Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Zlatan: Förvänta er stora saker i år

Zlatan Ibrahimovic säger att han kommer tillbaka som en bättre version av sig själv…

Zlatan gjorde tidigt klart att han inte tänkte låta sig stoppas av knäskadan han ådrog sig i slutsekunderna av matchen mot Anderlecht i april och rehabiliteringen har hela tiden gått till och med bättre än väntat. Förra månaden så stod det klart att Zlatan skrivit på ett nytt kontrakt med Manchester United och svensken förväntas vara tillbaka i spel någon gång i december/runt årsskiftet. Målet är enligt honom själv att komma tillbaka som en ännu bättre version av sitt gamla jag.

”Jag känner mig bra. Jag har tränat varje dag sedan jag opererade knäet. Ingen semester. Det är en ny utmaning, men jag är mentalt stark och när jag fokuserar på ett mål så kan ingenting stoppa mig. Jag tar mig igenom allting, det spelar ingen roll vad som står i min väg. Jag kommer ta sönder allting för att nå mitt mål. När jag kommer tillbaka för att spela så kommer jag vara bättre än tidigare. Jag kommer inte tillbaka pga av den jag är, jag kommer tillbaka för att vara en bättre version av den gamla jag. Tänk er det!”

”Pratar vi specifikt om skadan så har jag aldrig känt någon smärta. Det enda jag kände var en konstig känsla i min rörlighet och det visade ju sig att något var fel med knäet. Nu bygger vi upp det och det blir starkare. Jag känner mig bra och jag känner att min rörlighet är där igen. Om det vore upp till mig så hade jag spelat fotboll i dag, men det är inte så det fungerar.”

Mourinho gjorde det ju minst sagt bra under sitt första år som United-manager. Efter ett mycket starkt transferfönster där Bailly, Mkhitaryan, Zlatan och Pogba plockades in så blev det totalt tre titlar (Community Shield inräknat). Spelet glänste inte, men Mourinho förvaltade materialet taktiskt och tog förutom titlarna även United tillbaka till Champions League. Under sommaren har man förstärkt ytterligare med Lindelöf, Lukaku och Matic och Mourinho börjar nu forma sitt lag så som han vill ha det. United har inlett säsongen på ett imponerande sätt och Zlatan tror vi kan förvänta oss stora saker under Mourinhos andra år.

”Jag tror vi kan uppnå stora saker. Vi måste komma ihåg att Mourinhos andra år alltid är det bästa. Det här året kommer bli väldigt spännande och med de nya spelarna så är laget starkare och jag förväntar mig att vi gör stora saker. Jag väntar bara på stunden att få komma tillbaka in i laget, spela med dem och njuta av stunderna.”

 

Källa: Sky Sports

2 Kommentarer

 1. Fricken89

  17 september, 2017 at 13:52

  Enligt hänvisning från The Times, så verkar Pogbas skada vara värre än befarat:
  https://www.fotbollskanalen.se/england/uppgifter-betydligt-varre-skada-an-befarat-for-pogba/
  Hoppas verkligen inte det!

 2. Mogge

  17 september, 2017 at 19:42

  Pogba är ju öerhört tungt om det stämmer med den långa frånvaron. Zlatan har en tuff skada och ingen vet hur han blir när han väl är tillbaka. Bara att hoppas att han hittar en bra form.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/2 15.00
Manchester United - Chelsea
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter