefter fake:ar hatkommentarer emot honom. Instämmer med dig Roy, inte kul att läsa…
   Hoppas moderatorerna tar tag i detta och IP bannar trollet

  • TrollFricken89

   29 september, 2017 at 20:57

   Onödig kommentar även för ett troll. Ledsen. Nu ger en av oss trollare upp.

 9. Diablo

  29 september, 2017 at 21:04

  Stå på dig Fricken, löjligt av den som trollar..

 10. Fricken89

  29 september, 2017 at 22:49

  Tack för stödet grabbar! 🙂

  Fredrik: 3-5-2 såg bra ut, det håller jag med om. Har inget emot att få se den formationen fler gånger, men frågan är om man verkligen ska behöva spela en sån ”defensiv” formation mot Crystal Palace? Nu hindrade det oss iofs inte från att göra 4 mål mot CSKA, fast jag ser nog ändå helst den som vi kört mest med, alltså 4-2-3-1.

  • Fredrik

   30 september, 2017 at 10:28

   3-5-2 kan ju vara offensivt också, men frågan är om vi har den typen av wingers som klarar det. Däremot tycker jag inte att vi ska behöva ha två sittande mittfältare mot Palace. Räcker med Matic som städare på innermitt.

 11. martin

  30 september, 2017 at 04:55

  ———————–Lukaku————————–
  Martial———-Mkhitaryan———-Mata
  —————– Matic—–Herrera——————–
  Young———Bailly——Jones———–Valencia
  ————————De Gea—————————

  Mourinho lär väl i vanlig ordning ställa upp med typ samma elva som han brukar. Är Jones inte tillbaka än så lär det bli Smalling bredvid Baily istället. Möjligen att Rashford går in på vänsterkanten, men tror ändå inte det med tanke på att Martial var så pass bra sist. Skulle bli mäkta förvånad om jag har fler än max 2 fel i elvan!

 12. Fredrik

  30 september, 2017 at 09:42

  Står ”Late fitness test” på både Jones och Fella. Får hoppas att de kan vara med. Fellaini kan behövas i luftrummet mot Benteke.

 13. Richard

  30 september, 2017 at 11:43

  Moui bekräftar :pogba borta minsta 1 månad till !!!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/2 15.00
Manchester United - Chelsea
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter