Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Neville: Rashford lika bra som Mbappe

Phil Neville säger att Marcus Rashford tillhör världens absolut bästa…

Rashford, som i går gjorde en stark insats och bl.a två mål i Uniteds möte med Burton, är en talang utöver det vanliga. Han har varit med i toppen sedan debut mot Midtjylland vintern 2016 och Phil Neville säger att han samma potential som spelare som Kylian Mbappe och Osmane Dembele.

”Alla hyllar Dembele och Mbappe men ingen pratar om Rashford i det här landet. Bara för han är engelsk så säger vi ”han spelar på vänsterkanten. Han är okej.” Men han är där uppe med Dembele och Mbappe, som också spelar på kanterna. Folk säger att man måste spela Rashford som en center-forward men man kan spela honom var som helst för han är bra nog. Rashford är i samma fack som de två – värd £100 – £150 miljoner – han är precis lika bra som dessa två och han förbättras varje säsong. Han slog igenom under Louis van Gaal och satte eld på världen. Under sin andra säsong, under Jose Mourinho, så trodde ingen att han skulle spela. Men det gjorde han och i alla stora matcher. Nu börjar han addera mål till sitt spel och han kan bli absolut världsklass.”

 

Källa: Sky Sports

2 Kommentarer

  1. Oljefors

    21 september, 2017 at 12:19

    Rashfoord är absolut i klass med Mbappe, tycker han är en klass högre till och med. Dembele är skadad o inte visat mycket än så länge i Barcelona. Svårt att gämnföra spelare också, för menar Mbappe spelar i en helt annat liga med helt annat motstånd än rashfoord. I ligue 1 e de bara PSG som är bra, så där sätts inte Mbappe på samma prov. Det avgörs i Champions leauge och landslaget om han verkligen är den stora spelaren som alla pratar om. Menar Burton som United mötte igår e ju i typ samma klass som lagen i Ligue 1 förutom PSG o möjligtvis Monaco så man ser ju vilken kvalité den ligan har… rashfoord kommer gå riktigt långt och hoppas verkligen att han är i United tills hans karriär är över likaså Martial o de andra unga lovande spelarna, så de inte går till typ real Madrid o förstör sig karriär som tex Beckham, Owen osv gjorde.

  2. datdude

    22 september, 2017 at 13:29

    Alla våras egna Rashford. Underbart med en ungdom från akademin

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/2 15.00
Manchester United - Chelsea
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter