Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Martial om målen för säsongen

Anthony Martial pratar om Manchester Uniteds mål för säsongen…

Det har förekommit lösa rykten om att Anthony Martial kan vara på väg bort från United i sommar. Dessa rykten har dock aldrig känts speciellt trovärdiga och nu säger han själv att det primära målet för säsongen är att vinna ligatiteln med Manchester United.

”Som lag har vi ännu inte riktigt pratat om specifika mål för säsongen, men målet är ju att vinna så många titlar som möjligt. Det är vad vi försökte göra förra året och det är vad vi kommer försöka göra i år. Personligen är mitt mål att vinna titlar och medaljer. Jag vill även spela mycket. Ända sedan jag var ung som har jag velat spela och nu måste jag göra mitt bästa för att vinna titeln. Jag sätter upp personliga mål för hur många framträdanden jag vill ha och hur många mål jag ska göra, men de håller jag för mig själv.”

”Alla klubbarna i ligan har köpt spelare och förstärkt, så det kommer bli ännu bättre och ännu mer spännande för alla – både för oss och för dem som tittar på Premier League. Det primära målet är att vinna Premier League. Det är vad vi vill. När man spelar så spelar man för att vinna, inte för att komma på andraplats eller tredjeplats. Så vi kommer göra allt vi kan för att uppnå det.”

 

Källa: MEN

 

 

2 Kommentarer

 1. Fricken89

  18 augusti, 2017 at 10:56

  Så ska det låta!

 2. Mogge

  18 augusti, 2017 at 16:06

  Martial har allt som behövs i sin verktygslåda.
  Bara att bygga upp självförtroendet en aning.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/2 15.00
Manchester United - Chelsea
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay, Betsson Stream

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter