Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mourinhos presskonferens

Här är punkterna från Jose Mourinhos presskonferens…

United ställs imorgon kväll mot Stoke på bortaplan och Mourinho höll precis presskonferens inför matchen. Här är punktenta.

Om Stoke

”Stoke är svåra att spela mot. De är aggressiva, de försvarar med mycket folk och de är farliga på fasta situationer. Det är en arena med mycket press också. Så jag tror det kommer att bi svårt igen. Förhoppningsvis kan vi vara bättre än under tidigare år och vinna, men det kommer att bli svårt med all säkerhet.”

 

Tre spelare nominerande till månadens spelare i PL

Vi hade tre spelare nominerade. Jag vet att en av dem vann, men vi hade tre nominerade och då var inte ens Matic en av dem. Vi kunde haft fyra eller fem spelare nominerande, för laget spelar väldigt bra.” 

 

Mourinho var för tidigare stängning av sommarfönstret 

”Om jag fokuserar enbart på träningsprocessen så är det klart att jag vill ha min trupp klar från första dagen. Jag vill ha mina spelare och kunna jobba med dem. Jag vill ha med dem på försäsongen. Jag är för det (en tidigare deadline).

Men Manchester United var i går en av fyra klubbar som röstade emot förslaget
”Man United röstade emot för det finns ett cement av nackdel gentemot andra eftersom det då kommer vara en period där fönstret är stängt för oss men öppet för andra ligor. Så de kan ju köpa spelare från de engelska klubbarna och då har de engelska klubbarna inte någon möjlighet att svara snabbt, så det finns ett element av svaghet där. Jag hoppas det blir en perfekt situation. Den perfekta situationen hade varit om alla ligor stängde sina fönster tidigare, inte bara Premier League.”
Nöjd med sommarens affärer
”Det var ett bra fönster. Vi var framgångsrika. Vi gjorde det bra och i tid. Så i det stora hela var vi ganska så nöjda med vår marknad.”
Om Pereiras lån till Valencia
”Det var ett personligt beslut av honom. Men han har ett långtidskontrakt här och vi inkluderade en option om att kunna hämta tillbaka honom 1 januari, så vi har situationen under kontroll.”
Om rotation 
”Det faktum att vi nu spelar var tredje dag är bra för nu kommer alla spelare känna att de är involverade. Truppen är stark, spelarna är alla redo att spela och det är svårt att besluta om vem man ska bänka.”
Källa: Manutd.com

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/2 15.00
Manchester United - Chelsea
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter