Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Jättebud på Bale?

Det ryktas om att Manchester United erbjudit Real Madrid stora pengar för Gareth Bale…

Bale har ryktats vara på väg till United under flera år och så även i sommar och inför Supercupen mellan United och Real tidigare i augusti, så medgav Mourinho att man skulle försöka värva Bale om han blev tillgänglig på marknaden. Enligt skvallret så skulle Bale-till-United endast vara möjligt om Real Madrid värvade Kylian Mbappe, men som det nu verkar så är den franska supertalangen på god väg mot PSG´s superbygge. Vilket då bör betyda att Bale-till-United är ett dött lopp.

Den spanska skvallerblaskan Don Balón, som kan liknas ungefär vid Daily Star i trovärdighet, hävdar dock att United informerat Real Madrid om att man är redo att lägga £92 miljoner för att få Bale innan transferfönstret stänger på torsdag. Det är väl förvisso inte ett helt galet påstående, men sant eller ej så är det inte speciellt troligt att Real Madrid släpper honom. Eller att han vill lämna.

 

Källa: MEN

3 Kommentarer

 1. Viktor

  28 augusti, 2017 at 10:17

  Han kommer inte lämna real i år punkt

 2. Fredrik

  28 augusti, 2017 at 19:46

  Bale till höger, Martial/Rashford till vänster hade smakat mumma. Men jag håller med föregående talare. ”It ain´t gonna happen.

 3. Kristoffer Grundström

  30 augusti, 2017 at 03:40

  Money talks. Det har vi ju sett på Neymar. Vem trodde att han skulle gå till PSG innan han gjorde sig fri från Barcelona?

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/2 15.00
Manchester United - Chelsea
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter